Vakantiepark Landal Village l'Eau d'Heure in Froid-Chapelle België 8.0 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal Village l'Eau d'Heure

Rue du Bois du Four 7a, B-6440, Froid-Chapelle

17 beoordelingen over Landal Village l'Eau d'Heure

6,7
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Precies wat we zochten voor 'n korte vakantie"
J. Brom
Eetgelegenheden
9-4-2012 Omgeving, service en accomodatie waren perfect in orde voor ons gezin + hond. In de bungalow zelf was ook alles dik in orde; sauna, zonnebank, wasmachine, droogkast,...
Op elk vlak 'n aanrader!

met jonge kinderen, 2011
"Repos et détente en automne..."
DESCAMPS
Eetgelegenheden
5-11-2011 Dans un cadre reposant et très bien situé je vous invite à passer un séjour très agréable au village landal au bord du lac de la Plate Taille !!!

met partner, 2011
"Rustig park"
kim
Eetgelegenheden
26-9-2011 we hebben een toffe vakantie gehad alleen spijtig te weinig te doen was zoals activiteiten . Er zouden beter ook meer de kinderen enz. spelletjes mogen staan met videogames ...... dat ontbrak er wel.
Het is wel mooi rustig park.
we zaten in een 6persoons bungalow aan het meer van l'eau d'heure. nr 33
De bungalows waren heel goed onderhouden . En heel wat ruim . Alleen kon er misschien nog een 2de zetel bij en een 2de wc . Zeker als je met 6personen gaat .

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Aangenaam vakantiedorp."
paul
Eetgelegenheden
23-9-2011 Ruime,nette bungalows met alle comfort.De hoge plafonds met vensters bovenaan in de leefruimte gaven wel het gevoel in een kerk of kapel te verblijven.Ook komt het minste regenbuitje op de metalen dakbedekking over als een stortvloed,vooral 's nachts. Langs de kant van het park waar wij verbleven was het stikdonker 's nachts (electriciteitspanne?).De toeslag voor zicht op het meer is zeker geen verloren geld,echt prachtig,wakker worden met zicht op het meer.Het zwembad , dat afzonderlijk te betalen is,viel iet of wat tegen: het water was veel te warm,het geheel geeft een verouderde indruk en vooral: het diepe duikbad is nauwelijks afgeschermd,levensgevaarlijk voor kleine kinderen!!Voor hele kleine kinderen staan verspreid over het park enkele speeltuigen.Voor grotere kinderen en volwassenen is er weinig te beleven op het domein.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Leuk park dat alles heeft wat je moet hebben."
Steven
Eetgelegenheden
16-12-2010 Leuk park dat alles heeft wat je moet hebben.
We hebben er 4 mooie dagen doorgebracht. Je kunt er lekkere gourmet en chinees bestellen die ze aan huis komen afleveren.
Mooie en goed onderhouden huisjes, snelle en goeie nederlandstalige! service.

met een groep, Nov. 2010
"Leuke plek, maar slechte ervaring nadien."
Hannes
1,0
1,0
Eetgelegenheden
16-3-2011 We gingen erheen met een grote groep en ter plekke verliep alles zeer prima.
Qua activiteiten op het park is het zeer teleurstellend, het zwembad is niet iets om elke dag te doen, na 2 keer heb je er meer dan genoeg van. Gelukkig hadden we een fijne groep mee die dit alles rechttrok.

MAAR een zeer nare ervaring achteraf, en hierbij wil ik jullie waarschuwen. We annuleerden een bungalow in de week van reservatie, dit bleek geen probleem. Maar achteraf werd ons verteld dat we deze wél moesten betalen. Mij lijkt dit nog steeds vreemd dat men een bungalow zou annuleren waarvoor je toch de volle pot moet betalen? Ze konden ervoor dus DUBBELE INKOMSTEN KRIJGEN. We kregen daarenboven nog een andere bungalow toegewezen dan beloofd, waardoor we verspreid over het park lagen en uiteindelijk bleek de geannuleerde bungalow zelf verhuurd.
Achteraf nog enkele mails gestuurd, maar deze werden niet meer beantwoord na enkele maanden sturen ze een incasselbureau op je dak. Dit is onprofessioneel.

met jonge kinderen, 2010
"Viel al bij al nog goed mee."
Desloovere Mario
Onderkomens
11-9-2010 We zijn hier in de paasvakantie geweest met de kids en de schoonouders.
Het huisje (met jaccuzzi en sauna) was perfect in orde,kortom daar niets op aan te merken.Van de activiteiten in het park hadden we wel iets meer verwacht.waarschijnlijk dat we hier een vergelijking maken met centerparcs.Daar we fervente natuurliefhebbers en wandelaars zijn hadden we gedacht dat dit de perfecte combinatie was voor ons en de kids.Zoals al eerder aangegeven waren er in feite niet zo veel activiteiten voor de kleintjes plus het zwembad is echt geen aanrader.We hadden zo een kaart gekocht om meerdere malen naar het zwembad te gaan,maar we zijn maar 1 maal geweest.
Er zijn gewoon veel te weinig kleedkamers en ze zijn dan ook nog eens veel te klein als je kids mee hebt.Ook de verf in het zwembad bladert af zodanig dat je steeds verfstukjes aan je voeten hebt.
De natuur was wel mooi maar je kan het niet vergelijken met de echte Ardennen.
Maar al bij al viel het wel mee.

met partner, Aug. 2010
"Prima park in een rustige omgeving"
Perry en Wilma
Eetgelegenheden
14-8-2010 Ons huisje 2AL+ was van alle gemakken voorzien en prima verzorgd en ook de mensen van de receptie waren erg klantvriendelijk.

Het park zag er prima uit, het strandje is niet zoals je van een strandjes zou verwachten het was leem-achtig met veel kiezels als alternatief heb je het zwembad dit was leuk maar is klein.

Een bezoek aan de stuwdam is de moeite waard, zeker de uitkijk vanaf de 105 mtr hoge toren.
De "RODE KROKODIL" is een afrader, het wordt heel mooi voorgesteld maar is feite niet meer dan een vaartochtje over het meer met verder geen meerwaarde, zonde van het geld.

in de directe omgeving is weinig te beleven behalve als je van watersport houdt. Verder van het park zijn diverse bezienwaardigheden wij hebben de dorpjes, Dinant en Bouillon bezocht is zeker de moeite waard.

Wij hebben een prima vakantie gehad op een mooi en rustig park

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Heerlijk wandelen, eten en relaxen"
emma de beijer
Eetgelegenheden
27-4-2010 Wij zijn al verschillende keren naar het park geweest en genieten telkens weer van het ontzettende natuurschoon en de gelegenheid direct vanaf het park prachtige wandelingen langs bos en meer te maken. Ook wandelingen wat verder weg in Lompret en Nismes (de gorges) zijn prachtig en heel goed te combineren met heerlijke eten in restaurantjes in de nabijheid van het wandelgebied.

De huizen op het park zijn prima verzorgd en ook de mensen van de receptie ervaren wij als zeer bereidwillend om Nederlands te spreken.

Als je van lekker wandelen, fietsen en lekker eten en drinken houdt zit je hier goed.

Oh ja de dierentuin in Maubeuge Frankrijk is op driekwartier rijden is ook erg leuk, evenals een bezoekje aan Charlesville de Maziere (uurtje rijden) in Frankrijk ook een leuk stadje is om te bezoeken.

Emma

met jonge kinderen, 2009
"Geslaagd om even vanachter de computer weg te zijn"
dertigers
Eetgelegenheden
27-12-2009 Recent park in een ongerepte en nog verder te ontwikkelen omgeving, luxe accomodatie (behalve de gebrekkige kookplaten en tv). We zijn er reeds meermaals geweest, dus zo slecht kan het niet zijn, maar er valt nog steeds o zo weinig te beleven . . .