Hotel Aux Ecuries de la Reine in La Gleize België 9.1 vakantie beoordelingen | Zoover
De gezellig kelder waar het ontbijt werd geserveerd. Een droomontbijt met een gezellig haardvuurtje.
9,1

9,5
9,3
9,3
met jonge kinderen, Juli 2011
"Aangenaam hotelletje, een echte aanrader"
fam.Bogaert
29-7-2011 We hebben een kamer geboekt voor één nacht. Vriendelijke ontvangst in het nederlands.De kamer was gezellig ingericht en zeer proper. Verzorgde tuin, verwarmd zwembad en speeltuig aanwezig voor de kinderen. Het ontbijt was uitgebreid en gebracht in een mooi kader. Het avondeten hebben we genuttigd in het restaurant gelegen rechtover het hotel. Ook hier een zeer vriendelijke bediening en het eten was zeer lekker en democratisch geprijsd. Voor de kinderen stonden verschillende suggesties op de kaart. Er was een springkasteel en trampoline aanwezig voor de kinderen. We houden er een mooie herinnering aan over.

met partner, Mrt. 2011
"Leuke plek"
hotmail
18-3-2011 zeer vriendelijk personeel, zeer lekker (veel) eten... zeker eens doen!!

met partner, Juli 2008
"Zeer afhankelijk type en locatie kamer"
C. Eggermont
2-8-2008 Dit hotel heeft veel verschillende soorten kamers, studio's, huisjes etc. Het geheel oogt gezellig en is goed verzorgd met oog voor kleine details. De sfeer is ongedwongen maar toch attentief. Zeer vriendelijke eigenaars en personeel. Kindvriendelijk.
Mooie tuin en aangenaam zwembad.

Hoewel een kamer geboekt kregen we een appartement op de 2de verdieping in het hoofdgebouw, boven het restaurant en eerlijk, daar wil ik nooit meer zitten: Je zit er in de bocht van een drukke baan (veel remmen en optrekken van auto's) en een ontzettend indringende geur uit de keuken steeg naar boven op en bleef er hangen. Ook hoorde je vrij laat (tot 24h) de bedrijvigheid in het restaurant.

Ik kan echter niet oordelen over de accommodaties in de annexen aan de overkant.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Aux Ecuries de la Reine bij...

Familie, Mrt. 2008
Koen
5-4-2008 We hadden dit hotel gevonden en geboekt via "www.booking.com" voor één nachtje.
's Avonds kwamen we aan. We werden heel hartelijk ontvangen in het Nederlands.
Onze kamer was heel leuk. Beneden slaapgelegenheid voor 2 (wij dus) en boven voor 4 (de kids). Héél gezellig. Het toilet en badkamer waren proper en alles was voor handen. Ze waren wel wat ouderwets van uitzicht.
We hebben dan gegeten in het verbonden restaurant. Heel lekker en democratisch geprijsd.
Toen we vroegen wanneer de kamer terug beschikbaar diende te zijn bleek dat we er nog de ganse volgende dag gebruik van konden maken aangezien ze niet gereserveerd was. Sterk.
's Morgen een fantastisch ontbijt genuttigd. De kindjes kregen een groot paasei en warme schocolademelk. Een gebakken eitje maakte het meer dan compleet. Dit ontbijt werd genuttigd in de gezellige kelder waar ook een salon ter beschikking staat.
Het zwembad en speeltuig stonden in de sneeuw wachtend op zomerweer.
Fantatsiche aanrader. Oprecht vriendelijk