Vakantiepark Bungalow Sunclass Grandhan*** in Durbuy België 8.0 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Bungalow Sunclass Grandhan***

Beoordelingen Vakantiepark Bungalow Sunclass Grandhan***

Rue d'Andenne 20, B-6940, Durbuy

16 beoordelingen over Bungalow Sunclass Grandhan***

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Weer een geweldige vakantie gehad !!!"
jansen
Eetgelegenheden
28-2-2012 Wij zijn net terug van weer een super vakantie in huisje 200.
Dit is de 2de keer binnen 1 jaar. Huisje 200 ligt tegen een helling, goed bereikbaar, auto voor de deur, prachtig uitzicht, veel privacy, dicht bij receptie/zwembad/restaurant, nieuwe ruime badkamer en keuken. Veel te doen in de directe omgeving. Prachtige wandelingen, stadje durbuy, binnen 3 km een groot activiteiten-domein (kanoen,klimmen,speleologie,etc.......).
De parkwinkel is beperkt maar in Barvaux liggen 3 grote supermarkten bij elkaar. Onze kids zijn 10 en 13 jaar en we tellen de dagen af om weer terug te gaan.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Degelijk en voldoende comfort"
An
Eetgelegenheden
20-2-2012 Een weekendje verbleven in bungalow 123. Alle comfort aanwezig en proper. Zeer centraal gelegen, kort bij de receptie en zwembad. Zwelbad klein, maar kids hebben zich hier goed geamuseerd. Mooie omgeving, 1 wandeling van 4km gedaan, eerste stuk mooi, maar 2de helft via grote baan en minder fijn owv het verkeer. Vriendelijk personeel, voordeel dat ze Nederlands praten. In het winkeltje vind je het hoogstnodige, maar best neem je voldoende mee. Restaurant prima, voldoende keuze en lekker. Wel vervelend vonden wij dat het pas om 12u open gaat. Na een wandeling hadden we behoefte iets te gaan drinken, maar dat ging niet, was niet open. Ook bij vertrek om 10u uit de bungalow en dan ben je quasi verplicht park te verlaten. Al bij al een rustig weekend.

met vrienden, 2012
"Geweldig"
Pascale
3-1-2012 We zijn net terug van een weekje met oud op nieuw in huisje 151;
Dit huisje was echt heel leuk, goed gelegen, mooi in orde, een echte aanrader;
We komen hier zeker terug :)

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Bungalow Sunclass Gr...

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Fantastische vakantie gehad op dit prachtige park"
Familie van Sprunde...
Eetgelegenheden
26-10-2010 Lekker in de herst op vakantiepark Sunclass nabij Durbuy gezeten. We zaten in bungalow 123. We hebben het erg naar onze zin gehad. Op het park is iedereen vriendelijk en bovenal nederlandstalig. dat is wel zo prettig. Onze bungalow zag er zeer mooi uit. Ruime opzet en van alle gemakken voorzien om een paar fantastische dagen te hebben. We gaan beslist weer en deze bungalow heeft zeker onze voorkeur.

met jonge kinderen, 2010
"Uniek verblijf in top omgeving"
michel alders
Eetgelegenheden
8-9-2010 Ben met vrouw en kinderen (1 en 2 jaar) en mountainbike,in Juni 2010, 2 weken in het park geweest. Prima bevallen, goede uitvalsbasis om de ardennen te ontdekken, zeker met Mtb een echte aanrader, goed aangegeven mtb routes, maar ook mooie wandelroutes, die allen te verkrijgen zijn bij de receptie van het park.
tegenvaller voor ons was de beperkte ruimte om het huisje heen, geen grasveldje waar de kinderen even lekker kunnen spelen, alleen een balkon. restaurant was simpel, maar prima, gezellig terras waar je gezellig even kunt genieten, en voor de kinderen een speeltuin aangrenzend. kortom, een echte aanrader.

met vrienden, Mei 2010
"Gezellig park"
Eveline
Eetgelegenheden
18-7-2010 Gezellig park waar alle basiscomfort aanwezig is. Verwacht geen luxe. Ideaal voor kids. Leuk bbq buiten!

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Mooi park, Goede bungalow"
Jens Van Baelen
Eetgelegenheden
10-1-2010 Mooi park, Goed huisje, De badkamer was wel een beetje klein maar voor de rest was alles ok.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prachtig!"
fam Bemis - Pieters
Onderkomens
13-9-2009 bungalowpark sunglass te Durbuy was een schot in de roos!
Normaal gaan we steeds naar het buitenland, maar dit moest zeker niet onder doen.
Zéér kindvriendelijk en alles in het nederlands. Wij verbleven in bungalow 119; het was er net, gezellig en alles wat je nodig had aanwezig. De kinderen waren ook superenthousiast. Voor de kids een zwembad die tot 21u open is, maar ook in de voormiddag activiteiten voor de kleinsten.
Een aanrader!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Hier komen we zeker terug!"
Fam. Syroit
Eetgelegenheden
1-8-2009 We hebben hier een leuke tijd beleefd!Onze kindjes (5 en 6 jaar oud) wouden niet naar huis.De mensen van de receptie waren meer dan vriendelijk en zeer behulpzaam.Alles in het nederlands op dit park wat erg handig is.Grotendeels families uit nederland en dat viel harstikke goed mee.We zaten in huisje 123 alles wat je nodig hebt is aanwezig maar vooral de ligging ervan is super zeer rustig maar toch super centraal niet ver van speeltuin en zwembad... In het restaurant zijn ze ook zeer behulpzaam en er is ook een leuke speelhoek voor de kids.Het park straalt rust uit.Het zwembad is handig en ruim genoeg alleen naar mijn normen een beetje vuil aan de kleedhokjes ook de kastjes sloten niet allemaal en op wc geen toilet papier voor de rest ok.In het winkeltje ruim aanbod voor een vakantiepark maar je kan het beste naar barvaux rijden voor de grote boodschappen ( gb aldi en spar).Activiteiten waren leuk alleen speleologie niet aan te raden voor bredere personen.
Een echte aanrader!!!

met vrienden, Juni 2009