Home > Afrika > Egypte > Nuweiba > Bungalow Ghannah Lodge

met jonge kinderen, Apr. 2010
paradijs op aarde
Ann Verstichel Ann Verstichel
Hoeveelheid ruimte
5-5-2010 once's you've been there ... you will come back!
Rust rust en nog eens rust!
stap uit je bungalown, zicht op de zee (20 meter), zicht op de Saoudische bergen, ontbijt in pyama, vers fruitsap, verse pannekoeken, Basma die vers brood bakt... snorkelen, op tijd en stond een drankje, een aperitief, super lekker eten..
Feest !!!! met de kijnderen uit het dorp. Dit was een vakantie om nooit te vergeten!
En zoals Swartsenegger zei "I'll be back" !!

met vrienden, Mrt. 2010
Een prachtige locatie om tot rust te komen
ingrid vierstraete ingrid vierstraete
Hoeveelheid ruimte
24-4-2010 De combinatie van zee en woestijn maakt Ghannah Lodge tot een uniek mooie verblijfplaats : zeer smaakvol ingericht, heel sober maar heel authentiek, een oase van rust en echt een plaats om tot rust te komen. Wat de plek zo uniek maakt is de mix van de warme hartelijkheid van alle mensen die er werken ,de kok, de tuinman, de barman, de gids en Heidi en Greta. Wat me altijd zal bij blijven is het contact met de kinderen die er les krijgen ( hun speelsheid, hun hartelijke manier om onze aandacht te krijgen) De kamelentocht door de woestijn is een echte aanrader : zoals beloofd krijg je dan pas het echte woestijngevoel en dat is gewoon prachtig : de kleuren, de kamelen zelf, de mensen die voor ons zorgden met heel veel humor, heel veel zorg en uiterst professioneel. Een heel fijne ervaring !

met een groep, Sept. 2009
Onvergetelijk
Bernice Brigou Bernice Brigou
Hoeveelheid ruimte
5-1-2010 'Ik wil terug!' Deze gedachte spookte nog vele weken na onze thuiskomst door mijn hoofd. Na die prachtige weken in Ghannah Lodge was de aanpassing aan het koude belgenlandje echt niet zo makkelijk.
De warme ontvangst, het lekkere eten, het mooiste hemelbed (!), de zee, de stille pracht van de woestijn vanop een kameel, het eerst voorzichtige maar later enthousiaste contact met de dorpelingen (één van de hoogtepunten: gaan dansen bij de dames thuis) en de kinderen,... een zeer overweldigende ervaring!
Dankuwel Greta, Heidi, bompa, en alle anderen.

met een groep, Sept. 2009
een klein paradijs in de woestijn
Vera Van den Berghe Vera Van den Berghe
Hoeveelheid ruimte
16-12-2009 Eenvoudig maar zeer verzorgd, vriendelijk en correct personeel, persoonlijke ontvangst, lekker eten, zeer hygienisch, programma van uitstappen etc op maat. Authentiek contact met plaatselijke bevolking.

alleenreizend, Nov. 2009
fantastosch
myriam de rocker myriam de rocker
Hoeveelheid ruimte
11-12-2009 ja, ik ben in november 1 week naar Ghannah Lodge op vakantie geweest en zit al te kijken wanneer ik terug kan keren, ik die dacht dat ik nooit verslaafd zou raken.
De e-mails waren veelbelovend, ik keek er echt naar uit.Ik werd op het vliegveld afgehaald door een heel vriendelijke Bedouin (spijtig ken ik zijn naam niet meer).Eénmaal aangekomen was de ontvangst zo hartelijk en gemeend dat ik mij direct thuisvoelde.Het eten van Numeri ....Numerie: iw soep is zoooooooooooooooo lekker, om van de rest niet te spreken.Ik heb echt mijn best gedaan om de dames Heidi en Greta te overtuigen om kookcursussen in te richten.Wat mis ik de babbels met de mensen van de lodge, de kinderen die elke dag naar school kwamen of met ons kwamen dansen.Ik deed een prachtige tocht in de woestijn en werd verwend door de begeleiders als een echte koningin. Wat waren ze fier op hun woestijn en zo blij dat ze alle mooie hoekjes konden laten zien. Ik heb te weinig ruimte om verder te schrijven-spijtig-GA ER NAARTOE

met vrienden, Nov. 2009
ik wil terug!
Ann Van Goidsenhoven Ann Van Goidsenhoven
Hoeveelheid ruimte
8-12-2009 Een verblijf in de Ghannah Lodge is gevaarlijk. Na een week ben ik volledig verslaafd, de terugkeer naar de "beschaving" verloopt niet geheel vlekkeloos. Een week van pure verwennerij en grenzen verleggen. De Ghannah Lodge is niet alleen een idyllische plek waar je in de watjes wordt gelegd, het gehele concept is in die zin fantastisch dat niemand onbelangrijk is, ook niet het personeel of de buren, noch de honden, noch de katten. Respect voor het leven staat hier hoog in het vaandel. Bedankt Greta, Heidi, Ibrahim, Mustapha, Numeri, Abdelhak, Mahmoud, Nadia, Ali, Ismail, Mohamed en al de oums en de abs en de kinderen.

met oudere kinderen, Okt. 2009
Onvergetelijk
Matthys Katty Matthys Katty
Hoeveelheid ruimte
7-12-2009 Fantastische reis, onvergetelijk zowelvoor mij als mijn 13 jarige zoon, hij vraagt nog elke dag wanneer we terug gaan, met een minimum aan luxe toch een zeer grote indruk gemaakt, het eten, de begeleiding, de omgeving, de bevolking, de tocht door de woestijn, gewoon alles was super, voor mij nooit meer een All-inn

met partner, Apr. 2009
fantastische ervaring!
jan en cora jan en cora
Hoeveelheid ruimte
10-5-2009 een geluk dat we dit hebben mogen beleven!

Verwachtingsvol vertrokken we naar Ghannah lodge. Als deze reis de sfeer van de webside +het e-mailcontact vooraf zou evenaren, mochten we dik tevreden zijn. en....... we zijn méér dan tevreden!

We hebben ons verwend gevoeld.
Verwend in:
- Het ontvangst en de begeleiding door de werknemers van de lodge.
- De persoonlijke aandacht door Heidi en Greta.
- Alle informatie, die we hebben mogen ontvangen door 'kartrekkers' met vele jaren levenservaring in Egypte; specifiek binnen dit project.
- Het mogen genieten van een sfeervol verblijf met goed en schoon sanitair en een zeer heldere zee.
- Variatie van heerlijke maaltijden, altijd smakelijk en goed verzorgd.
- Onze ontwikkelingskansen als westerlingen in tegenstelling tot de lokale bevolking van mezzina.

We zijn een week lang meegenomen in de wereld van de bedoeïen van mezzina.
deze vakantie had voor ons de sfeer van 'rust - respect - leren en beleven'!

het was bijzonder! (een absolute aanrader)

met een groep, Feb. 2009
mooieplek om tot je zelf te komen
noella noella
Hoeveelheid ruimte
6-4-2009 een echte aanrader voor mensen die van avontuur houden?een week is eigenlijk te weinig.
Greta en Heidi zijn pracht mensen ja onze kok die mogen we zeker niet vergeten!Dus mensen allen daar heen.

Noella

met partner, Nov. 2008
Een onvergetelijke vakantie
Bart Daemen en Nancy Verv... Bart Daemen en Nancy Verv...
Hoeveelheid ruimte
11-1-2009 We zijn al 2 maanden later. Onze vakantie op Ghanah Lodge is nog bijna dagelijks inspirerend gespreksonderwerp tussen ons of met vrienden. Onze gevoelens over deze fantastische vakantie kan iedereen aflezen van onze stralende gezichten. Rust, stilte, kennismaking met de lokale bevolking, heerlijke maaltijden, een woestijntocht die ons herbront, een prachtige appelvaleiwandeling bij het St Katharina klooster, massages met de golvende zee als muziek en een duizend-en-één sterrenhemel als slaapmutsje .
Deze unieke ervaringen mochten we beleven dankzij Heidi en Greta die zorg bieden vanuit hun buik.
Heidi en Greta hebben plannen om de slaaphutjes op te smukken. Dat lijkt ons een prima idee om het verblijf nog aangenamer te maken dan het nu al is. Wij wensen hen bij deze veel succes met de verdere uitbouw van de lodge zonder verlies van haar authenticiteit. Dank je wel voor alles.

9,6
9,1
9,7
9,2
9,4

Toon score en beoordelingen van :
  Alle beoordelingen (19)

Home
Egypte
Nuweiba

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk Europees land heeft de mooiste eilanden?