Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Hengelhoef** in Houthalen/Helchteren België 6.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > België > Limburg (België) > Houthalen/Helchteren > Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Hengelhoef**

Beoordelingen Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Hengelhoef**

-2  °C

12 februari 2012

Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Hengelhoef** Houthalen/Helchteren
6,2
Beoordelingen Vakantiepark Oostappen Recreatiepark Hengelhoef** Tulpenstraat 141, B-3530, Houthalen/Helchteren

1 2 3 4 5 6 7 volgende

met partner, Nov. 2011
Even er tussenuit
pimpernel5
21-11-2011 we waren er van 18/11/2011 t/m 21/11/2011
het comforthome was proper en warm
groot wandelgebied voor de hond vlakbij
zwembad met hele hoge golven
alleen die razende rivier is een beetje te heftig
tussendoor bezoekje gebracht aan de kerstmarkt Winterland in Hasselt
s,avonds patat frites met stoofvlees op een groot bord
wij komen vast en zeker nog eens terug

met jonge kinderen, Nov. 2011
Leuke vakantie gehad met de kinderen.
Vercamer
Eetgelegenheden
4-11-2011 De eerste stacaravan die we toegewezen kregen was een ramp. Op de zitkussen waren grote urinevlekken, het plankier vol hondenshit en het gras er voor, nog meer. Zodanig dat we zelfs per ongeluk het nieuwe tapijt in onze camper daardoor hebben bevuild. Dit voorval getuigt van bitter weinig respect van sommige kampeergasten tegenover de uitbaters. Toen wij de viezigheid gingen gaan melden aan de receptie, kregen we meteen een andere toegewezen. Het enige aan deze stacaravan die niet netjes was, vonden wij de vloer. Ook hadden wij geen warm water in de douche, maar het sanitair gebouw was dichtbij. Wat positief is, dat warme douches, vuilniszakken, golfen, zwemmen, enz.. allemaal in de prijs is inbegrepen. De kinderen hebben genoten van het leuke zwembad ( super netjes was dat ), het fietsen op de proper onderhouden paadjes en de wandelingen. Al bij al een leuke vakantie daar gehad, enkel veel last van de slechte matrassen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Nooit meer terug
J&J
Eetgelegenheden
17-9-2011 personeel achter de balie is chagenrijnig, de caravan is zeer slecht onderhouden, dikke stoflagen, beschimmelde gordijnen,bedden en wat vooral smerig is de kussens! wij zijn er 1 dag gebleven en weggegaan, vies!..

met jonge kinderen, Aug. 2011
Fantastische vakantie voor kinderen
Familie
Onderkomens
12-8-2011 We hebben een heerlijke vakantie gehad op de Hengelhoef. Na het lezen van diverse recensies waren we op het ergste voorbereid. Maar dat was niet nodig!!!! Het sanitair was prima, niet vreselijk goor zoals sommige beweren! Ja soms was de douche niet heel erg schoon of het toilet niet doorgespoeld, maar in mijn beleving ligt dit aan de gasten. We vonden wel dat er wat volkse gasten op deze camping zitten, maar dat ligt mss ook aan de prijs. Wij hebben erg goedkoop een tent gehuurd. De animatie was heel erg leuk en erg lieve meiden en jongens die erg enthousiast aan het werk waren. De tent was niet veel, maar het ging best. Het heeft een keer heel hard gewaaid en geregend en we zaten prima in de tent! Het zwembad is echt SUPER!!!!!!!!

met oudere kinderen, Juli 2011
Hier zien ze mij nooit meer terug!
Wyffels
Eetgelegenheden
30-7-2011 We zijn net terug van een week Hengelhoef, ik ben blij dat ik terug thuis ben. De caravan vond ik helemaal niet proper. Ik heb de meisjes die kuisen eens in de gaten gehouden, 10 minuten doen ze met 2 om 1 caravan te kuisen en dat voor 42 euro. In 10 minuten kan je die toch niet netjes krijgen volgens mij. In de kinderkamer zat de hele kast vol met extra kussens en donsdekens, je kreeg er niets meer bij. En in die winkel vind je met moeite Belgische producten, allemaal Hollandse rotzooi! Nu, ik heb het eens geprobeerd op een camping, maar dit zal ik helemaal nooit meer doen!

met jonge kinderen, Juli 2011
Kan beter,gelukkig goedkoop via veiling
anoniem
1,0
10-7-2011 De vossenchallet zeer goedkoop gehuurd via veiling. Ze was zeer basic maar redelijk netjes. Jammer dat je in Belgie met vakantie gaat en dan geen Belgische posten kan zien op tv (volgens jobstudent aan de receptie was er een storing) Vreemd want enkele straatjes verder op het domein kon je wel Belgische posten ontvangen.
Ook in het winkeltje geen Belgische krant of tijdschrift te vinden.
Het zwembad was ok, trampolines niet gebruikt wegens storende hangjongeren.
Restaurant, ongelooflijk slechte service, koud en smaakloos eten. Meestal eigen drank meegebracht en opgedronken, het was dit of dorst lijden.
Veel nachtlawaai
Binnenspeeltuin ok, maar moest gratis zijn ook slechte openingsuren.
Van animatie weinig gemerkt, wel een overzicht gekregen maar niet van gezien?
Kinderen 1 keer knutselactiviteit laten doen, totaal geen inkleding, slechte uitleg, kinderen waren na 10 minuten klaar en werden dan doodleuk buitengezet zonder toezicht.
Park met veel potentieel, jammer van het wanbeleid

met partner, Juni 2011
Goed voor een weekend meer niet
rogge
22-7-2011 er is weinig te doen en de prijs ligt ertegenover zeer hoog

met een groep, Juni 2011
Een garantie voor een fijne vakantie!
jan
Eetgelegenheden
7-6-2011 Wij hebben er een geweldig fijn hemelvaart weekend gehad.
Heerlijke frieten, leuk entertaiment!
Een super fijn zwemparadijs.
Gezellige mensen om me heen.
Zonnetje...tja nie zagen maar genieten.
Klagen doe thuis maar!
Voor iedereen die met pinksteren gaat veel plezier en relax!!!

met partner, Juni 2011
Ons zien ze daar in elk geval niet meer !
Jan & Mariette
1,0
12-6-2011 Enkele dagen voor aankomst was er al een misverstand i.v.m. de betaling .
Helemaal geen vriendelijk ontvangst .
De slagboomkaart heeft tijdens ons verblijf NOOIT gewerkt , ook niet na herhaaldelijke klachten bij de receptie . Uiterst irritant .
De stortbak voor het chemisch toilet was constant verstopt en liep soms zelfs over . Walgelijk .
Het ergste van al : tijdens de verlengde hemelvaart- en pinksterweekends was je er geen ogenblik gerust . Totaal onverantwoorde ouders lieten hun kinderen gewoon de vrije loop , zonder ook maar in het minst rekening te houden met andere campinggasten , gevolg : er werden badmintonshuttles en alle soorten ballen wild in het rond geslagen en geschopt , er werd met waterpistolen alle kanten opgespoten , er werd met fietsen en skateboards erg roekeloos over het - licht afhellende - middenpad geraced . Zaterdags is er zelfs een klein meisje met haar fiets tegen mijn - nieuwe - auto gevallen , met als gevolg krassen en een deukje .

met jonge kinderen, Apr. 2011
Klein Nederland
familie
Eetgelegenheden
25-4-2011 Een plaats waar je als Belgische kampeerder niet meer zo welkom bent, je bent net in Nederland. Nederlandse producten in de winkel, Nederlandse bediening.
Het sanitiar liet ook te wensen over, alles was volboekt en toch werd het sanitairgebouw in onze rij niet geopend!!!! Het zwembad zelf was proper maar eerst rijtje schuiven aan de ingang en zeer vuile kleedkamers. Ook om op het park te komen moesten we aanschuiven. Het was duidelijk veel te druk!!! Vele campingplaatsen zijn ingenomen door verhuurobjecten

6,7

met jonge kinderen (31)
met vrienden (4)
met een groep (2)

1 2 3 4 5 6 7 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?