Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Home Review toevoegen België Luik Robertville Campings Robertville Camping La Plage** Populaire bestemmingen Antwerpen Brugge Mol (Kempen) Gent Oostende Brussel Lommel De Haan Durbuy Vielsalm Populaire bestemmingen Stavelot Malmédy Spa Luik Verviers Trois-Ponts Coo Remouchamps Robertville Sprimont Populaire in Robertville Appartementen in Robertville Hotels in Robertville Bezienswaardigheden in Robertville Campings in Robertville Campings Luik Campings België Info Camping La Plage ** Reviews Foto's Tips Vraag en Antwoord Weer Camping info Kaart 9,1 Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe 256 Nederlandse reviews 43 Internationale reviews Adresinformatie en informatie over faciliteiten De onderstaande informatie is geleverd door onze bezoekers en geeft een indicatie van de faciliteiten die aanwezig zijn bij deze accommodatie. Het is mogelijk dat u hieronder niet alle informatie ziet. In dat geval hebben wij nog niet alle gegevens van onze bezoekers ontvangen. Zijn de gegevens onvolledig of onjuist? Klik dan op "wijzig"-knop onderaan deze pagina. wijzig -3° / -1° 24 Jan 2021 Weer Nummer 1 van 1 camping in Robertville Website Adresgegevens Straat en huisnummer Route des Bains 33 Postcode B-4950 E-mailadres Website La Plage Telefoonnummer +32 476 60 78 55 Aantal sterren Locatie Toon op kaart Algemene informatie Voorzieningen aanwezig voor minder validen nee Huisdieren toegestaan ja Geldautomaat in directe omgeving ja Aantal plaatsen 50 tot 200 Naturistencamping nee Mobilehomes aanwezig ja Schaduwplaatsen aanwezig ja Faciliteiten BBQ toegestaan ja Restaurant nee Snackbar ja Bar/kantine ja Winkel ja Centrale kookgelegenheden nee Draadloos internet ja Internet ja Kinderopvang nee Kinderspeelplaats nee Zwembad ja Kluis op kamer nee Prive sanitair mogelijk nee Sauna nee Tennis nee Fitness nee TV ja Warme douches ja Wasmachine ja Wasserette nee Autovrij park nee Kaart wordt geladen Acties voor Camping La Plage** Review toevoegen Foto's toevoegen RSS feed Informatie over Robertville Weer Robertville Kaart Robertville Foto's Robertville Video's Robertville Vraag en Antwoord Robertville Bent u de eigenaar? Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.