Brussel
Beoordelingen Brussel

19 beoordelingen over Brussel

7,9
met vrienden, Apr. 2013
"Het is leuk uitgaan in Brussel"
eveline vanherle
14-5-2013 Het is leuk uitgaan in Brussel

met partner, Feb. 2013
"Good for a quiet getaway"
softmarmotte
Sfeer in stad
21-3-2013 I like Brusels - it's not a big tourist trap and it's a city to discover. I don't like the lack of cleanliness in the streets and the drunks begging for money but I guess that is the same in many big cities and the Metro is pointless - it goes round the city instead of across.
But I like my food and Brussels has plenty to offer

"Très belle ville"
Francois
Sfeer in stad
21-2-2013 Site de la Grand place, place de la monnaie, Rue Neuve, etc. Tout était très joli avec une bonne ambiance. restaurants romantiques et super hotel!

met partner, Feb. 2013
"Leuk voor een city trip"
koole
17-2-2013 van alles te doen in brussel, leuk voor een dag of 2-3

"Veelzijdige stad."
rainbow
Sfeer in stad
23-3-2013 De hoofdstad van België, en meteen ook de stad waar het Europees Parlement gezeteld is!
Brussel heb je niet zo meteen gezien op 1 weekend. Alleen een stadswandeling in het centrum kost je al gauw een dag. Een must is zeker de Grote Markt, de Koninklijke Sint Hubertusgalerijen, Jeanneke en Manneke Pis, de Kunstberg, het Koninklijk Paleis en het Europees Parlement.
Veel interessante musea, waarmee je een meerdaags bezoek makkelijk kan invullen, of als tijdverdrijf bij slecht weer.
Ook buiten het centrum is de Basiliek van Koekelberg, en het Atomium zeker de moeite waard!
Overal in de binnenstad een groot aanbod van de Belgische chocolade en de Brussels wafels!

alleenreizend, Dec. 2012
"Grimmige sfeer"
Dieter
Sfeer in stad
1-1-2013 Als Belg kom ik niet elke week in Brussel. Om de paar jaar denk ik van "Ach, ik ga nog eens een dagje naar Brussel". Afgelopen weekend ben er weer 2 dagen geweest en je ziet het er steeds erger worden. De armoede, criminaliteit en verloedering. Wat ik vroeger enkel in Schaarbeek zag, zie ik nu zelfs in het shoppingdistrict. Kortom: Brussel is een grimmige metropool. Als Belg en Europeaan schaam ik mij om mijn hoofdstad.

met partner, Dec. 2012
"één keer vonden wij genoeg."
anne sloots
Sfeer in stad
29-12-2012 Brussel is Opzich een leuke stad, maar wij vinden één keer wel genoeg. Voor bezienswaardigheden gaan wij liever naar londen, parijs, praag of berlijn.

"Aangename levendige stad"
ann.de.bruyn2
27-2-2013 veel lekkere restaurantjes, mooie stad om door te wandelen

"Goede sfeer"
Hermana
9-1-2013 Leuke bestemming voor weekendje weg

zakelijk, Sept. 2012
"EU Capital op z'n best!"
Pascal
Sfeer in stad
8-9-2012 Brussel is vooral een stad dat je moet leren kennen alvorens ze te apprecieren. Maar eens gekend laat het je niet los.

Welke Europese toerist gaat het best gekleed?