Camping Minicamping L'Escargot*** in Theux België 9.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > België > Luik > Theux > Camping Minicamping L'Escargot***

Beoordelingen Camping Minicamping L'Escargot*** Jevoumont 39, B - 4910, Theux

16 beoordelingen over Minicamping L'Escargot***

9,4
met een groep, Aug. 2011
Een plek om terug te blijven komen!
Fam. Peisker
Staat van het sanitair
11-8-2011 Zoals alle voorgaande bezoekers beweren, een prachtige camping!!! Het sanitair is echt subliem! Zelfs in mooie hotels zul je zelfs niet vaak zo'n sanitair vinden. Ook de service en vriendelijkheid steekt met kop en schouders boven vele andere campings en hotels uit. Het uitzicht is magnifiek, de camping prachtig onderhouden, een klein maar heel leuk speelplein, heel nette plaats om de afwas te doen, kortom aan alles is wel gedacht. Een dikke proficiat aan Tineke en Edwin! Tot binnenkort, want dit is zeker niet de laatste keer geweest!

Fam. Peisker

met partner, Juli 2011
Unieke combinatie
Staf Loncke
Staat van het sanitair
3-7-2011 Dit is werkelijk het beste van twee werelden.
De vrijheid van kamperen en de voorzieningen van een hotel uit de hogere prijsklasse. Maar zonder stijf gedoe en niet aan die prijs uiteraard.
De prijzen in de eetgelegenheid zijn zelfs ronduit laag te noemen.
De glamping tent is een unieke belevenis met als klap op de vuurpijl het ontbijt op bed.

met partner, Mei 2011
Fantastisch leuke camping!
Koen Joly
Staat van het sanitair
29-5-2011 Heel erg mooie camping, met het mooiste sanitair van de wereld (dit krijgt echt 11/10), heel mooie campingplekken, mooie stacaravans, heerlijke glampingtent (die we nu voor 't eerst uitprobeerden... heaven!), superdeluxe, fantastisch vriendelijke uitbaters, lekkere keuken, prachtig uitzicht, ...

Wij komen er al enkele jaren regelmatig, en dat zullen we blijven doen!

Een aanrader voor wie van rust en luxe houdt én graag in de natuur is. Heel mooie streek ook...

Kort samengevat: genieten, telkens weer!

met partner, Sept. 2010
Heel fijne luxe camping om te genieten
jerry en mieke
Staat van het sanitair
5-9-2010 Wij zijn er geweest voor een mini weekend .Even in mijn woorden echt hele toffe en verzorgde camping ik ga veel op campings en deze is er een uit de duizend .Sanitair is er kraaknet en heel mooi (nog nooit meegemaakt) zo verzorgd je waant zich in een hotel we hebben ook de welnes genomen dit is uniek voor een camping reuze wat een relax weekend !!!ook op de camping gegeten heel lekker en niet te duur mooi resturant en gezellig voor buiten te zitten zeer verzorgd .de uitbaters van de kamping leven voor hun camping en dit voel en merk je . niets is te veel en zeer vriendelijk .Wel opletten als je naar de camping rijd als je van de juiste richting komt met caracan is juist voor de camping een scherpe bocht en bergop ,maar als je reserveert, word je er direkt over ingelicht en dit vind ik zeer attend.Ligging is ook heel ideaal, enorm veel te doen in een straal van 15 km zeker om te wandelen en fietsen .Komen er zeker terug !groetjes jerry en mieke

met jonge kinderen, Aug. 2010
Super camping !
Fabrice Pattyn
Staat van het sanitair
22-8-2010 Wij zijn net terug van 6-dagen op mini-camping L'Escargot. Onze verwachtingen waren hoog, want wij boekten deze camping aan de hand van de uitstekende beoordelingen op deze site. We hadden, ondanks het tegenvallende regenweer in het begin van ons verblijf, een superleuke -en relaxe vakantie. De camping ligt in een mooie omgeving, met tal van bezienswaardigheden op enkele kilometers. De topper op L'Escargot vormt het sanitair : luxueus, modern & prima onderhouden. Dit is sanitair op hotelniveau en zeker een unicum op kampeergebied. Je kan hier ook gebruik maken van de welness. Ontbijt kan 's avonds besteld worden en wordt 's morgens tot aan de caravan gebracht (soms met de bolderkar). De standplaatsen vormen het enige minpuntje. Die zijn soms wat aan de kleine kant, afhankelijk van welke plaats je toegewezen krijgt. Er is een speeltuin voor de kinderen en ook WIFI aan een zeer democratische prijs. L'Escargot is een aanrader voor wie van rust, natuur en toch wat luxe houdt !!

met jonge kinderen, Aug. 2009
Meer dan een plek voor je tent!
greet
Staat van het sanitair
22-8-2009 Minicamping L'Escargot is veel meer dan een plekje voor je tent. Het super sympathieke koppel eigenaars doet er alles aan om voor een heel persoonlijk en gezellig verblijf te zorgen en ze slagen er absoluut in.

met jonge kinderen
Un camping très hospitalier
Nicolette Verlaan
Staat van het sanitair
5-5-2009 Cet mini camping très luxe est situé magnifique et a la sanitaire magnifique. Il y a même un sauna et une douche de vapeur! Les propriétaires sont très hospitaliers et toujours amicales. Pour les enfants il y a un jardin de récréation. Un camping de retourner à!

alleenreizend, Mei 2009
Hospitalier, le repos, magnifique
C de Greef
Staat van het sanitair
9-5-2009 Camping l'Escargot est un camping comme dans le Provence. Le village Jevoumont et le camping avent une ambiance de Provence. Edwin et Tinneke sont très hospitaliers et fait tout pour les promeneurs d'Ardennes. Ils faisant les copies des routes de promener donc je peux explorer les environs directement. Et après une promenade pendant le matin un baguette et une croissant est prêt au tente. Les toilettes et les salles de bains sont uniques. Pas comme à ma maison. Le restaurant est bien et la nourriture est délicieuse. Surtout le spaghetti. Le terrain est situé sur une colline et à cause de ça tu peux explorer les environs de promener après. La conclusion: Un endroit agréable pour une semaine de repos et pour jouir les environs et l'hospitalité d'Edwin et Tinneke.

met partner, Mei 2009
Fantastique!
Annemiek Bovee
Staat van het sanitair
6-5-2009 Un très beau camping propre, hospitalier et calme. Du camping c'est possible de faire les routes de promener ou pédaler. Une suggestion: essaye le Rabarbercrumbel au restaurant, dans un mot délicieux!

met jonge kinderen, Mei 2009
Un camping très hospitalier
Nicolette Verlaan
Staat van het sanitair
5-5-2009 Les propriétaires de cet mini camping de luxe sont toujours prêt pour vous. La sanitaire est magnifique et il y a même un sauna et une douche de vapeur! Pour les enfants il y a un jardin de récréation et c'est situé calme. Court dit: un camping agréable et beau situé avec toujours le temps pour une causette.

9,4

Alle beoordelingen (16)
met partner (7)
Familie (1)
met jonge kinderen (4)
met vrienden (2)
met een groep (1)
alleenreizend (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?