Hotel Bütgenbacher Hof*** in Butgenbach België 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Bütgenbacher Hof*** Butgenbach

Beoordelingen Hotel Bütgenbacher Hof***

ferme du domaine de Bardonnay, 4750, Butgenbach

13 beoordelingen over Bütgenbacher Hof***

met partner, Jan. 2012
"Goed maar..."
Marnix De Geyter
14-1-2012 Prachtig zwembad en uitgebreide wellness.
Vriendelijke service, proper, flatscreen, wifi...
Maar...
Te weinig muurisolatie, drupgeluiden bij regen, "stiltehotel"??
Ontbijt matig vers en slechte koffie!
Beetje opdringerig met aperitieven en dure wijnkaart.
Maaltijden afwisselend matig tot zeer goed
Gedateerde inrichting.
Plastic drinkbekers aan lavabo?

met partner, Apr. 2011
"Gewoon ZALIG!"
clijsters_fan
28-4-2011 Ik ga hier al naartoe sinds ik een tiener was, toen samen met mijn ouders. Ik ben er een paar jaar niet meer geweest en dit jaar ben ik er terug geweest met mijn vriend. Ondertussen is er bijgebouwd, het ziet er fantastisch uit. Ze zijn heel vriendelijk en bij het ontbijt is er voor elk wat wils! In de buurt is er veel te doen en voor info kan je altijd bij de eigenaars terecht. We hebben ons niet verveeld!

met partner, Sept. 2010
"Heeeeeeeeeeeeerlijk ontspannen hier!!!"
Tinne Van Deun
8-3-2011 Bütgenbacher Hof is voor ons het sumum van "ontspannen" en "herbronnen". We komen hier minstens 1x/jaar ondanks het meer dan behoorlijke prijskaartje. Een prachtige omgeving in de natuur, vlak bij das Meer en de immense stuwdam. Het eten is subliem lekker en verzorgd. Je voelt je hier een koningspaar. Een keer hadden we geen hotelkamer meer ter beschikking maar dat loste men graag op door ons in hun privé appartement te logeren te leggen... had ook wel iets en bewijst van goed vertrouwen. Zwembad en sauna zijn prachtig ingericht. Perfekt!

met partner, Aug. 2010
"Voor herhaling vatbaar"
silveer simons
12-8-2010 Ruime verzorgde kamers,lekker eten,karig ontbijt maar gevarieerd,ontvangst(denk door eigenaar zelf)nogal koel,rustig gelegen,prijzen dranken aan de hoge kant,aangenaam terras,er was toen geen mogelijkheid tot middageten in hotel zelf,avondeten en zijn omkadering was zeer goed,badkamer slecht verlicht,personeel vriendelijk en kennis van het nederlands,fitness sauna en mooi zwembad gratis,welness ok maar betalend.
Weliswaar maar één overnachting gehad.

met partner, Nov. 2009
"Aangenaam en zeer verzorgd hotel"
JD
8-11-2009 Suite is super. Ruim en met een leuk terras. Goede wellness, sommige zaken (oa dampbad) zijn wel betalend. Prachtig en sfeervol (verlichting) zwembad. Zeer lekker en fijn eten. Zeer vriendelijke service. Wandeling rond meer is ook een aanrader. Goede uitvalbasis voor de oostkantons en richting Eifel. Komen zeker terug.

met partner, Sept. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
Verstraete-Moeyaert
30-9-2009 Wij hebben geen enkel negatief punt. Het water van het zwembad is op juiste temperatuur. Heb al weinig hotels gehad, dat het water zo zalig is . Het eten is heel fijn klaargemaakt. Heeeeeeeel lekker. Je kan mooie fietstochten maken ,alsook mooie wandelingen. Je kan gerust je eigen taal gebruiken . Wij hebben ons enorm ontspannen. Wij gaan zeker terug.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Prima hotel!"
Hans
24-8-2009 Zeer lekkere keuken, attent en vriendelijk onthaal, mooie wellness met sfeervol zwembad.

met vrienden, Juli 2009
"Fantastisch hotel !"
Johan
18-7-2009 Hier komen we zeker terug ! Uitstekende keuken, heel goeie en rustige ligging, goeie uitvalbasis naar leuke steden ...

met partner
"Une bonne adresse!!"
Nijssen
13-10-2008 Nous sommes tout à fait d'accord avec ce qui a été dit précédemment. En plus le coin est superbe pour se balader, surtout le chemin longeant le lac. Nous nous sommer régalés. Dommage que le resto soit fermé le lundi et le mardi, fallait chercher ou manger, il y en a plein de fermés en même temps.

met partner, Aug. 2008
"Prachtig hotel heel verzorgde keuken en lekker"
Verhavert
26-3-2009 Wij hebben dit hotel leren in 2008 via een flair bon
we zijn hier ondertussen al 2 x geweest en in de paasvakantie gaan we met de ganse famalie voor de 3x omdat dit momenteel ons beste hotel al geweest is voor korte verblijven ook prachtige omgeving met het meer