29-1-2011
Wij gaan reeds 9 jaar naar deze camping. Ideale uitvalsbasis voor vele uitstappen in de Ardennen en mooie wandelroutes vanop de camping zelf. Voor de kinderen een leuke plek om te vertoeven, twee speeltuinen, in de zomer de rivier die langs de camping loopt, vrij kunnen fietsen, enz.. Het sanitair laat te wensen over maar in een stacaravan heb je daar geen hinder van. De staat van een caravan te huur via eigenaar is wel wisselend van qualiteit, voor dezelfde prijs heb je soms een splinternieuwe, soms ook eentje die toch wat is afgeleefd. Het restaurant is goed. Ondanks de drukte in de zomer toch nog eens snelle bediening. Er heerst meestal een rustige, aangename sfeer op de camping, zeker onder de vaste huurders. In de visvijver mag er in principe niet worden gezwommen tenzij op eigen risico. Dit is absoluut niet aangeraden wegens besmet water en ronddrijvend vismateriaal.
Maar als wij onze kinderen laten kiezen willenze er toch elk jaar weer terug naartoe!!
27-7-2009
De camping is goed, vriendelijk, en mooi gelegen.
Niet ver van Durbuy, Hotton enz...
Luxemburg ben je ook zo geweest.
7-11-2008
zeer mooie en prachtige camping.
wij zijn een jong koppel met een kindje van 2,5 jaar en toch wordt ik zeer waardig behandelt.wat ik zeer apricieer dat ik op mijn wenken geholpen werdt.zelfs ons dochtertje werdt er met open armen ontvangen en vondt het zeer zeer leuk.in het restaurant was het zeer lekker en er werdt zeker rekening gehouden met kindergerechtjes,dus in het kort er was voor elk wat wils.zeer mooi onderhouden en kindvriendelijk speelplein.en jullie zien ons zeker nog meerdere malen terug