Hotel Eburon**** in Tongeren België 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover

9,4
met partner, Apr. 2012
"Design met gebreken"
niemand0007
21-4-2012 In onze kamer: een continue sterke etensgeur. Ook geluidshinder :de kranen en het toilet van de buren, vanaf 6u boven ons getrappel tot 9 u (wellicht van ontbijtzaal). Op het eerste zicht hadden we een mooie design kamer, maar al gauw kwamen de gebreken naar boven: als je een douche neemt loopt het water uit de cabine, het zwarte toilet is niet echt comfortabel, vuile plekken op het tapijt, vuile plekken op de lakens,.... Het ontbijt is goed, van alles wat. Wel vreemd dat vanaf 10 u de zondag de fruitsap niet meer aangevuld wordt en de rest ook niet meer, dit terwijl men de zondag tot 12 u kan ontbijten. Het personeel aan de balie is vriendelijk. De ligging is ideaal. Tongeren zelf is erg gezellig: het gallo-romeinis museum is interessant, ook de Ambiorix wandeling is erg aangenaam. (brochure in dienst toerisme naast hotel) Zondag is er antiekmarkt rond het hotel, best daar dus niet parkeren indien U vroeg weg moet. Naar dit hotel zullen wij wellicht niet meer terug keren.

met partner, Sept. 2011
"Heel erg leuk hotel en uitstekend gelegen"
eric.goyvaerts
3-10-2011 Het hotel ligt in het centrum van Tongeren met een overdekte parking naast de deur. De kamers zijn erg ruim en netjes. Uitgebreid ontbijt, erg vriendelijk personeel. De antiekmarkt op zondag ligt rond het hotel. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Een aanrader.

met een groep, Sept. 2010
"Hilarisch"
Tamsin
26-9-2010 Zondagmorgen en dus druk aan het ontbijt. Te weinig plaatsen . Geen bestek meer.
Soms fruitsap , soms glazen , maar nooit tegelijk. Om 9.00u was al veel op.Koffie na een half uur...( 1 tas ).Mijn eerste ontbijt ooit ,waar ik op geen enkel moment een mes had.
Kamer : vieze gele plekken op lakens , douche met gebarsten plafond en lekkend.
Dure parking.
Stel je voor dat je zoiets in het buitenland zou meemaken.

met vrienden, Juli 2010
"Luxe hotel in een mooie historische stad"
Debby
9-8-2010 Via een promo dit leuke hotel geboekt. Vriendelijke ontvangst, prachtige kamers. Net als het zusterhotel Carbon in Genk zeer strak en modern. Ontbijt zeer uitgebreid en lekker. Een keer in Tinto gaan eten, superlekker!!! Wij gaan zeker nog eens terug. Goede uitvalsbasis voor soldentripjes :-)

met partner, Mrt. 2010
"Prima hotel"
E.
1-4-2010 We gingen via een bongo bon hippe hotels en kregen een gratis upgrade naar een kamer met bad. Prachtige kamer! Alles is "af" - mooi design hotel. Restaurant Tinto is ook een aanrader. Op zondagmorgend stap je hotel buiten en kom je terecht in heel leuke grote antiekmarkt.
Een kleine welnessruimte zou het hotel perfect maken.

met vrienden, Feb. 2010
"Geweldig hotel."
yolande berghen
22-2-2010 Onthaal, decor, ontbijt : alles was AF.
1 (klein) minpuntje : garage is duur, want per slot van rekening moet je nog een 300 meter stappen met je bagage.
Eindbeoordeling : SUPER hotel.

met partner, Sept. 2009
"Aanrader"
steffe
4-9-2009 goede kigging, zeer mooi, ontbijt in orde. Leuke mensen ! Tongeren is an te raden