Hotel Capitole** in Aalter België 5.6 vakantie beoordelingen | Zoover

5,3
4,5
3,6
met partner, Mei 2011
"Goed voor 1 of 2 nachten"
Danny Bruninx
26-5-2011 Dit is een goedkoop hotelletje waar je niet te veel luxe van mag verwachten. Dit retrohotel heeft de look van 40 jaar geleden, maar de badkamer was gerenoveerd.
We waren rond 10 uur ter plaatse, en we mochten al op de kamer. De mevrouw die het ontbijt verzorgde heeft ons zo goed als mogelijk geïnformeert en ingecheckt, zodat we de rest van de dag konden genieten van een uitstapje, zonder de tijd in het oog te moeeten houden.

met een groep, Juli 2010
"Mooi en leuk hotel"
ficker
24-7-2010 Dit hotel ligt midden tussen Bruggen en Gent in, de aangegeven 15 min is wat krap aan als je naar het centrum wilt.
De kamers zien er prima uit, zeker die reeds gerenoveerd zijn.
Er is een bar aanwezig echter alleen open bij voldoende hotel bezetting, daar anders de kosten / baten wel erg scheef gaan liggen. wel is een dranken automaat in de hal en een koelkastje op de kamer
het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Het leuke van dit hotel is ook dat er een Bioscoop in zit, met de allernieuwste films.
Wel even kijken bij de ingang wanneer welke film draait.
De kamers zijn dan gerelateerd aan filmsterren

met partner, Feb. 2010
"Leuk hotteletje"
Bigli
16-4-2010 Vriendelijk ontvangst door de heer aan de receptie. Mooie kamer die blijkbaar pas gerenoveerd was. In het hotel is er een cinema wat wel iets origineels is.
Het ontbijt was zeer lekker en voor ons meer als voldoende. Voor de prijs dat wij betaald hebben was dit een prima hotel. wij gaan zeker terug om eens te fietsen in de omgeving.

met partner, Dec. 2009
"Niet proper, simpel en ongezellig."
Nele
1,0
4-1-2010 We kregen een kamer toegewezen waarvan de douchekop kapot was, waardoor we niet konden douchen. Daarna kregen we een nieuwe kamer die nog niet was gepoetst. Derde keer goede keer. De kamers waren echter niet proper, heel stoffig, en haren in de douche! Ook plekken op de vloerbekleding. Ontbijt simpel, maar lekker, echter geen personeel aanwezig tijdens het ontbijt. Wij gaan hier nooit meer naartoe! Het is niet duur, maar je verwacht toch een beetje waar voor je geld.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Verschrikkelijk hotel"
Theo
1,0
28-7-2009 Geen personeel voor ontbijt aanwezig (gelukkig 1 dag), Geen schone handdoeken 3 dagen lang zelf moeten halen (vuile (op grond) werden teruggehangen), "kleine diefstallen uit kast", het ene smoesje (doorzichtige leugens) na het andere op aanspreken van gedrag.
Wel een airco, helaas werkt ie niet. Vieze badkamer (kalkaanslag op muur, kranen uit het jaar stillekes) vieze vloerbedekking.
Afspraken via de Mail werden niet nagekomen.
Prijs: misschien wel goedkoop maar in dit geval zeker duurkoop!

met een groep, Mei 2008
Pasar lebbeke
1,0
16-6-2008 Opslag bagage tot check in: bergruimte is niet afgesloten voor andere bezoekers
Check In: chaotisch, hotel beweerde niet te beschikken over deelnemerslijst (mail wel ontvangen, maar niet de bijlage ... ), sleutels werden zonder identificatie in willekeurige volgorde afgegeven (er werd zelfs geen rekening gehouden met het aantal pers op een kamer). Ook nadien volgde er geen identificatie van de aanwezigen !
Fietsenstalling : hotel beschikt niet over de afgesproken afgesloten overdekte stalling
Avondeten: slecht ! (paëlla)enkel de eersten die aanschoven kregen nog voldoende ingrediënten voor de laatste tafels was er amper "iets meer dan de rijst" , rijst te gaar gekookt.
De kamers: sommige kleine kamers (bovenste etage) zijn absoluut niet geschikt als tweepersoonskamer (en dan nog !)
Ontbijt: de broodjes waren niet goed gebakken, binnenin nog deeg , geen variatie
Facturatie : foute afrekening, geen reacties op mails (zelfs geen leesbevestiging) ...
Globaal : gewoonweg SLECHT

met partner, Jan. 2008
marcel
1,0
12-3-2008 totaal verouderd onvriendelijk onverzorgd, dit zou de naam hotel niet mogen dragen.