Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Awards Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Home Review toevoegen België Luxemburg Gouvy Reviews Gouvy Reviews (14) Foto's & video's (8) Accommodaties (18) Bezienswaardigheden (23) Weer Plattegrond Tips (0) Meer Vraag en Antwoord (0) 8 14 reviews Bekijk alle reviews Bekijk alle reviews Vind Hotel Deals Vanaf € 76 Vind de beste deal Bekijk alle foto's Bekijk de beste prijzen De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Gouvy bij : 1 trivago Bekijk prijs tip Meer aanbieders Verklein aantal aanbieders 14 Nederlandse reviews over Gouvy 8 14 reviews Waardering 8 Uitgaansleven 6,1 Cultuur 7,3 Omgeving 8,5 Sfeer 7,8 Zorg voor natuur 8,8 Taal: Nederlands (14) Alle (14) ------------ Duits (1) Engels (1) Italiaans (1) Gezelschap: Alle (14) ------------ Met partner (4) Familie (1) Met oudere kinderen (1) Met jonge kinderen (2) Met vrienden (1) Met een groep (3) Anders (1) Alleenreizend (1) Sorteren: Reisdatum Datum review Mooie omgeving 8 Saskia, 09 juli 2015 Uitgaansleven - Cultuur 8 Omgeving 9 Sfeer 8 Zorg voor natuur 9 Geweldige omgeving, winkels op niet al te grote afstand, auto is wel aan te bevelen. Fantastische plek 9 Lucie, 17 oktober 2014 Uitgaansleven 10 Cultuur 10 Omgeving 10 Sfeer 10 Zorg voor natuur 10 We zijn naar Bastogne geweest niet veraf van Gouvy, hebben goed gegeten in Vielsalm, wat willen we nog meer, en natuurlijk een mooie wanddeling gedaan. zoek je stilte moet je hier zijn.... 6 Ronnie, 16 oktober 2014 Uitgaansleven 3 Cultuur 6 Omgeving 3 Sfeer 3 Zorg voor natuur 6 wij hebben te voet de omgeving verkent en niets aangetroffen wat leuk was. Een oud cafe, wat winkeltjes niet echt voor de toerist zeg maar. Er zijn wel ATB routes in de buurt. Bekijk de beste prijzen De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Gouvy bij : 1 trivago Bekijk prijs tip Meer aanbieders Verklein aantal aanbieders Genieten van rust 8 Ellen, 19 juni 2014 Uitgaansleven 6 Cultuur 6 Omgeving 9 Sfeer 8 Zorg voor natuur 9 Gouvy is een klein en rustig plaatsje waar je een eenvoudig hapje en drankje kan doen en de noodzakelijke boodschappen. Tevens is er een apotheek en een pinautomaat. Vanaf het station gaat er een trein naar Luxemburg Stad. Toffe plek 9 Sonja, 05 april 2014 Uitgaansleven 9 Cultuur 9 Omgeving 9 Sfeer 9 Zorg voor natuur 9 Vanalles te beleven vlakbij Luxemburg-goedkoop winkelen prachtige streek 9 Dewulf Barbara, 29 december 2013 Uitgaansleven 4 Cultuur 7 Omgeving 10 Sfeer 9 Zorg voor natuur 10 ideaal voor te wandelen of te fietsen Gouvy Cherain zeer kleine plaats 7 Enrico Palmen, 17 oktober 2012 Uitgaansleven - Cultuur - Omgeving - Sfeer - Zorg voor natuur - We hebben het gebruikt als uitvalsbasis voor dagtripjes, in het dorpje zelf is verder niets te beleven. groot huis huren met muziekgezelschap. 7 Marc, 08 oktober 2012 Uitgaansleven - Cultuur 5 Omgeving 9 Sfeer - Zorg voor natuur - als jubileumactiviteit zijn we met 20 personen naar Gouvy geweest. We hebben hier een huisje gehuurd. Het plaatsje zelf is zeer klein maar straalt het echte Belgische Ardennen gevoel uit. Uithoek van Belgie 7 MetdeKidsopStap, 14 juli 2012 Uitgaansleven 5 Cultuur 5 Omgeving 8 Sfeer 8 Zorg voor natuur - Mooie streek, maar Gouvy zelf heeft geen echt centrum om iets te drinken of te eten. Je hebt er dus geen bakker, of je moet van spar-brood houden. Wel enorme bossen. Aardig dorp 8 janni jonkers, 29 juni 2012 Uitgaansleven - Cultuur - Omgeving 9 Sfeer 9 Zorg voor natuur - Wij kwamen niet voor Gouvy, maar het is een aardig dorp met een bakker, een supermarkt, een boekwinkel en een leuke kledingzaak. Tien minuten rijden en je bent in Luxemburg voor goedkope benzine.. Er zijn in Gouvy een paar leuke restaurantjes. 1 2 volgende Acties voor Gouvy Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Print reviews Informatie over Gouvy Weer Gouvy Kaart Gouvy Foto's Gouvy Video's Gouvy Vraag en Antwoord Gouvy Bestemmingen in de buurt Vielsalm Cierreux Cherain Bovigny Brisy Deiffelt Montleban Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.