Beoordelingen Hotel Grand Pineapple Beach Antigua****

24 mei 2013

Grand Pineapple Beach Antigua****
Beoordelingen Hotel Grand Pineapple Beach Antigua****
2000 Long Bay, 44092, Saint Johns
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Grand Pineapple Beach Antigua**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Grand Pineapple Beach Antigua**** achterlaten.

2 beoordelingen over Grand Pineapple Beach Antigua****

9,7
5,3
met partner, Jan. 2008
"Heerlijke week gehad"
Verwend nest
9-7-2008 Ik ben zeeeeer verwend. In super resorts gelogeerd op prachtige eilanden voor werk en prive.
Toen ik aankwam in de Pineapple was ik geshokeerd want luxe is de opzet niet.
Na de jet lag realiseerde ik me echter dat het er superschoon is, prima eten, prachtig strand, beach volley, leuke internationale mix van gasten, all exclusive is super...geen aangelengde drankjes enzo.
Antigua is een paradijsje, mooie plekjes en hardstikke schoon, ook de wegen. Leuke ezeltjes slapend op het gras en zo, lekker kalm en lief allemaal.
Ook de staff is ok, inclusief taxi chauffeurs.
Na m'n intitiele 'fit' vond ik het echt super wat je krijgt voor het geld en bij de weg...tijdens een uitje gasten van andere resorts ontmoet...de meesten hadden lelijke insectenbeten...in Pineapple nog geen steekje terwijl ze me normaal als eerste moeten hebben.
Trouwens, het is geen Occidental meer. Misschien wilden ze geen geld aan wat verf besteden (alleen hier en daar): maakt niet uit, heerlijke vakantie gehad!

alleenreizend, Aug. 2007
Jannemieke
24-5-2008 Afgelopen zomer was ik hier 3 weken, omdat mijn zusje hier woonde. Het hotel is me heel goed bevallen. Niet zo'n mega (pr0ductie) hotel, maar lekker local.
Het eten is lekker en de bediening heel vriendelijk.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?