Chalet La Ferme du Père Louis***** in Thirimont Luik | Zoover

Beoordelingen Chalet La Ferme du Père Louis*****

9,7

25 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Chalet La Ferme du Père Louis*****

Thirimont
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming La Ferme du Père Louis***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming La Ferme du Père Louis***** achterlaten.

2 beoordelingen over La Ferme du Père Louis*****

9,7
met vrienden, Mei 2009
"Beste vakantiehuis van Belgie"
vincent.rameckers
Hoeveelheid ruimte
13-12-2010 In dit is is alles aanwezig. Als je er bent wil je niet meer weg. Geen etentje in een restaurant maar heerlijk in het vakantiehuis je maaltijd bereiden.
Het huis is heerlijk ruim. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Heerlijke sauna, bubbelbad/jacuzzi en zwembad. Bedden en badkamers perfect.
Let op met kleine kinderen: zwembad binnen en buitenbad zijn eenvoudig bereikbaar.
Omgeving is fantastisch.
Dit huis hebben wij in 2003 gezien toen het nog in aanbouw was. We verbleven toen in vakantiewoning Chalet De la source wat een stukje achter deze woning ligt. Vanaf dat moment wisten we dat we terug zouden komen in La Ferme du Père Louis.
Wij hebben er geen spijt van gehad. Ga het zelf ervaren en geniet ervan.

met vrienden
Ron de Groot
5-9-2007 Zeer mooi en heel groot huis. Zwembad jaccuzi, sauna en turksstoombad helemaal geweldig. In de direkte omgeving niet veel te doen, maar aan deze villa heb je meer als genoeg voor een weekend.