Hotel Holiday Inn Gent Expo**** in Gent België 7.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Holiday Inn Gent Expo**** Gent

8,9
met partner, Mrt. 2012
"Prima hotel"
Jan
22-3-2012 Gemakkelijk bereikbaar en op 2 minuten van tramhalte voor verbinding naar Gent centrum. Zeer vriendelijk onthaal, goede kamers en lekker ontbijt.
Kamers zijn geluiddicht en met gratis koffieservice.

met vrienden, Sept. 2011
"Mooi en we komen terug"
Jack
11-9-2011 Gelegen aan de buitenzijde van Gent dicht aan de snelweg maar wel met een goede verbinding naar het centrum om vandaar uit te gaan genieten van een geweldige stad ......
De kamers zijn (die wij hadden) van zeer goede kwaliteit mooi, groot etc. etc. en voor diegene die na een bezoek aan Gent toch nog even willen internetten ..... dit is gratis.

alleenreizend, 2009
"Aanrader"
Nederlandse
8-11-2009 Als regelmatige bezoeker van Gent heb ik diverse hotels gehad en ik ben eigenlijk bij het Holiday Inn blijven hangen. De kamers vind ik ruim en een gezellige sfeer hebben. Alle kamers hebben een flatscreen, airco en gratis internetverbinding (lan). Wifi (ook gratis) is helaas enkel toegankelijk in de lobby, het restaurant en de bar.

De hotelkamers liggen in een vierkant met in het midden een atrium/restaurant. De helft van de kamers kijkt dus ook op dit atrium. De andere helft kijkt op de buitenkant. Een deel van de kamers heeft daarnaast een sofa/slaapbank, waardoor er tot vier personen op een kamer kunnen verblijven.

Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, geen moeite is teveel en alles gaat met een lach.

Het eten in het restaurant vind ik echter niet bijzonder en qua prijs-kwaliteit verhouding scheef. Liever eet ik dan in de stad, waar je met de tram (dichtbij gelegen) binnen een kwartier bent.

Al met al voor mij een vaste stek.

met partner, Okt. 2007
"Super verblijf!"
Tom Vandevelde
10-11-2008 Ik heb in dit hotel verbleven tijdens het weekend heb heb dit vooral gekozen voor de locatie. Het ligt net langt Flanders Expo en ook het centrum is zeer makkelijk te bereiken. De tramhalte ligt op wandelafstand en in ongeveer 15 minuten ben je in het centrum.

De kamers zijn proper en modern uitgerust met airco, minibar en flatscreen tv. Het ontbijt was zeer aangenaam. Er is een ruime keuze en mooi gepresenteerd in het restaurant. Ook de vriendelijkheid en de alertheid van het personeel is zeker een pluspunt. Mijn volgend verblijf in Gent zal gegarandeerd opnieuw de Holiday Inn Gent Expo zijn!