Hotel Radisson Blu Palace**** in Spa België 7.3 vakantie beoordelingen | Zoover

7,2
7,7
6,7
met partner, Apr. 2012
"Harde bedden en vieze hamam"
vlynemien
15-4-2012 we hebben erg slecht geslapen in dit hotel. we voelden de veren zo zitten in de matras. De hamam in het hotel was erg vies, hij stonk naar rioolwater ipv naar eucalyptus en er waren roestvlekken aanwezig. De poetsvrouw kwam zonder kloppen binnen (ook al hing er een bordje do not disturb) goede locatie om van hieruit de thermen te bezoeken.

met partner, Okt. 2011
"Niet goedkoop, maar wel heel goed."
Luc
10-10-2011 Dit hotel is niet goedkoop, maar biedt dan weer heel wat waar voor zijn geld : mooie, propere kamers. Een uitgebreid, lekker ontbijtbuffet en een heel aantrekkelijke ligging in het centrum van Spa. Ook de (door ons niet bezochte) termen liggen op 2 min. van het hotel. Te bereiken via de kabelbaan naast het hotel. Als klant van het hotel heb je automatisch het gebruik van de kabelbaan gratis. Voor de termen moet je wel extra bijbetalen. Ook niet onbelangrijk : het personeel aan de receptie doet een heel mooie inspanning door toch heel behoorlijk Nederlands te praten. Dat durft in Wallonië al eens anders zijn. Hotel kunnen we echt wel aanbevelen !!

met partner, Juli 2010
"Mooi hotel centraal in Spa en Termen"
Eveline
18-7-2010 Aangenaam hotel, ontbijt lekker, propere kamer met mooie badkamer. De termen vonden wij minder. Je verwacht veel maar eigenlijk ben je er snel rond. Mooi groot binnenzwembad. Zijn prijs niet waard + je kan er je zeker geen dag bezighouden. 3 u toegang was voor ons genoeg.

Familie, Jan. 2007
Johan Van Hees
8-1-2007 Fantastisch hotel ! Vriendelijk personeel, ze spreken vrij goed Nederlands, directe toegang naar de Thermen, echt een aanrader !

met partner, Sept. 2006
Pirard georges
15-9-2006 oppassen bij uw check-in...het hotel trekt zonder dat je ervan weet een bedrag van 920€ van uw visarekening en verder gebruik maken van uw kaart is dus onmogelijk naargelang uw limiet...slechte communicatie van hun uit..een schande