Camping Le Val de L'Aisne in Erezée - Amonines / Blier België 7.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > België > Luxemburg > Erezée - Amonines / Blier > Camping Le Val de L'Aisne

Beoordelingen Camping Le Val de L'Aisne

-3  °C

12 februari 2012

Camping Le Val de L
7,7
Beoordelingen Camping Le Val de L'Aisne Rue du T.T.A., 6997, Erezée - Amonines / Blier

17 beoordelingen over Le Val de L'Aisne

9,3
6,9
met een groep, Juni 2011
Rust, natuur, en lekker eten
roger
Staat van het sanitair
4-7-2011 1 Ik heb nog nooit zo lekker gegeten op een camping dit restaurant haalt echt een hoog niveau prijs kwaliteit , bediening , enz.

2 lieve mensen die je in je eigen taal aanspreken dat is wel leuk als je de franse taal niet echt beheerst .

3 ideaal voor iedereen

met jonge kinderen, Juni 2011
Ja maar...
fam. baele
Eetgelegenheden
6-6-2011 we hadden een lodge tent gehuurd. deze was zeer voortreffelijk, proper en vooral nagelnieuw, vandaar de (nog) zeer goede staat ervan.
de 4 lodge tenten staan wel iets te dicht bij elkaar. een betere plaats zou zijn langs het riviertje (langs de vijver is er nogal een drukte door de vele vissers), vooral voor de kinderen is het riviertje leuker.

ps :
1/ langs de vijver mogen wel enkele vuilbakken staan, er bestaan nog altijd campingbezoekers die hun afval achterlaten !

2/ de keuken is op drukke topdagen nogal rommelig en niet zo - op eerste zicht - hygiënisch. mss een als volgende investering.

3/ graag ook dode vissen uit de vijver halen !

4/ indien een deel van de vijver zwemgelegenheid wordt, is er niets tekort om je vakantie aldaar door te brengen.

met een groep, 2011
Zéér goede service , mooie omgeving !!
mieke bierst
Staat van het sanitair
4-2-2011 iedereen was super vriendelijk , want we kwamen later aan dan verwacht maar toch is alles nog geregeld voor ons . dat vonden we vriendelijk .

kortom het was een héél leuk verblijf en we hebben trouwens al geboekt voor de zomer.
tot dan mieke bierst

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Le Val de L'Aisne bij:

met jonge kinderen, Dec. 2010
Zeer aangenaam verblijf
david boie
Staat van het sanitair
1-2-2011 Zelf in de wintermaanden hebben wij met ons gezinnetje een zeer aangenaam verblijf gehad op deze camping , enigste probleem was dat we 1 sanitair gebouw moesten gebruiken , die niet altijd netjes was .
Voor de rest leuk verblijf , leuke wandelingen gemaakt in de bossen ideaal voor een leuke gezinswandeling ,
ook oud naar nieuw hebben we daar super beleefd het buffet was zeer lekker en vooral er was genoeg voor iedereen , prijs kwaliteit + punt , na het eten leuke sfeer tof personeel leuke bazen en voor elk wat wils . Meer moet dat niet zijn voor ons .
Ook zou ik de werklui willen bedanken om in het holst van de nacht nog een gasfles te bezorgen. ik ken weinig mensen die daartoe bereid zouden zijn .

bedankt voor dit onvergetelijk weekend en tot gauw
de familie boie
manager manager web reacties, 1-2-2011
Eigenaar zegt:  bedankt voor uw opmerking en uw beoordeling, even wou ik reageren ivm staat van het sanitair , we herkennen dit inderdaad als een probleem ,maar de werken aan ons nieuw luxe sanitair gebouw (waar vroeger blok 2 stond) aangevat zijn . Dus u zal kunnen genieten van prachtige nieuwe sanitair

met vrienden, Juli 2010
Super camping voor de hele familie
Yannick
Staat van het sanitair
21-8-2010 Een prachtige gelegen grote camping alle dagen vol animatie voor jong en oud. Een keuken die ervoor zorgt dat je maag verwent wordt. Altijd snelle service.
Gewoon een aanrader

met partner, Mei 2010
Mooie camping
martine en dirk
Staat van het sanitair
18-5-2010 vriendelijk onthaal , en een zeer goed restaurant met goede bediening , zeer grote mooie visvijver en een mooie speeltijd voor de kids .
Het enige minpunt van de camping is het sterk verouderd sanitair .
Voor de rest zeker een aanrader !!!!!

met partner, 2009
Ideaal voor een jaarplaats
tom poes
Staat van het sanitair
18-9-2009 camping is ideaal goed om er elk weekend en zelfs in de week te vertoeven rust is er altijd te vinden campeerders zijn over het algemeen rustig behalve onze noorderburen denken dat ze wat meer mogen maar dat is op elke kamping .als ze alleen zijn zijn ze rustig vanaf een groep beginnen de roeppartijen en noem maar op . mischien moeten ze de naam van nederland maar eens veranderen ...sugesties?

met jonge kinderen, Aug. 2009
Een leuke camping
Servaas Ingrid
Staat van het sanitair
29-1-2011 Wij gaan reeds 9 jaar naar deze camping. Ideale uitvalsbasis voor vele uitstappen in de Ardennen en mooie wandelroutes vanop de camping zelf. Voor de kinderen een leuke plek om te vertoeven, twee speeltuinen, in de zomer de rivier die langs de camping loopt, vrij kunnen fietsen, enz.. Het sanitair laat te wensen over maar in een stacaravan heb je daar geen hinder van. De staat van een caravan te huur via eigenaar is wel wisselend van qualiteit, voor dezelfde prijs heb je soms een splinternieuwe, soms ook eentje die toch wat is afgeleefd. Het restaurant is goed. Ondanks de drukte in de zomer toch nog eens snelle bediening. Er heerst meestal een rustige, aangename sfeer op de camping, zeker onder de vaste huurders. In de visvijver mag er in principe niet worden gezwommen tenzij op eigen risico. Dit is absoluut niet aangeraden wegens besmet water en ronddrijvend vismateriaal.
Maar als wij onze kinderen laten kiezen willenze er toch elk jaar weer terug naartoe!!

met partner, Juli 2009
Mooie camping met vriendelijke uitbaters
Reymen Sonia
Staat van het sanitair
27-7-2009 De camping is goed, vriendelijk, en mooi gelegen.
Niet ver van Durbuy, Hotton enz...
Luxemburg ben je ook zo geweest.

Familie, Nov. 2008
Exellent
gregory
Staat van het sanitair
7-11-2008 zeer mooie en prachtige camping.
wij zijn een jong koppel met een kindje van 2,5 jaar en toch wordt ik zeer waardig behandelt.wat ik zeer apricieer dat ik op mijn wenken geholpen werdt.zelfs ons dochtertje werdt er met open armen ontvangen en vondt het zeer zeer leuk.in het restaurant was het zeer lekker en er werdt zeker rekening gehouden met kindergerechtjes,dus in het kort er was voor elk wat wils.zeer mooi onderhouden en kindvriendelijk speelplein.en jullie zien ons zeker nog meerdere malen terug

9,3
6,9

Alle beoordelingen (17)
met partner (5)
Familie (2)
met jonge kinderen (3)
met vrienden (4)
met een groep (3)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?