Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Home Review toevoegen België Oost Vlaanderen Gent Bezienswaardigheden Gent Kasteel Het Gravensteen Reviews Kasteel Het Gravensteen Reviews Foto's & video's Tips Vraag en Antwoord Plattegrond 8,2 60 Nederlandse reviews 4 Internationale reviews Leuk bezoek Kort maar krachtig. € 10,- entree beetje hoog. Wel mooi. MaschaG, 21 augustus 2016 1° / 6° 17 Jan 2021 Weer Nummer 2 van 60 bezienswaardigheden in Gent Website 60 Nederlandse reviews over Kasteel Het Gravensteen 8,2 60 reviews Waardering 8,2 Taal: Nederlands (60) Alle (62) ------------ Duits (2) Pools (2) Gezelschap: Alle (60) ------------ Met partner (43) Familie (1) Met oudere kinderen (4) Met jonge kinderen (3) Met vrienden (8) Alleenreizend (1) Sorteren: Reisdatum Datum review Leuk bezoek 9 MaschaG, 21 augustus 2016 Kort maar krachtig. € 10,- entree beetje hoog. Wel mooi. Prachtig kasteel, lugubere tentoonstelling 7 Ingrid, 17 augustus 2015 Het kasteel was de moeite waard om te bezoeken, maar als je foto's van overleden mensen om elke hoek niet op prijs stelt is het beter om de expositie 'Departures' maar over te slaan. De foto's en films zijn over het hele kasteel verspreid en dat was voor mij toch wel een domper op een leuk uitstapje. Ik vond het ongepast en vervelend om op deze manier met de dood geconfronteerd te worden. Mooi 8 Sven & Celine, 30 januari 2015 Zeer mooie/uitgebreide wapencollectie.Mooi uitzicht vanaf de toren. Gravensteen 8 M.v.Oudenaarden, 09 november 2014 mooi gebouw, zeker vanaf de Leie indrukwekkend 8 meneer van den Berg, 29 oktober 2014 Mooi kasteel om te bezichtigen ,kinderen vonden het erg leuk .Het kasteel is goed onderhouden ,misschien zelfs ietsje te gemoderniseerd .Jammer dat je bovenop het kasteel niet goed van het uitzicht kon genieten . Uniek in zijn genre 10 9-imaginair-9, 19 september 2014 Waar vind je dit nog in de Stad? Gravensteen 9 Sarah Snauwaert en Benoit Libotte, 25 augustus 2014 Prachtig kasteel, waar je je meteen terug in de middeleeuwen waant. Leuk om te bezoeken! 8 Dennis, 12 augustus 2014 Kasteel Het Gravensteen is het bezoeken waard. Naast de mooie kasteelmuren en het prachtige uitzicht is er een interessante collectie marteltuig. Robuust 9 Karin Bodt, 04 augustus 2014 Het stoorde ons en vele toeristen met ons dat er zoveel hinderlijke kabels bevestigd zaten tbv de trams aan de prachtigste gebouwen.....Werkte sfeerverlagend en doet afbreuk aan de prachtige monumentale bouwsels... Beautifully preserved castle smack in the centre 7 Kathy Orbie, 02 augustus 2014 Too bad it's quitte empty inside 1 2 3 4 5 6 volgende * Kasteel Het Gravensteen scoort een 8,2 uit 10, op basis van 62 reviews Lees meer * Minder tekst Acties voor Kasteel Het Gravensteen Review toevoegen Foto's toevoegen Print reviews RSS feed Informatie over Gent Kaart Gent Video's Gent Vraag en Antwoord Gent Bezienswaardigheden in Gent Kasteel Het Gravensteen Graslei Sint Baafskathedraal Patershol Het Huis van Alijn Museum voor Schone Kunsten Sint-Niklaaskerk Bent u de eigenaar? Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.