Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Awards Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Home Review toevoegen België Limburg (België) Teuven-Voeren B&B 's Teuven-Voeren Bed and Breakfast Doolkruid*** Populaire bestemmingen Antwerpen Brugge Mol (Kempen) Gent Oostende Brussel Lommel De Haan Durbuy Vielsalm Populaire bestemmingen Lommel Houthalen/Helchteren Peer Zutendaal Hasselt Teuven-Voeren 's-Gravenvoeren Zonhoven Genk Lanaken Populaire in Teuven-Voeren Hotels in Teuven-Voeren Bezienswaardigheden in Teuven-Voeren Campings in Teuven-Voeren B&B 's Limburg (België) B&B 's België Info Bed and Breakfast Doolkruid *** Reviews Foto's & video's Tips Vraag en Antwoord Weer B&B info Kaart 9,6 250 Nederlandse reviews 1 Internationale reviews Adresinformatie en informatie over faciliteiten De onderstaande informatie is geleverd door onze bezoekers en geeft een indicatie van de faciliteiten die aanwezig zijn bij deze accommodatie. Het is mogelijk dat u hieronder niet alle informatie ziet. In dat geval hebben wij nog niet alle gegevens van onze bezoekers ontvangen. Zijn de gegevens onvolledig of onjuist? Klik dan op "wijzig"-knop onderaan deze pagina. wijzig 12° / 15° 25 Apr 2018 Weer Nummer 2 van 4 bed and breakfasts in Teuven-Voeren Adresgegevens Straat en huisnummer Sinnich 4 Postcode B-3793 E-mailadres Website Doolkruid Telefoonnummer +32 495862902 Aantal sterren Locatie Toon op kaart Algemene informatie Voorzieningen aanwezig voor minder validen nee Huisdieren toegestaan nee Geldautomaat in directe omgeving ja Aantal kamers minder dan 10 Verzorging Half Pension Faciliteiten Restaurant nee Snackbar nee Airco nee Animatie programma nee Bar/kantine ja Winkel nee Draadloos internet ja Handdoeken(service) ja Internet ja Kinderopvang nee Kinderspeelplaats nee Zwembad nee Kluis op kamer nee Koelkast/ minibar ja Lift nee Roomservice ja Sauna ja Tennis nee Fitness nee TV ja Wasserette nee Kaart wordt geladen Acties voor Bed and Breakfast Doolkruid*** Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen RSS feed Informatie over Teuven-Voeren Weer Teuven-Voeren Kaart Teuven-Voeren Foto's Teuven-Voeren Video's Teuven-Voeren Vraag en Antwoord Teuven-Voeren Bent u de eigenaar? Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.