Vakantiepark Sunparks Ardennen (vh Vielsalm)*** in Vielsalm België 6.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > België > Luxemburg > Vielsalm > Vakantiepark Sunparks Ardennen (vh Vielsalm)***

Beoordelingen Vakantiepark Sunparks Ardennen (vh Vielsalm)***

-5  °C

12 februari 2012

Vakantiepark Sunparks Ardennen (vh Vielsalm)*** Vielsalm
6,5
Beoordelingen Vakantiepark Sunparks Ardennen (vh Vielsalm)*** Rue de la Grotte 12, B-6690, Vielsalm

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

7,3
5,6
6,1
met jonge kinderen, Jan. 2012
Heel gezellig in de Ardense natuur
Sven
Onderkomens
9-1-2012 Al het personeel is heel vriendelijk, het park en de villas zijn zeer proper.
Uitstekende uitvalsbasis om bezoeken te brengen aan andere stadjes of bezienswaardigheden.
Een aanrader voor wie van de natuur houdt.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Prima!
M. De Baecke
Eetgelegenheden
30-12-2011 We waren met een gezelschap van zes volw en vier kleine kinderen (3 =>9 jaar). Sommige recensies spraken over slechte accommodatie of maaltijden. Welnu, wij hadden twee chalets gehuurd met de formule halfpension. En dat viel héél erg mee. De maaltijden waren méér dan voldoende, goed gevarieerd en lekker. Absoluut geen junkfood, maar ook gezonde lekkere schotels. Bovendien vonden we unaniem dat het personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam was. Gedurende onze vier dagen hebben we geen enkel bars of onvriendelijk antwoord gekregen! De huisjes (1x Standaard 8 p en 1 x exclusive 2 p) waren precies zoals beschreven: goede bedden, opgemaakt zoals betaald, een ingerichte keukenhoek met al wat nodig was. Enige minpuntje: voorgangers hadden blijkbaar de haard (?) gebruikt en die geur bleef nog een hele tijd hangen alsof er gerookt was ... Met even te laten tochten, was dat quasi opgelost.

met een groep, Nov. 2011
Ideale uitvalsbasis om te mountainbiken !
safari jerry
Eetgelegenheden
21-11-2011 mooi en verzorgd park . de vakantiewoning was zeer verzorgd , ook al was het maar een standaard cottage. buiten het seizoen valt er op het park weinig te beleven en is alles vroeg toe . er was ook weinig personeel aanwezig , maar die deden wel hun uiterste best om ons te bedienen. de kennis van het nederlands bij de personeelsleden was zeker een pluspunt

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Sunparks Ardennen (v...

met jonge kinderen, Okt. 2011
Aangenaam verblijf
Frank De Pauw
Onderkomens
5-11-2011 Aanrader voor familie met jonge kinderen , eveneens zeer aangewezen voor wandelingen in de nabije omgeving.

met een groep, Sept. 2011
Ideale uitvalsbasis om de Ardennen te verkennen.
Lisa
Eetgelegenheden
4-10-2011 Ideale ligging -> wandelingen, mooi meer in vielsalm, kayak, plopsa coo,...
Bij slecht weer is er ook op het park genoeg te doen.

Alles is wat ouder maar men is volop aan het vernieuwen. Zwembad en villa waren zeer proper!

Personeel heel behulpzaam en vriendelijk.

met partner, Sept. 2011
Rustig
De Ron Eduard
20-9-2011 om tot rust te komen,en zeker als men met een baby komt is men heel attent

met oudere kinderen, Aug. 2011
Gezellig ; Rustig ; Familiaal
Fred M
Eetgelegenheden
24-8-2011 Hebben er een heel rustige week kunnen doorbrengen.De onderkomens zijn goed ingericht en bieden voldoende comfort (zelfs in standaard) om er zelfstandig in te kunnen verblijven.Voldoende basis activiteiten binnen het park mogelijk en een uitgebreid pakket aan activiteiten mogelijk in de nabije buurt van het park.Het park is uitstekend gelegen voor sporters,vooral fietsliehebbers,wandelaars en kayakers zullen er aan hun trekken komen.Het park is ook heel kindvriendelijk met zowel speeltuinen buiten als binnen. De nabijheid van een aantal attracieparken(Plopsacoo, chlorofylepark...)is een groot pluspunt voor wie kinderen heeft.Enig nadeel is dat alle activiteiten betalend zijn, het meebrengen van eigen materiaal (fietsen,rakkets...etc) is aanbevolen.

met jonge kinderen, Aug. 2011
Voor herhaling vatbaar
christof
Onderkomens
27-8-2011 We hadden een last minut geboekt en we hebben dit niet beklaagt, de kinderen vragen al wanneer we terug gaan

met partner, Aug. 2011
Ik denk NOOIT meer
lommel
Eetgelegenheden
24-8-2011 OUD select 118 , Vuil ? niet in orde.....onveilig voor kleine kinderen
teveel betaalt voor weekend want na 1 keer slapen ben ik al vertrokken en had medelijden met mijn dochter die daar bleef omwille van teveel geld kwijt te zijn. Mijn kleinkind heb ik mee naar huis genomen......

met jonge kinderen, Aug. 2011
Een meevaller!
Heidi
Eetgelegenheden
19-8-2011 Wij waren wat bang gemaakt door de vele negatieve commentaren maar nu na ons verblijf kunnen we zeggen het daar niet mee eens te zijn.
We verbleven in een villa type exclusive, die was proper, goed uitgerust, zeer mooi gelegen en toch bereikbaar. Ook wij hadden een buggy mee en 3 kinderen on de 6 jaar. Er zegt iemand dat je bijna verongelukte met de buggy over het gras... die weg gebruikten wij ook geregeld maar dat was eigenlijk een binnenweg over de speeltuin. Je kon perfect over het asfalt naar de receptie. Wij zijn geen parkgangers maar waren op zoek naar een zeer rustig gelegen verblijf, met toch de nabijheid van speelmogelijkheden voor de kinderen. Het park is niet zeer druk, het zwembad is rustig, de bar is rustig. Wij gaan zeker terug.

8,1

met vrienden (8)
met een groep (4)
alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?