Aparthotel B-Aparthotel Grand Place in Brussel Brussel | Zoover
Aparthotel B-Aparthotel Grand Place Brussel

Beoordelingen Aparthotel B-Aparthotel Grand Place

Rue des Dominicains 25, B-1000, Brussel
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming B-Aparthotel Grand Place gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming B-Aparthotel Grand Place achterlaten.

3 beoordelingen over B-Aparthotel Grand Place

6,3
7,4
met partner, Okt. 2011
"Nooit naartoe gaan"
Evert
1-11-2011 B-Aparthotel ligt op een hele mooie locatie en de kamers zijn prima. Er is geen personeel aanwezig. Tijdens ons verblijf ging het brandalarm af. Iedereen ging op eigen gelegenheid naar buiten. De brandweer hebben we nooit gezien. Het hotelpersoneel deed er drie kwartier!! over voordat ze in het hotel aanwezig waren om het alarm uit te zetten. Gelukkig niets aan de hand. Dit hotel is onveilig.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Voor dit geld beter een gezellig hotel huren!"
Martijn
2-2-2010 Deze locatie is net nieuw en alle kinderziektes zijn er nog niet uit. Wij kwamen in een kamer die op 29 graden was verwarmd. Sleutels van de ramen moesten we zelf regelen. Vreselijk vervelend dat er niet altijd iemand is. We moesten snel denken wat we allemaal nodig konden hebben want in het oud- en nieuw weekend zou er twee dagen niemand zijn. Voelt ook niet veilig. Konden op het nippertje nog servies en wat glazen regelen. Gebouw is nog niet af. In een aantal gangen lag nog bouwmateriaal. Op het ook is alles mooi maar is meer een Ikea showroom dan echt handig. TV zonder draaivoet bijvoorbeeld. Die wel vanaf de bank en het bed te zien is. Uitzicht op hele lelijke binnenplaats. Meest positieve waren we over het bed. Dat was uitstekend. Na de eerste keer douchen een grote overtroming vanwege cementafval in het doucheputje. Dit is echt geen aanrader als er zoveel goede alternatieven zijn.

met partner, Aug. 2009
"Appartementen in centrum Brussel"
Coen
7-8-2009 Een appartementencomplex zonder echte uitstraling van een hotel, midden in het hartje van Brussel (tussen Grote Markt en de winkelstraat van Brussel in). Ons appartement was luxe uitgevoerd: TV in living en slaapkamer, DVD, magnetron, vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat, voldoende servies en bestek, luxe slaapkamer en luxe douche. Ondanks de centrale ligging totaal geen overlast van geluid van horeca. Parkeergarage en supermarkt binnen 2 minuten lopen.
De einge opmerking is dat het hotel geen permanent bezette receptitie heeft, maar dat heeft ons geen beperking gegeven. Al met al zijn we erg tevreden over dit hotel!