Pension Motorherberg Baton Rouge in Vielsalm België 7.5 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Pension Motorherberg Baton Rouge

5,4
5,4
4,1
met partner, Juli 2010
"Al 3 jaar achter elkaar met veel plezier verbleven"
Gerard-jan
27-5-2011 Heerlijke ongedwongen sfeer. Alsof je thuis komt na een lekkere rit.
Motoren staan droog en veilig gestald en dat is toch belangrijk.

Eten is goed en veelal biologisch en bovenal met liefde bereid.
Doordat iedereen met de pot mee eet en aan één lange tafel is een praatje gauw gemaakt.

Ook de komende jaren zullen we er nog regelmatig te vinden zijn

met een groep, Mei 2008
luc
1,0
21-5-2008 een mooie locatie,eten viel sterk tegen en bediening was niet om over te spreken
slechts 1 toilet en 2 douches die continu bezet waren.
de motoren staan op elkaar gepropt in de garage dus eenmaal in het verblijf kan men geen gebruik meer maken va de motor.ontbijt pas om 9 u smorgens dus tegen dat men vertrekt is de dag bijna vervlogen
zeer slecht afgewerkte kamers,schimmel op de muren,reisbedjes om op te slapen.....
bbq krijgt men 3 stukjes vlees,het ontbijt smorgens is ook niet om naar huis te schrijven,kortom het was een weekend om snel te vergeten

met vrienden, Apr. 2008
jan de bok
28-5-2008 Ik was er ook in het weekend dat de shoc belgium bij Baton Rouge was.
En als ik de foto's op hun site bekijk snap ik niet wat ze lopen te zeuren over het eten want zo te zien zijn ze niks tekort gekomen,zie de foto's die ik van hun site heb geplukt en hier toevoeg!
En dan nog wat anders,als ik ergens ontbijt en nog trek heb in meer vraag ik er gewoon om en het is me nog nooit geweigerd.
Oja en de meeste (gewone)mensen vinden het prettig dat hun fietsen in een goed afgesloten garage staan.

met vrienden, Apr. 2008
johnny
1,0
26-5-2008 de lokatie is ideaal voor motorrijders, maar de eigenaar(es) passen niet in dit verhaal.
de verwarming mocht niet op, s'morgens moesten de mensen wachten tot 09.00 uur eer men binnen mocht (uitleg van de eigenares, het is weekend en iedereen slaapst dan uit) nadien moesten we wachten tot 10.30 eer we een boterham konden eten (de bakker zou het brood in een verkeerde auto gelegd gehad hebben), gelukkig dat het beleg op een gegeven moment niet meer dunner kon want anders viel het uit elkaar (zij die rookten konden dit beleg gebruiken om hun sigaretten te rollen, zo dun was het). s'avonds de bbq was dan ook weer een ramp, 1 worstje zo groot als mijn pinkje, 1 lapje spek dun gesneden uiteraard, 1 klein sateetje en 1 ribbetje, neen geen heel stuk, maar zo ééntje er vanaf gesneden, dat was het. honger dat ik daar heb geleden. voor de rest waren er pastas en die waren best lekker om toch iets positiefs te schrijven. Neen jongens dit was een afgangweekend, mij zien ze er niet meer terug.