Bed and Breakfast Bon-Bon Jour & Nuit in Turnhout België 9.6 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Bon-Bon Jour & Nuit

9,4
met partner, Mrt. 2012
"Super!"
Ellen Van Helvert
26-3-2012 Wij wonen zelf maar 15 km van deze B&B maar kregen een kadobon voor 1 overnachting,dicht bij huis en zover weggedroomd,dit was puur genieten! Superontvangst door Chris met een heerlijk "sjatje" koffie,onze kamer was zeer mooi,details zijn er niet vergeten en ik had de hele dag op de kamer willen blijven,zalig geslapen en s'morgens opgestaan met een heerlijk ontbijt! Het was af,Chris is iemand die echte liefde voelt voor het vak,leuke ideetjes !echt alles kan geregeld worden,chapeau! doe zo verder! wij komen zeker nog een keertje terug! groetjes uit Beerse :)

met partner, Feb. 2012
"Kikkerweekend in de 7de hemel!"
Thierry & Anja De K...
24-2-2012 "ALLES" kan in Bon Bon Nuit... "U vraagt, Chris draait!"
Chris nogmaals bedankt voor het vervullen van onze "kikker"wensen... het was super!!!
Zoals beloofd, zie je ons zeker nog terug... volgende keer met de fiets zodat we de omgeving zo eens kunnen verkennen!
Ons 1ste bezoek was alvast onvergetelijk! Thierry & Anja

met partner, 2011
"Je voelt je werkelijk in de 7 de hemel!"
schirley Viaene
23-11-2011 Het moest een romantisch weekendje worden in een romantisch verblijf. En dat was het zeker !!
We kregen een hartelijke ontvangst van Chris met een koffietje en heel wat info over Turnhout, een stadsplan incl.
De kamer was prachtig. Het past allemaal in het plaatje. Een hemels wit bed met goeie matrassen, sfeerluchter,sfeerhaard....mooi bad op pootjes...Ruim genoeg en heel gezellig ! Geen last geluidsginder ! Prachtig concept de B&B, met het onbijt( alles erop en eraan ) in een uniek kader( het chocoladewinkeltje.) Alles kan op aanvraag. Een persoonlijk cadeau op de kamer, zelfs voor een cd speler werd gezorgd.
Ideale ligging. Echt niets op aan te merken! Een aanrader !!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Bon-Bon Jour & ...

met partner, Okt. 2011
"Fijne ervaring"
Kim
31-10-2011 Apart concept, zeer mooi uitgebouwd door de uitbaters. Alles aanwezig wat nodig is. Heel leuke ervaring, vooral door de mogelijke combinaties met wellness. Supergoeie service en uitgebreide ontvangst, mooi en verzorgd ontbijt .. Kortom, een echte aanrader om je eens "even in het buitenland" te wanen.. Mooi werk Chris & Brenda!

alleenreizend, Okt. 2011
"Zorgeloos"
dedecker
17-10-2011 Heel erg verzorgde B&B met een grote klantvriendelijkheid

zakelijk, Okt. 2011
"Een fantastische experience"
Monique Korstanje
14-10-2011 Alsof je een filmset binnenstapt. Fantastische ervaring. Zeer vriendelijke service. Een echte aanrader!

met partner, Okt. 2011
"Aparte B&B"
Peter Vandersypen
3-11-2011 Er is veel aandacht besteedt aan de authentieke aankleding van de kamers en het pand. De radiatoren, lichtschakelaars, badkamer enz. alles in de retro-stijl van de jaren 30. Zeer vriendelijk onthaal met degelijke uitleg over Turnhout. Dat is nog eens aandacht hebben voor je gasten!!

met vrienden, Sept. 2011
"Super !"
Sarah Gielen
16-10-2011 'Waan je in het Parijs van de jaren '30' stond er buiten op het bord, en zo leek het ook ! Super gezellig !! Vriendelijk onthaal, met al de nodige uitleg rond toeristisch Turnhout. Mooie en verzorgde kamer. En 's morgens een lekker ontbijtje.
Ik wil zeker nog eens teruggaan !!

met partner, Mei 2011
"Schitterend verblijf"
Ben Claessens
30-5-2011 Zeer goeie B&B, prachtige kamer, fantastische toeristische uitleg over Turnhout, lekker ontbijt. Kortom: een perfect weekend.

met partner, Mrt. 2011
"Prachtige entourage"
Rudi Maris
21-3-2011 Deskundig en gedetailleerd advies , goede ontvangst in een prachtig kader . de moeite waard om nog eens terug te keren .

Rudi & An