Gasthof Vossendries in Leuven Vlaams Brabant | Zoover

26 mei 2012

Gasthof Vossendries Leuven

Beoordelingen Gasthof Vossendries

Leuven
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Vossendries gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Vossendries achterlaten.

2 beoordelingen over Vossendries

met partner, Okt. 2011
"Terugbellen is waarschijnlijk teveel gevraagd"
Marion Kwinkelenber...
7-11-2011 Je bent op fietsvakantie, in de buurt van Tielt en je zoekt een plek om te overnachten. Na het bellen op de 2 nummers die op de site gemeld staan, helaas geen contact gekregen en we wachten af of er gereageerd wordt op ons ingesproken bericht...........en dan sta je te wachten in de regen.......en je belt dan nog maar een keer, want je wilt die nacht toch slapen!!! Krijgen schoonzus aan de telefoon die even de honeurs waarneemt, maar de eigenaresse laat terugbellen.....................we zijn inmiddels 1 maand verder en haar hebben we nooit aan de telefoon gehad. Heel vreemd, je hebt een B&B en ws ben je al binnen, want contact leggen met potentiele overnachters is je al teveel.

Familie, Okt. 2004
"."
Bezoeker
2-8-2006 Een fijne vakantieplek te midden van het mooie Belgische landschap, waar men gastvrij ontvangen wordt.
Genieten van de rust en de natuur, maar ook een ideale plaats om te wandelen, fietsen en steden te bezoeken.