Kasteel Sjetootje Jekervallei in Boirs België 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Kasteel Sjetootje Jekervallei

5 beoordelingen over Sjetootje Jekervallei

9,6
"Een aangename verassing."
j hagen
26-9-2011 Mede dankzij het enthousiasme, de toewijding, de flexibiliteit en de betrokkenheid van Jan (de gastheer) is de bijeenkomst (met een bont internationaal gezelschap) die we daar hadden een onvergetlijk succes geweest.

met een groep, Sept. 2011
"Uitstekend eten, zeer flexibele gastheer"
Taco Hoekwater
26-9-2011 Wij waren op Sjetootje met een conferentie groep van 20 individuele personen. Als gast kan ik zeggen dat met name het eten buitengewoon goed was. Verder prima bedden en badkamers.

Als organisator ben ik zeer content met de extreem goede service Jan, die alles lijkt te willen en kunnen regelen, zelfs op extreem korte dag. De prijs / kwaliteit verhouding van met name de catering is zeer uitzonderlijk voor onze omgeving.

Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat het niet zo simpel is 20 individuele personen te verdelen over 6 (bad)kamers.

"Perfekte Gastfreundschaft!"
Steffen
23-9-2011 Ein wunderschönes, gepflegtes Anwesen, köstliche Verpflegung und ein sehr netter, persönlicher Service durch Jan (Inhaber, Chef de Cuisine, Maler, Pianist etc.!)

met een groep, Sept. 2011
"Fantastische, flexiebele en aardige gastheer."
Willi Egger, secret...
25-9-2011 Het Sjetootje in Bassenge-Boirs is een uitstekende lokatie voor een group. Prima faciliteiten gerund door een toegewijde gastheer, die met zijn opgewekte, voorlijke aard wel iedereen mee krijgt. We hebben gegeten als vorsten. Het leuke is, dat Jan je altijd weet te verrassen met een extraatje!

met vrienden, Feb. 2010
"Prima groepsaccomodatie"
b jansen
15-2-2010 Net een weekendje achter de rug met een vriendengroep van 13 volwassenen en 10 kinderen (6 koppels, én vrijgezel). De locatie is prima, net over de taalgrens (45 minuten van Antwerpen, Leuven), maar meteen een andere sfeer. Omgeving nodigt uit tot wandelen. De slaapvertrekken zijn apart van de keuken en leefruimte. Mits goed werkende babyfoons heeft dit nogal wat voordelen. Het blijft rustig in de slaapruimtes en zelf kan je je onder elkaar amuseren.
Het domein zelf is zeer ruim. De kamers zijn gigantisch groot, de bedden goed. Ze zijn mooi ingericht, ook al zie je wel dat ze zelf veel verbouwd hebben. Grootste minpunt van het kasteeltje zelf was de in gebreke blijvende warmwatervoorziening waardoor op hetzelfde moment douchen niet lukte. Ze zouden er iets aan doen.
In de leefruimte kan je met zijn allen comfortabel eten, er is een TV met dvd, een cd-speler (tuner zou ook welkom zijn), een spelletjes en boekjeskast voor de kinderen wat ook fijn is. Prijs/kwaliteit een prima keuze.