Kasterlee beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Toeristische gemeente"
fam. Baum
Sfeer
13-4-2012 kasterlee ligt in het hartje kempen. alles is van hieruit op een half uurtje te bereiken met de auto. bobbejaanland, steden als antwerpen en hasselt. of gewoon kortbij met de fiets, kayak op wandelschoen de streek verkennen

met partner, Mrt. 2011
"Toch een beetje overdreven"
Mr. de Kerpel
Sfeer
27-3-2011 Ook wij zijn, na al die commentaren over de Nieuwe Bosrand, er binnengeweest en ik vind de sfeer toch niet zo goed. Ze geven je daar een gevoel alsof je blij mag zijn dat ze je willen bedienen, gemaakt vriendelijk. Het eten was ook niet bijzonder goed. Alleen de ligging en het terras zijn uitstekend.
Volgende keer toch eens iets anders proberen, keuze genoeg in Kasterleee.

met vrienden, Nov. 2007
Willy
Omgeving
9-11-2007 We waren in "De Watermolen" in Kasterlee voor een gastronomisch weekend met vrienden. De omgeving leent zich tot prachtige wandelingen.
Wat het hotel betreft. Je kan er fantastisch lekker eten en de uitgebreide wijnkaart heeft iets naar ieders smaak en beurs. Voor ons zeker een meevaller.

Familie, Aug. 2006
Familie Verbeeck
Omgeving
26-9-2006 Wij komen regelmatig naar kasterlee. Vooral dan in het weekend. Zeer gezellig dorp met verschillende leuke cafés. Om te dineren kiezen wij steenvast voor Brasserie de Nieuwe Bosrand. Een super gezellig brasserie met een kwalitatief hoogstaande menu-kaart met iedere week nieuwe suggesties. een zeer groot terras.Sociaal en vriendelijk personeel die altijd met een lach klaar staan. Hier moet je echt eens geweest zijn