Veelgestelde vragen
In deze rubriek vind je snel antwoord op de meest gestelde vragen aan Zoover. Kijk of je vraag erbij zit.
Mocht je de vraag niet kunnen vinden, stuur dan een mail naar zoover
Accommodatie informatie
Beoordelingen
Hoe kan ik een beoordeling invoeren?
Je kunt een bestemming en een accommodatie beoordelen. Er zijn 2 manieren om een beoordeling in te voeren.
Met de button "Beoordeling toevoegen"
Door gevraagde gegevens uit een lijst te selecteren wordt je zo automatisch geleid naar het formulier waarin de beoordeling ingevoerd kan worden.
Door het kaartje en de daarnaast genoemde landen
Via land, streek, plaats kom je uiteindelijk op een pagina waar duidelijk aangegeven staat dat je daar de beoordeling in kunt voeren.
Aan welke richtlijnen moet mijn beoordeling voldoen?
- Onderbouw je beoordeling. Dus niet alleen cijfers geven.
- De site is niet bedoeld om te chatten.
- Niet meer dan 1 beoordeling per accommodatie of plaats.
- Respecteer de mening van anderen.
- Geen beoordelingen die schuttingtaal, discriminerende en beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten.
- Uiteraard zijn eigenaren van accommodaties of anderen die een belang hebben in de uitkomst van de beoordeling uitgesloten van deelname.
- Het noemen van touroperatornamen is niet toegestaan.
Waarom is mijn beoordeling verwijderd?
Om onze site onafhankelijk, betrouwbaar en voor een breed publiek aantrekkelijk te houden hebben we richtlijnen opgesteld. Alle beoordelingen worden door de redactie gelezen en getoetst aan deze richtlijnen. Als de beoordeling niet voldoet aan de richtlijnen, wordt deze gewist.
Weerinformatie
Hoe betrouwbaar is de 14 daagse weersverwachting?
Nieuwe technieken maken het mogelijk steeds beter een betrouwbare weersverwachting te geven. De betrouwbaarheid van het weerbericht hangt van veel factoren af. De lange termijn weerberichten zijn uiteraard minder betrouwbaar dan de korte termijn weerberichten.