Vakantiepark Zilverstrand**** in Mol (Kempen) België 5.8 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Zilverstrand****

7,3
5,6
6,3
5,7
4,9

25 mei 2012

Vakantiepark Zilverstrand**** Mol (Kempen)

Beoordelingen Vakantiepark Zilverstrand****

Kiezelweg 17, 2400, Mol (Kempen)

18 beoordelingen over Zilverstrand****

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Heel,goed meegevallen"
kathleen
Eetgelegenheden
1-5-2012 dankzij al de negatieve beoordelingen was ik goed voorbereid.de receptie was idd klein ,wij hebben rond 16uur ingecheckt en hebben maar een half uurke moeten wachten.er is geen winkel dus hadden wij het nodige mee,onze caravan was heel proper en alles werkte.groots is het niet maar het is ook geen villa hé,het is een camping,wij waren met 2volwassen en een senior van 88 jaar en 2 kinderen van 10jaar;met een beetje aanpassing was het prima voor ons,tafel verzet bij de zetel en 2 bedden samen geschoven.we hadden geluk wij hadden redelijk weer en konden gebruik maken van ons terras,wij hadden nog nooit zo'n vakantie gedaan maar het was reuze een andere sfeer zo op het terras heb je contact met de buren,wij hebben gebruik gemaakt van het sanitair blok omdat we er ons vlakbij bevonden,het waren heel ruime en propere douches,bij goed weer kunnen de kinderen in het meer en op het strand,bij slecht weer is de accomondatie te klein,

met een groep, Apr. 2012
"Koude douches"
L. Philippe
Eetgelegenheden
15-4-2012 De douches van de centrale sanitaire blok waren ijskoud.Dit was meermaals gemeld aan de receptie,maar de directie vertikte het om hier iets aan te doen.Een hele week koud moeten douchen dus,met 1 keer verstopte rioleringen.De slagboom was ook meermaals defekt,een hoop gezever dus om binnen en buiten te geraken.

"Veel potentiëel maar..."
Kristof
Onderkomens
15-4-2012 Onze stacaravan was wel zeer proper en ook het zwembad was volledig proper, ik vind sommige reacties hier dan ook overdreven.
Ik heb wel gemerkt dat zo'n stacaravan niks voor mij is. Ik vind het te klein en te lawaaierig maar ik kan me voorstellen dat er liefhebbers voor zijn.

Het park is kindvriendelijk en heeft verschillende speeltuinen. Het zwembad vonden ze super.

Opmerkingen:

Aan de receptie is men vriendelijk en men wil wel helpen maar men is ofwel onervaren of incompetent. Zo run je geen receptie!

Als je er voor kiest van de foodplaza, binnenspeeltuin, speelhal én zwembad pas om 11u te laten opengaan, zorg dan dat het om 11u open is en niet om 11u05.
Zorg dan ook dat tegen die tijd alle stoeltjes al omgedraaid zijn en dat de vloer al gedweild is voor potentiële klanten binnenkomen.

Frisdrank- en snoepautomaten bijna leeg... dat is zowat het issue van heel dit park. Prachtige omgeving, faciliteiten op zich niet slecht maar iemand moet daar orde op zaken scheppen.

"Debacle!!!"
Tim Bakker
1,0
8-4-2012 Ik schrijf op dit moment mijn review in mijn zogenaamde luxe comforthome.. We zitten momenteel zonder gas en dat is niet enigste waar ik over heb te klagen.. Receptie, 2 uur wachten voordat we konden inchecken.. Toen we naar onze luxe comforthome(?) gingen en naar binnen gingen.. Onze stacarvan was niet goed gepoetst.. Gordijnen onder de spik.. En voor 8 personen veel te klein.. Onze kachel verwarmt bij lange na niet de hele ruimte.. Dag erna wilden de kinderen zwemmen en tot onze grote teleurstelling kwamen we niet binnen.. Het zwembad was vol.. En dit is nog maar een kleine greep over onze klachten!!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Luxe comfort home wat betekent dat?"
Desihar
Eetgelegenheden
8-4-2012 Zo'n mooie plaatje hadden wij gedacht om pasen te vieren met onze familie echter na 1.5 uur in de rij te hebbengestaan voor de sleutel van onze luxe comfort home bij aankomst zag het er leuk uit totdat we binnen gingen zo piepklein dat ik me net een kaboutertje voelde en ik ben maar 1,67 mtr groot. Maar 6 slaapplaatsen (kinderformaat). Niet goed schoongemaakt, en superkoud .. Kleine gaskachel die slechts 1m2 kan verwarmen, ook nog een dag zonder gas gezeten, dus geen kachel, geen warm water en niet kunnen koken.. Om het voor de kinderen nog leuk te maken gingen we naar het zwembad dat op de foto's veel mooier uitziet dan in het echt...mochten we er niet in omdat het vol was , om die zware teleurstelling voor de kinderen weg te nemen zijn we uitgeweken naar ander park

"Rampzalig"
de meurisse nico
Eetgelegenheden
14-4-2012 het park is nog steeds gezellig om buiten te vertoeven. de receptie is een ramp, het personeel is er blijkbaar zonder veel opleiding bezig want ze waren volledig de weg kwijt om alles te regelen...geen kinderanimatie op het park. dit is enkel tijdens de nederlandse vakanties!! dus als belg heb je er blijkbaar weinig te zoeken...de trampolines waren op slot. zwembad maar kort open van 14u tot 18u. geen snackbar of ijssalon open. geen waterfietsen. de caravans zijn beter onderhouden dan vorig jaar daar een externe firma alles opvolgt. het personeel doet zijn best maar loopt verloren in het mottige beleid...

"Een regelrechte ramp"
sandra de marie
1,0
17-4-2012 na een uur aanschuiven aan de receptie kom je in uw luxe bungalow. Deze was vuil; we hadden geen water; we hadden geen verwarming. Het lakenpakket was gescheurd. Overal stof op de grond; spinnenwebben her en der. Na zelf het kraantje te hebben gevonden van het water; hadden wij water met zand. De sifon lekte, gevolg de kast onder water en zand. Inventaris niet in orde: wij ontbraken 17 dingen. Wat er wel was , was smerig; mochten we zelf eerst afwassen vooraleer te kunnen gebruiken. Het zwembad schandalig. 9 kleedhokjes, wij moesten een half uur wachten om ons te kunnen omkleden. Binnenin het zwembad: smerig; de mieren kropen er rond. Een ochtend zonder gas gezeten. Er was een luchtkussen voor de kindjes: deze is geen enkele keer opgeblazen geweest. Trampolines ook niet toegankelijk. één van de trampolines was gescheurd. Dit is nog maar het begin van mijn klachten. Ik kan niet meer verder schrijven: mijn karakters zijn op. Een ramp. Boek dit nooit.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Was een rotervaring!!!"
isabel vanwijnsberg...
Eetgelegenheden
13-8-2011 Wij zijn een week naar zilverstrand geweest en alles viel tegen! Toen we aankwamen, moesten we 1,5 uur staan aanschuiven aan de receptie. Toen het eindelijk aan ons was, zeiden ze doodleuk dat er een probleem was en we binnen een uur maar moesten terugkomen. Na 3 uur werd ons dan verteld dat er overboekingen waren en we geen huisje hadden!!! En dat met 3 kleine kindjes! Zijn toen in een caravan gevlogen , de verantwoordelijke krijg je amper te pakken en niemand keek voor ons te helpen! De animatie en animatoren en het park zelf zijn super maar de service en de rest trekt echt op niets! wij zijn 1000 euro kwijt en hebben een echte stressvakantie gehad!!!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Goed"
Boerjan
Eetgelegenheden
10-7-2011 Een weekje Zilverstrand geboekt via een veiling. Na het lezen van de vele negatieve commentaren, waren we al bang om erheen te gaan! Maar alles viel reuze mee! Inchecken ging vlot, de stacaravan was proper, ... Wij gingen met onze dochters van 10 en 2,5 jaar, zij hebben zich supergeamuseerd en wij ook! Het zwembad is klein, maar groot genoeg, zeker met het mooie weer dat we hadden, waardoor we het meeste van de tijd doorbrachten op het strandje. Het was misschien wel nodig om regelmatiger de kleedhokjes schoon te vegen, want veel zand. De stacaravan was perfect voor ons 4, misschien goed voor 5 maar niet voor 6-8 personen. Kortom, echt niet zo slecht als al de negatieve commentaren beweren! Vakantie maak je zelf! Er valt altijd wel iets te vitten!

met vrienden, Juni 2011
"Geen aanrader"
fam.de graef
Eetgelegenheden
19-6-2011 de service is heel slecht,zeker als je om 10u uit u bungalow moet en je het kinderbedje moet weg doen,en receptie is gesloten door ziekte tot 12.30uwaardoor je daar vast zit,binnenspeeltuin toe,zwembad konden we niet gaan,dan hebben we het noodnr maar gebeld en is er iemand geweest na een 1.30min te wachten met 2kleine kindjes.ook is het zwembad niet denderend en heel weinig te doen voor de kids