Vakantiepark Les Etoiles**** in Blaimont (bij Hastiere) België 7.3 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Les Etoiles****

7,2
7,1
5,6
7,6
5,8

26 mei 2012

Vakantiepark Les Etoiles**** Blaimont (bij Hastiere)

Beoordelingen Vakantiepark Les Etoiles****

Rue du Village 2, 5542, Blaimont (bij Hastiere)

8 beoordelingen over Les Etoiles****

9,3
7,5
4,3
6,1
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Mooi vakantiehuisje in een schitterende omgeving"
Tom en Myriam
Onderkomens
15-4-2012 De huisjes zijn mooi gelegen op een helling aan de oever van de Maas. Het zijn wel een hele hoop trappen tot beneden maar dat is dan weer goed voor de conditie.
bij de receptie zijn ze vlug om te helpen. Er stond bvb een stoel te weinig op het terras; we zijn dit gaan melden op de receptie, we gingen naar de winkel om inkopen te doen en tegen dat we terug waren stond de stoel er. Vlug en adequaat gereageerd noem ik dat!

met vrienden, Apr. 2012
"Fantastisch park in wondermooie omgeving"
jakke
Eetgelegenheden
22-4-2012 huisjes allemaal gerenoveerd op helling boven maasvallei. Toch voldoende privacy. Huisjes leuk ingericht met duurzame materialen. Zeer mooie wandelingen en fietstochten te maken in de omgeving, zowel mountainbiken als gewone fietstochten mogelijk. Restaurant op het domein was lekker.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Mooie huisjes,mooi uitzicht naar verder?"
Fam. Verhoeve
Eetgelegenheden
3-9-2011 We zijn net terug 2 september van 2 weken vakantie. Het huisje is perfect, was bij aankomst niet schoon, de vuilnisbak op het toilette zat nog vol afval, haren etc. Op de slaapkamers lag van alles onder de bedden, auto's van kinderen, kam e.d. Dus daar was de schoonmaakster niet geweest, ENE magali stond er op het papier. er is ook gene inventarislijst, heb ik nagevraagd naar volgens het regelement moet het wel kloppen, bij navraag bij de receptie (overigens, de huisjes en de receptie liggen ver uit elkaar, wel 2 km, receptie is boven op de berg en de mooie huisjes liggen in de vallei.Voor kinderen 2 speeltuinen, buiten is moog, binnen is niet vele en bij de receptie deze is alleen open tijdens opening receptie. Kinderbad is vies,goor en klein net een voetenbadje, ook het buitenbad erg koud, niet verwarmd, binnenbad ook niet schoon. Kinderanimatie niet aanwezig, donderdagochtend 2 uurtjes kleuren. Dus met kids mote je er op uit. Omgeving erg rustig, je ziet er geen kip.eenmalig dus!!!

met partner, Juni 2011
"Interessante omgeving"
Verbeurgt
Eetgelegenheden
24-8-2011 Scihitterende omgeving, leuk opgeknapte huisjes, vriendelijk onthaal. Aktiviteiten/winkel/resto ondermaats of onbestaand.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Een aanrader!"
Willy en Annie
Onderkomens
25-5-2011 We verbleven er een weekend en hebben echt genoten. De ontvangst is geweldig en ze doen er alles aan om het de klant naar zijn zin te maken!
In de chalets is werkelijk alles aanwezig tot baby bedje toe.
Je zit midden in de natuur en hebt er een geweldig uitzicht op de maas vallei. In de omgeving zijn prachtige wandelingen en fietstochten te maken. En de kajakkers komen ook aan hun trekken!
Kortom wij gaan zeker terug!

Familie, Aug. 2008
"Wij kunnen terugblikken op een fijne week !"
opsomer
Eetgelegenheden
31-8-2008 Sinds gisteren terug thuis...helaas, want wij waren graag nog langer gebleven!
We hadden weliswaar een 'oude' chalet, maar uiteindelijk bleek dit écht wel mee te vallen. De chalet was voldoende ruim voor een gezin van 3 (1 volwassene en 2 kinderen). Er dient idd nog één en ander gerenoveerd te worden, maar wij vonden het er best wel gezellig. Luxe hoeft toch niet altijd, of wel ?!
Bovendien, het uitzicht was er mooi.
We zijn vaak op uitstap geweest, er valt genoeg te beleven in de, al dan niet directe, nabijheid van Blaimont. (grotten van Han, boottochtje op de Maas, tuinen van Annevoie, minigolf in Hastière...)
Op het domein zelf waren er trouwens ook genoeg mogelijkheden voor de kinderen : mooie speeltuin, ponyritje, kinderanimatie op woensdag,...
Enkele minpuntjes toch : het water in het binnenzwembad is toch wel erg koud voor kinderen, in de superette bleken gedurende meerdere dagen veel alledaagse producten niet voorhanden (bvb. smeerboter), erg lawaaierige warmwaterboiler.

Familie, Juni 2008
"Zeer leuk park, leuk uitzicht en leuke accomodatie"
F. Sniekers
Eetgelegenheden
11-8-2008 Het park blijkt volledig gerenoveerd te worden, maar dit is ook wel nodig. Bij klachten wordt er meteen actie ondernomen. Het park heeft een zeer grote speeltuin, zwembad, binnenspeeltuin ... De (gerenoveerde) vakantiewoningen zijn zeer luxe en comforttabel. In de omgeving is er veel accomodatie. Ik ga bijna nooit naar een camping of bungalowpark, maar dit is een park om te onthouden en naar terug te keren! Het personeel is zeer hulpvaardig en aardig. Echt een topper!

Familie, Nov. 2007
fam moens
7-11-2007 wij zijn net terug voor de 2 de keer vakantie in het park de eerste keer was het wat tegen geslagen omwille dat ze daar een hele week gras aan het afrijden waren maar nu was het perfect wij gaan zeker nog eens terug mooi vernieuwd huisje rustige omgeving ze gaan daar alle huisjes vernieuwen een goede tip misschien als je wil boeken neem een vernieuwd huisje indeling is hetzelfde maar de douche wc en keuken zijn vernieuwd