Landhuis La Ferme Houard in Bomal Sur Ourthe België 5.8 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Landhuis La Ferme Houard

7,2
4,7
5,7
7,4

26 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Landhuis La Ferme Houard

Rue Hodister 1, 6941, Bomal Sur Ourthe

1 beoordeling van La Ferme Houard

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Ruime woning"
sandravthe1
Hoeveelheid ruimte
18-10-2010 We reisden met groep van 10volwassenen en 8 (kleine kinderen), met 9 slaapkamers hadden we voldoende ruimte voor onze kinderen. (is voorzien tot 36pers.) Dankzij het mooie weer, konden we nog buiten spelen en zitten in de grote tuin met speeltuig (wel eens nazicht nodig; staat wat scheef, maar ook nagels die uitsteken).
Volgens de website ontspanningsmogelijkheden en materiaal(spelletjes en video's) aanwezig, deze hebben we niet gevonden (gelukkig hadden we alles bij, maar bij regenweer zouden we ons verveeld hebben binnen)
Wat geluidshinder van de cafés aan de overzijde.
kindveilig: traphekjes voorzien
jammer dat er geen bad was voor de kinderen (wel een babybadje om in de douche te zetten,niet echt handig)
We hadden de indruk niet met de eigenaars te maken te hebben (weinig uitleg, kenden de streek niet, moest regelmatig info vragen), nogal nonchalante ontvangst, wel vriendelijk.