Luik beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

Uitgaansleven
7,4
7,9
met vrienden, Dec. 2011
"Eén van de mooiste grootstad van België!"
Noukietje
Sfeer
4-12-2011 Grauw, vuil, stinken, gevaarlijk. Dit was wat we te horen kregen van iedereen, die het zelf van horen zeggen hadden :-). Wij hebben een prachtige, nette, stad ervaren zonder één enkel onveiligheidsgevoel. Naast de kerstmarkt, die één van de mooiste is, is ook hun zondagse markt de moeite. Helaas zijn we slechts 1 nacht gebleven want er waren nog zoveel dingen wat we wilden doen. Lekker eten?
Snel voor herhaling vatbaar!

met partner, Apr. 2011
"Verkeerd beeld van deze stad"
chris
Uitgaansleven
Sfeer
18-4-2011 Verassend luik , dat vond ik toch, ik dacht dat ik ging terecht komen in een grijze grauwe stad maar dit was niet zo , echt een verborgen parel. zeker ht bezoeken waard is het station van luik echt indrukwekkend.

met partner, Dec. 2009
"Juist voor te winkelen"
noella
Sfeer
29-12-2009 vuile stad met wel mooie gebouwen,maar past op als je boekt met je hondtje want je krijgt de prijs toegerekend.In cusa la couronne aan station van luik,kregen we de rek van 15 euro per nacht voor onze hond maar ze hebben na een nacht toch niets opgekuist alleen bed toegelegt en dan zoveel aanrekenen,schandelijk.
Dus op hotel zie je mij niet meer in luik alleen voor de vele winkels!!

met partner, Mei 2009
"Goed voor een daguitstap"
gilbert
Sfeer
11-11-2010 In het centrum van luik is het nog redelijk proper eens menbuiten het centrum komt is het vuil en grijs.Het centrum heeft mooie historische gebouwen ook de kleine doodlopende straatjes (impasses genoemd) zijn foto geniek.Men kan op de hellingen aan de citadel een wandeling maken met zicht op de stad.Ook het nieuwe moderne station is eens het bekijken waard.