Beoordelingen Atomium

3 beoordelingen over Atomium

met vrienden, 2011
"Een, bezoekje waard"
nickvg8
4-1-2013 prachtig uitzicht, wij hebben dit in combinatie gedaan, toen we daar in de buurt moesten zijn in het trademarkt centrum, anders is het wel niet de moeite om speciaal voor naar brussel te rijden

met partner, Sept. 2010
"Hét symboolmonument van Brussel"
Chris
16-9-2010 Het Atomium blijft één van de belangrijkste toeristische attracties van Brussel. Wat de Eiffeltoren is voor Parijs, is het Atmium voor Brussel. Vijf van de 9 bollen zijn toegankelijk voor het publiek. In één ervan is een permanente tentoonstelling gevestigd over Expo 58. Een andere bol is gereserveerd voor tijdelijke tentoonstellingen waarin verschillende thema's aan bod komen. Het panorama in de bovenste bol biedt een onovertroffen uitzicht over Brussel. Bij helder weer reikt het zicht zelfs tot Antwerpen. Elke avond geven de 2.970 knipperende lichtjes bovendien een magisch aspect aan de 9 bollen.

met partner, Aug. 2010
"Moet je gedaan hebben"
kempbergje
9-1-2011 Het was geleden van mijn schooltijd dat ik hier nog was geweest.
Het is en het blijft indrukwekkend. Vooral het beeld dat je krijgt als je in de glazen lift zit is prachtig (niet doen als je hoogtevrees hebt).
Bij goed weer is het zicht adembenemend.

Welke Europese toerist gaat het best gekleed?