Hotel De Keyser**** in Antwerpen België 7.7 vakantie beoordelingen | Zoover

9,1
met vrienden, Mrt. 2012
"Super verblijf"
Asja Ginneberge
26-3-2012 ik ben hier met mijn mama naar toe geweest in het weekend, we hebben het hier super naar ons zin gehad. het hotel ligt zeer centraal, dit is al een groot pluspunt. het ontbijt was zeer gevarieerd en we moesten ook helemaal niet lang wachten.
bij de receptie kregen wij echt een super service, ze waren er echt behulpzaam en heel vriendelijk. dit hotel is zeker een aanrader.

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Prima hotel"
chantal
12-2-2011 verbleven van 7 tot 9 februari. upgrade kamer met late check out en stadsplan geboekt en ook gekregen. zeer vriendelijk personeel zowel aan receptie als in ontbijtruimte. kamer mooi met houten vloer, flatscreen tv, minibar, kluisje en koffie/thee faciliteiten. grote warme badkamer met bad/douche, make-up spiegel en verwarmd handdoekenrek. ontbijt zeer goed met vers geperst fruitsap, verse fruitsla, eieren en ontbijtspek, verschillende soorten broodjes en beleg, koffiekoekjes, pannenkoeken enz. koffie werd aan tafel gebracht in thermosfles.
receptie is groot met lederen zetels en een bar die tot 1 uur 's nachts open is. bagage kan bij check out in een afgesloten ruimte bewaard worden. hotel is zeer proper zowel kamer en badkamer als openbare ruimtes. we gaan zeker nog terug

met partner, Aug. 2010
"Prima, gastvrij hotel"
Carin de Vries
14-9-2010 Hotel is recentelijk gerenoveerd. Mooie, schone kamer (ik dacht 515) met goede bedden. Totaal geen geluidsoverlast van buiten.
Uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Ook behulpzaam met info over stad.
Ligging is erg centraal. Veel restaurantjes, uitgaansgelegenheden in de buurt.
's- Avonds bij terugkomst was het nog gezellig toeven in de bar.
Kortom: goed hotel voor verblijf in Antwerpen!
Carin

met partner, Mei 2010
"Zeer goede prijs / kwaliteit!!!!!!"
tinus
13-5-2010 locatie: Het hotel is perfect gelegen in het stadscentrum. Daarnaast is het zeer goed bereikbaar met de auto en het publieke transport ( vlak naast het station).

algemene indruk: Het is een klasse hotel met een klein prijskaartje! Aan de receptie wordt je verwelkomt door zeer vriendelijke receptionisten die voor een aangename relaxte sfeer zorgen. In het algemeen is de sevice ook zeer goed.

Eten: Er is enkel ontbijt ( wel een groot buffet) voorzien maar er zijn genoeg restaurantjes in de buurt om lekker te lunchen!!

Over het algemeen was het een zeer aangenaam verblijf!

alleenreizend, Jan. 2010
"SUPER HOTEL!!!!GEEN WOORDEN VOOR!!"
kirtie
12-9-2010 het hotel is echt een super hotel. heel erg vriendelijk personeel met name Lesley Middleton. hij heeft mij heel erg goed geholpen.
de bar is ook super gezellig. er staat altijd wel iemand achter de bar waarmee je lekker een praatje mee kan maken.
voor de rest is het zeker de moeite waard om nog een terug te gaan en dat ga ik ZEKER DOEN!!

met partner, Nov. 2008
"Wat een topper!!!!!!!!!!!"
Vandaele Danny
9-11-2008 Wat ons bij het binnenkomen echt opviel (en ik ben zelf receptioniste) was de vriendelijkheid en bereidwilligheid van het personeel. Kamer was op het negende verdiep en héél proper. Ontbijtbuffet was heel uitgebreid... wat ik reeds vele malen anders heb gezien in Brussel en Frankrijk... maar bovenal ook lekker!!!!!!!!!. Zeurders hier eerder hebben ongelijk komen zeker nog eens terug!!!!!!!!! Voor € 40.00 per persoon per nacht was dit echt SUPER!!!!!!!!!!

met partner, Jan. 2008
Lawrence d
27-1-2008 Voor een 4 sterren hotel mocht de bediening alsook klantvriendelijkheid toch beter...
Het bad vertoonde lekken , het douchegordijn sloeg roze uit van de kalkaanslag ,de gordijnen waren erg vuil(voile ).
Het was niet rokers ! En nog meer...
Kortom zeker geen herhaling waard!!!!!!

alleenreizend, Dec. 2007
Filip Delombaerde
27-12-2007 Ik was voor de derde maal in drie jaar te gast in Alfa De Keyser en verbleef op kamer 503. Kamer verouderd, kluis defect, 1 licht defect en kamer gaf een "afgeleefde" indruk. Uitwerpselen van vorige gast nog in toilet op de badkamer! Het zwembad is klein en bitterkoud. Het ontbijt viel reuze mee op 27 december behalve dat je van de dienstdoende juffrouw maar 1 kopje koffie krijgt. Een tweede kopje kan er niet af! Heb dus in plaats van koffie maar enkele fruitsapjes gedronken. De receptie was wel aan de trage kant, maar vriendelijk. Gelukkig ging ik maar voor 1 nacht, want ik had na 1 nacht wel genoeg van de kamer.
Mocht ik in jullie schoenen staan dan zou ik voor een ander hotel in Antwerpen kiezen maar ja ... jullie beslissen.