24-5-2009
Hadden comfortcaravan. Gewoon perfect!Proper,vriendelijk en dieren zijn welkom.
Mooie wandelingen.
Proficiat aan de eigenaars en al het personeel die ons lang weekend perfect maakten.
26-1-2009
mijn vriend en ik zijn nu al 3 keer naar camping bertrix geweest. Elke keer was het heel goed meegevallen.
We zijn 2x met de tent geweest onder ons 2: het waren mooie ruime plaatsen en aan de balie hebben ze ons ook een paar keer goed geholpen. De 3e keer hebben we een comfort-caravan gehuurd. Het grote voordeel voor ons was das de hond hierin mee mocht (dat mag op zeer weinig plaatsen). de caravan zelf was ook in heel goede staat (douche, wc, microgolf, ...). We gaan zeker nog eens terug!
26-8-2008
Prachtig camping waar iedereen echt vakantie heeft (zowel ouders als kinderen). Heel veel te doen qua animatie, sportaktiviteiten, wandelingen, shows, live muziek enz, enz...
Schoon verzorgde camping zowel plaatsen als sanitair of gebouwen.
Heel vriendelijke personeel die je dadelijk in een vakantiesfeer brengen.
Deze camping is echt een grooooote aanrader voor iedereen.
10-6-2008
Wij vinden het een super bestemming om met kinderen te verblijven. Veel mogelijkheden en prachtige omgeving.
Tot in de puntjes verzorgd domein met vriendelijke bediening. Gezellig dorp vlakbij. Wij gan heel zeker terug!
1,0
8-2-2007
Ik was er voor een wk in julei 2006 een ware ramp, piep klein plaatsje, ondanks reservatie, de buren stonden met hun tentje net naast de wagen , zodat ik zelfs de deur niet meer kon openen, sanitair is ook een dikke flop, werd gepoets door job studenten, en niet gecontroleerd door vast personeel of beheerder. Word druk bezocht door nederlanders, niets op tegen maar ze moeten wel wat meer meer op hun kinderen letten, zo zullen ze niet in het sanitair spelen.
Bar was ook een ramp, bediening gebeurde ook door job studenten, weer eens zonder controle, voor ons nooit meer. Voor die prijs had ik wel wat anders verwacht.