Appartement Slapen in Apen in Antwerpen België 9.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > België > Antwerpen > Antwerpen > Appartement Slapen in Apen

Beoordelingen Appartement Slapen in Apen

-1  °C

12 februari 2012

9,7
Er is nog geen foto beschikbaar
Beoordeling toevoegen

Beoordelingen Appartement Slapen in Apen

-1  °C

12 februari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Appartement Slapen in Apen Gierstraat 3, 2000, Antwerpen

18 beoordelingen over Slapen in Apen

met partner, Nov. 2011
Even thuis
jantje paasman
1,0
Hoeveelheid ruimte
2-12-2011 Onlangs had ik het genoegen om in de aap te logeren.
Ik was onder de indruk. Wat een mooie frisse ruimte .
Je zou er zo willen blijven wonen .
Stiekem ben ik best jaloers op de eigenaren.Ze hebben er echt iets unieks van gemaakt
Als autoloos stelletje was het echt genieten geblazen .
Alles was op loopafstand . Zelfs een hardrock cafe.
Ook erg attent de dat koffie thee olieen en kruiden ruim aanwezig waren , zodat je niet meteen de supermarkt in hoeft te duiken . Het welkomsbiertje was top. Ook de mogelijkheidom spullen op de dag van vertrek later op te halen werd zeer gewaardeerd .

met partner, Aug. 2011
Uitmuntend
Nancy & Luc
Hoeveelheid ruimte
10-8-2011 Het appartement is nog groter en smaakvoller dan de foto’s op de webside doen vermoeden
Het is zeer goed onderhouden ,centraal gelegen en slechts op een vijf-tal minuutjes wandelen van de vele bezienswaardigheden , café’s en restaurantjes
We hebben een ongelooflijk vriendelijke ontvangst gehad door Catherine en Dieter die er ook nog een extraatje aan toegevoegd hebben door in de frigo een welkomstdrankje te leggen
Dit is zeker voor herhaling vatbaar en laten dit ook aan onze vriendenkring weten.
Nancy & Luc

met partner, Mrt. 2011
Een droomplekje!!
Jan en Tania Jacobs
Hoeveelheid ruimte
16-3-2011 Wij zijn een koppel uit Antwerpen en Hoogstraten afkomstig, en al vijf jaar wonende in Mexico( Merida). Anwerpen koesteren we op een heel bijzonder plekje in ons hart , ook al wonen we aan de andere kant van den bol. Voor ons was dit echt thuiskomen! Wat een fantastisch logeer adres! Super vriendelijke ontvangst, (beste Catherine en Dieter, de Duveltjes hebben gesmaakt) , een prachtig en ruim apartement met heel veel liefde en smaak ingericht, en de ligging is top. De Vrijdagse markt en de Groenplaats ligt gewoon achter de hoek, wat wil nen Sinjoor nog meer!!! Als we van jullie mogen, komen we zeker terug! Hasta Pronto , Jan en Tania.

met jonge kinderen, 2011
Heerlijk genoten in centrum Antwerpen
tjelea
Hoeveelheid ruimte
28-1-2011 mooie ruimte, goed ingedeeld, stille slaapkamer, midden in het centrum, vriendelijke ontvangst

met partner, Okt. 2010
Helemaal top!
Bas
Hoeveelheid ruimte
15-11-2010 Dit appartement was nog beter dan we op voorhand gedacht hadden! En hartje centrum! Een aanrader voor iedereen! Volgende keer gaan we langer dan 1 nacht!

met partner, Okt. 2010
Beter kan het bijna niet.
P. Mastbroek
Hoeveelheid ruimte
6-11-2010 Volgens mij kun je nergens beter verblijven als je een paar dagen of langer in Antwerpen wilt of moet zijn. Inrichting is precies goed, niet zo 'design' dat je je onbehaaglijk voelt, maar heel verzorgd en smaakvol. Je baadt in ruimte (en heerlijk in de goede badkamer). Pal in het centrum, maar volkomen stilte in de slaapkamer. Vanwege de maximale 1000 karakters stop ik. Er is één 'maar': de trap naar de eerste verdieping is voor mensen die door leeftijd of anderszins minder mobiel zijn te steil en ontbeert een tweede leuning. Wij waren wat dat betreft geen ideaal stel maar de manier waarop de gastheer reageerde vond ik het summum van gastheerschap. PS: de uitbaters waren ons totaal onbekend.

met partner, 2010
Een plek om je thuis te voelen in Antwerpen!
Joop en Leonie
Hoeveelheid ruimte
3-8-2010 Voor onze vakantie van een week in Antwerpen vormde het luxueuze appartement in de Gierstraat een heerlijke uitvalsbasis. De subtiele wijze waarop Catherine en Dieter ons - zonder er zelf overigens bij te zijn - gastvrij ontvingen, hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Het appartement voldeed in alle opzichten aan onze verwachtingen. Evenals de ligging in het hartje van Antwerpen. We zullen het potentiële Antwerpen-beozkeers in onze kennissenkring dan ook zeker aanraden!
Joop en Leonie

met vrienden, Juni 2010
Geweldige uitvalsbasis!
Kristel
Hoeveelheid ruimte
16-6-2010 Wij (4 meiden) hebben ons jaarlijkse meiden-weekendje gevierd in Antwerpen dit jaar en wie een betere uitvalsbasis weet voor een dergelijk weekend, mag het me vertellen!

Op een super locatie, middenin het centrum van de stad, hebben Catherine en Dieter een zeer sfeervolle plek weten te creëren, perfect voor 2, maar zeker ook prima voor 4 personen!

Enkele sleutelwoorden: gastvrij, rustig, centraal, gezellig, ruimte, netjes, sfeervol, goed bereikbaar, vriendelijk, smaakvol.

Wij weten jullie in elk geval weer te vinden, mochten we Antwerpen nog eens aandoen!

met vrienden, 2010
Geweldig plek!
ina Giesen
Hoeveelheid ruimte
30-5-2010 Het appartement is boven alle verwachtingen en een super vriendelijke gepaste ontvangst!

met partner, Mei 2010
Genieten!!!!
Lisette en Remco
Hoeveelheid ruimte
28-5-2010 Een absolute aanrader om je verblijf in Antwerpen nog aangenamer te maken.
Een combinatie van rust, ruimte, gastvrijheid en dat op een perfecte locatie.

Na een dagje shoppen en terrasjes pakken is het heerlijk om weer op te laden in dit mooie appartement voordat het bruisende avondleven begint.

Wij zijn verkocht...en komen zeker terug!

Alle beoordelingen (18)
met partner (12)
met oudere kinderen (1)
met jonge kinderen (1)
met vrienden (4)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?