Camping Vlasaard in Stekene België 7.9 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Vlasaard Heirweg 143, B-9190, Stekene

18 beoordelingen over Vlasaard

9,3
met jonge kinderen, 2012
Een klein beetje "PARADIJS"
Wim Van den Steen
Staat van het sanitair
9-1-2012 De uitbaters doen hun best om onze vakanties zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn altijd activiteiten en alles is er netjes.
In de buurt van de camping is ook genoeg te beleven en fietsliefhebbers komen zeker aan hun trekken.
Het personeel is zeer klantvriendelijk en de uitbaters van de kantine in het bijzonder zijn uiterst attent.
Het zwembad is zeker een pluspunt, enkel spijtig van de belabberde zomer die we hadden in 2011.
We hopen nog vele jaartjes te kunnen komen. Doe zo voort, Nancy...

met oudere kinderen, Sept. 2011
Nooit meer
Tom
1,0
4-9-2011 stacaravan gehuurd voor 2 nachten. schandalig, ze verhuren wrakken, vuil ... verder geen woorden meer aan vuilmaken

met jonge kinderen, Aug. 2011
Een leuke maar te korte vakantie
Fam. Sanders uit Ee...
Staat van het sanitair
16-8-2011 Het is een leuke rustige camping met elke een mooi afgebakend plaats met elke een eigen elektriciteit aansluiting een kraan en tv distributie.
Er zijn veel vaste kampeerders.
Er is een mooi en verzorgde kantine waar je een een lekkere en verzorgde snack kunt eten.
Jammer van het slechte weer daardoor was het zwembad niet open .
Een min punt is het sanitair doordat er zoveel vaste kampeerder zijn met een eigen toilet worden de openbare sanitaire ruimtes niet veel gebruikt en daarom worden ze ook niet veel gekuist ze zijn wel niet echt vuil maar in die 4 dagen dat wij er zijn geweest zijn ze geen enkele maal gekuist geweest we zijn in de paasvakantie naar een camping in de Limburg geweest en daar werden de sanitaire ruimtes vuil of niet elke dag over de middag gekuist .

met partner, Mrt. 2011
Rustige camping
Kielse Rat
Staat van het sanitair
10-8-2011 Prachtige en mooie camping, vriendelijke mensen en een gezellige kantine, waar je lekker kunt eten. Vriendelijke uitbaters en vlotte bediening, doe zo voort Jean en Betty.

met partner, Juli 2010
Voor mij is dit de idiale camping voor jong en oud
de craene marc
Eetgelegenheden
27-7-2010 camping vlasaard is voor mij,nostalgische,familiale camping met klantvriendelijk personeel ( er is normaal op maandag geen middagservice voor eten maar ze hebben voor ons een uitzondering gemaakt) er is voor mij 1 minpunt dat de openingsuren van de kantine niet duidelijk zijn ( openingsuren kloppen niet)
maar voor mij is het een camping waar ik zeker terug kom.
familie derck

met partner, Aug. 2009
Enorm rustig.
Andries-Castermans
Staat van het sanitair
9-8-2009 Camping Vlassaart is voor mij en mijn vrouw totaal TOP.Wij vinden na meer dan twintig jaar verblijf nog steeds ons plezier en onze rust,op properheid staat geen naam,je kunt geen papiertje op de grond vinden dit alles door de inspanningen van Nancy en Henk,dank nogmaals.zie er elk WE.enelke verlofperiode naar uit om naar de Heirbaan in Stekene te vertrekken,tot volgende week!!!!!!!

met jonge kinderen, Mei 2009
Een uitblinker onder de campings
titciana t
13-7-2009 Wij danken de uitbaters voor terug de uitmuntende ontvangst en verblijf op de camping en de vriendelijkheid die ons geboden werd,de camping is een toonbeeld op alle gebied voor ontspanning en rust ,met voor iedereen wat wils van nat tot droog !!!! doe zo verder uitbaters!!!

met jonge kinderen
"Si seulement" c'est la formule du camping
familie met kindere...
Staat van het sanitair
3-1-2009 Ça pourrait être un camping sympa si il y avait des animations pour les enfants! et puis la piscine n'ouvre pas avant Paque et par beau temps seulement! C'est ça un bon camping!!! En fait c'est plutôt vieux. Assurez vous qu'il y ai au moins un coin pour les gamins et un poste de secours!

met jonge kinderen, Juni 2008
Een uiblinker
titciana t
Staat van het sanitair
16-2-2009 wij danken de uitbaters van de camping voor de goede ontvangst en verblijf in 2008 waar ons verblijf weer een topper was doe zo verder uibaaters van de camping een dikke pluim ,en een aanrader voor iedereen die ontspanning /netheid /en vriendelijkheid zoekt ,zekers aan te bevelen!!!

met partner, Juni 2008
Leunis Pierre
Staat van het sanitair
4-6-2008 Ik ben niet te spreken over het sanitair. Er is voor het ogenblik maar 1 blok open en er is zeker geen verwarming zoals aangegeven in de voorstelling. Er zijn geen apparte kabinnes om zich te wassen. Al het warm water zelfs voor de afwas moet men betalen. Ook is er sprake dat het zwembad open is vanaf juni. Het was nu wel geen weer om te gaan zwemmen maar alles was potdicht. Ook de speeltuin is niet veel soeps een paar speeltuigen.

9,3

Alle beoordelingen (18)
met partner (4)
Familie (7)
met oudere kinderen (1)
met jonge kinderen (6)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?