Chalet La Rochette in La Roche La Roche-en-Ardenne België 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Chalet La Rochette

met oudere kinderen, Aug. 2009
"We komen zeker terug"
Martine
Hoeveelheid ruimte
25-9-2010 Mooie rustige gelegen chalets,met voldoende ruimte.Netjes en fris.Sauna aanwezig en zeer handig is de BBQ.Vakantiedorpje bevindt in de buurt van 't centrum,en situeert zich in een prachtige omgevingen ideaal voor wie graag wandelt.Ligging chalet hoog en is niet geschikt voor iemand dat niet goed te been is .Durbuy en St Hubert. Bouillon bevinden zich in de buurt ,zeer mooie ST Hubertusfeesten in september.ZEER ONTSPANNENDE VAKANTIE!

Familie, Apr. 2008
V.G.
Hoeveelheid ruimte
11-4-2008 Een weekendje in Venus 2 verbleven. De chalet op zich was prima ingedeeld. Enkel in de living was het maar krab voor 8 personen. De netheid vond ik iets minder, onder de zetel en bedden lag het nog vuil en sommige stukken van de keukenraad moesten we ook eerst opnieuw afwassen voor gebruik! Je betaald tenslotte 50 euro voor het onderhoud, dan moet het ook allemaal in orde zijn. Het onthaal was ook iets minder, meneer had gezegd dat we om 15u konden intrekken en mevrouw was daar absoluut niet mee gesteld. Wel tweetalig. De slaapkamers beneden waren wel fris, maar je kon een vuurtje opzetten.