Hotel Bloomers Bed & Brunch*** in Salta Argentinie | Zoover

24 mei 2012

Hotel Bloomers Bed & Brunch*** Salta

Beoordelingen Hotel Bloomers Bed & Brunch***

Vicente Lopez, Salta
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bloomers Bed & Brunch*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bloomers Bed & Brunch*** achterlaten.

3 beoordelingen over Bloomers Bed & Brunch***

9,5
met partner, Feb. 2010
"Een heerlijke oase in de drukke stad"
Jeroen & Eefje
18-2-2010 Bloomers maakt de 'our pick' nominatie van de Lonely Planet meer dan waar. De B&B heeft 5 kamers (verschillend van grootte en inrichting, maar dezelfde prijs) die niet voor niets erg gewild zijn. Je kunt dus het beste even van tevoren reserveren. Bij het ontbijt/brunch zit elke ochtend een 'verrassing van de kok'. Erg fijn begin van de dag. We hebben hier 2 heerlijke dagen doorgebracht. Als je naar Salta gaat: zeker doen!

met partner, Feb. 2008
Maaike
3-3-2008 Wij hebben hier februari 2008 gezeten en het is simpelweg top! Achter deze gevel schuilt een heel persoonlijk superleuke b&b. Alles is mooi, leuk, netjes en ga zo maar door. We hebben hier het lekkerste ontbijt van heel Argentinie gegeten. Allemaal home made. De eigenaren zijn superaardig en hebben ons goed geholpen en tips gegeven. Ik zou hier zeker terug komen!

met partner, Feb. 2007
ciel van dinther
20-3-2008 kan alleen maar lovende woorden zeggen, een erg knus persoonlijk hotel, eantraal gelegen. super vriendelijke mensen. helaas kun je er alleen ontbijten. maar de sfeer was super!!