Hotel Southern Palms Beach Club*** in Christchurch Barbados | Zoover
Vanaf 378 BBD
Hotel Southern Palms Beach Club*** Christchurch

Beoordelingen Hotel Southern Palms Beach Club***

1 St. Lawrence Gap, 32176, Christchurch
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Southern Palms Beach Club*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Southern Palms Beach Club*** achterlaten.

2 beoordelingen over Southern Palms Beach Club***

7,3
7,3
met partner, Aug. 2009
"Heerlijke honeymoon gehad hier!!"
Karlijn & Arnoud
15-4-2010 Mijn man en ik hebben hier in augustus/september 2009 twee en een halve week verbleven tijdens onze huwelijksreis. Het picture perfect plaatje klopt helemaal. Het strand is echt zo wit en de zee echt zo helder blauw. Toen wij er waren, was het net tijd voor de zeeschildpadden om hun eieren te leggen. Dit hebben wij een aantal keer 's avonds op het strand voor onze kamer mogen aanschouwen en was super! Het hotel ligt erg centraal. Personeel is erg vriendelijk. Wij hadden alleen een kamer geboekt, maar bijna elke ochtend ook ontbeten in het restaurant. Ga dan niet voor het buffetontbijt, want dat is in verhouding verschrikkelijk duur. À la carte kun je ook heerlijk eten tegen schappelijkere prijzen. De zwembaden zijn prima onderhouden en schoon. Alle stranden op Barbados zijn openbaar, maar alleen hotelgasten mogen gebruik maken van de ligbedden. Oh ja, elke dag werd er om 16u00 gratis thee/koffie aan het zwembad geschonken met een lekker gebakje erbij!

met partner
Astrid
31-8-2007 Wij zijn hier in '96 getrouwd. Werkelijk schitterend. Kamers ruim en goed schoon. Eten was zalig. Nooit meer zo'n lekkere steak van de bbq geproefd als toen. Ook de omliggende restaurants zijn zeker de moeite waard. Erg lekker en uitstekende service. Overigens ook de lekkerste "hollandse" kroketten gegeten daar (Hollandse gepensioneerde (?) man was daar een eigen eettentje begonnen en maakte zelf kroketten!). Bajans zijn erg vriendelijk en het eiland is wonderschoon. Kortom wie wil genieten van een strandvakantie zonder massatoerisme moet hier naar toe!