Hotel Les Jardins de la Molignée**** in Anhee België 7.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Les Jardins de  la Molignée**** Anhee

Beoordelingen Hotel Les Jardins de la Molignée****

1, route de Molignée, 5537, Anhee

12 beoordelingen over Les Jardins de la Molignée****

met een groep, Nov. 2011
"Geslaagd verblijf"
Colson
6-11-2011 Reeds 2de maal hier verbleven en weer in orde. Ontbijt ruim voldoende en avondeten is top. Vriendelijk personeel. Het minpuntje van de vorige keer is wel gebleven, het zwembad is voor ijsberen. De sauna kan ook een opknapbeurt krijgen. Airco werkt niet op kamer maar we konden het raam openzetten. We kijken al uit naar een 3de verblijf.

met partner, Okt. 2011
"Degelijk hotel"
Pierre
19-10-2011 Het betere ardennees hotel, maar ... geen 4 sterren. Drie lijkt me logischer; Goed onthaal in het Nederlands. Kamers niet WOW maar goed, met alle hedendaags basiskomfort. Bedden konden iets beter, het lijken wel skateboards... ze schuiven van links naar rechts. En ... waarom geen dekbedden. Dekens zijn toch niet meer van deze tijd. Treffelijk eten aan schappelijke prijzen.Prima ontbijt met een ruime keuze.Vrij groot complex,meerdere resto's,seminaries, feestzaal, tuin, alles goed onderhouden.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Vander Haegen R
29-8-2011 hotel met alles erop en eraan, eten, slapen, drinken, kindvriendelijk
zwembad, sauna,
ontbijt voldoende, moet niet meer zijn,
kleine hond geen probleem
kamers en linnen proper
sliepen in bijgebouw, ook daar geen enkel probleem
klein minpunt, nooduitgang wel goede kuisbeurt nodig, wegens sigarettenpeukjes van rokers ?????

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Les Jardins de la Molignée...

met partner, Juli 2011
"Mooie uitvalsplek voor wandelingen"
Dave
15-8-2011 Weinig opmerkingen over dit hotel. Mooi verzorgde kamer met de normale behoefte, alles proper en netjes, zowel de kamer,de gemeenschappelijke ruimtes(zwembad,sauna,gang,..) Ontbijt was zeker ook in orde, alleen mankeerde ik hier wel het gebruikelijke 'english breakfast' concept. Hotel is ook hondvriendelijk, we hadden een kleine jack-russel bij, dit is geen enkel probleem voor op de kamer, mag ook mee naar ontbijt en diner.

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Mooi hotel in rustige omgeving."
Colson
7-11-2010 Mooi hotel. Vriendelijk onthaal in het nederlands. Hadden kamer aan de achterkant van het gebouw. Jammer dat het 2 aparte bedden op wielen waren. Wel proper. Ontbijt was super, teveel om op te noemen. De maaltijd in de brasserie was lekker en verzorgd maar de kers op de taart was toch het restaurant. Mooi kader en heel lekker eten en mooie presentatie. Minpunt is het zwembad dat ijskoud is maar gelukkig was de sauna in orde! Komen zeker nog eens terug.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Een echte aanrader, zeker voor herhaling vatbaar"
Van Cauwenberg Paul
27-9-2010 Ons verblijf in Ahnée in het Hotel 'Les jardins de la Molignée, was op alle gebied een echte meevaller.Bij aankomst haalde ik mijn beste frans boven, maar de receptioniste antwoorde direct gerustellend in het nederlands en bovendien was ze afkomstig uit onze directe woonplaats.Dit was het begin van een heerlijke vakantie.Dit 4- sterren hotel biedt een uitstekende prijs- kwaliteit. Het ontbijt was telkens lekker:keuze uit alles en nog wat en de ober van dienst bereidde met veel plezier een ommeletje.Het avondmenu bestond uit telkens een 3- gangen menu: heerlijk, verzorgd en vriendelijk personeel. Daarenboven was het mogelijk om bv. het voorgerecht te veranderen door iets anders Onvergetelijk was de halve meloen met parma-hesp die we kregen tijdens onze eerste avondmaal.Rechtover het hotel is er een brasserie, waar je eventueel van een tussendoortje kunt genieten.De kamers werden iedere dag netjes opgeruimd.Het was voor ons een zeer geslaagde vakantie en zeker voor herhaljng vatbaar!!!

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Goed hotel, zeker geschikt voor weekendje"
Vander Haegen R
3-11-2009 hotel was zeer proper, goed eten, goede prijs/kwaliteit, drank niet te duur bij het nemen van halfpension, mogelijkheid van maaltijden en drankjes te nemen in brasserie rechtover het hotel.
klein minpuntje : aan drukke weg,

met partner, Juli 2009
"Goed"
roose linda
25-7-2009 we hebben 1 nacht daar geslapen maar heb toch enkele kleine opmerkingen . de kamer waz in orde maar de bedden waren te klein . Het ontbijt was matig voor een 4 sterren hotel maar het middag eten en avond eten deze waren heel heel lekker. Het personeel was heel vriendelijk .

met oudere kinderen, Mei 2009
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Christelle
2-9-2009 Goed hotel, goed gegeten prachtig restaurant met vijvertje in het midden
De suite die wij hadden was ideaal met ons gezin
iet wat kleine sauna en ijskoud zwembad

met partner, Aug. 2008
"Een plaats om steeds naar terug te keren."
Karl Dijkmans
8-2-2009 Een hotel uiterst geschikt voor alle seizoenen, lekker eten, degelijke kamers, goede faciliteiten en een fantastische ligging in het groen.