Hotel Petit Rouge in Blankenberge België 7.9 vakantie beoordelingen | Zoover

7,9
9,9
9,1
met jonge kinderen, Mei 2012
"Prijs/kwaliteit dik in orde !"
Guy
20-5-2012 Mooi vakantiecentrum, op de dijk in Blankenberge. Centraal gelegen, parking per dag 10 euro wat goedkoop is. Heel proper, modern ingericht, vrij grote badkamers met bad/douche. Tv met veel kanalen. Ontbijt = goed. Service en ontvangst heel goed.

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Zeer goed weekend gehad"
Van Hamme Olga
11-11-2011 Het verblijf in hotel "Petit Rouge "in Blankenberge is weer zeer goed geweest. We verbleven er een weekend met 5 personen van ons gezin, en een dag met 8 personen. Iedereen was heel tevreden. De kamers met zeezicht gaf ons een meerwaarde. Het was de derde keer dit jaar dat ik er verbleef. We komen zeker nog terug !

met een groep, Apr. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Karin Marien
21-5-2011 Wij waren met het paasweekend met 19 personen, iedereen was tevreden over zijn kamer, avondeten op zaterdag was een vast menu wat niet bij iedereen in de smaak viel en voor sommige personen te weinig, men zou beter de keuze laten tussen vlees of vis want nu was iedereen verplicht om vis te eten. De zondagavond was het buffet en toen was het uitstekend. Het ontbijtbuffet was ook in orde. We vroegen om een vergaderzaaltje te gebruiken voor een kwisje dit leek eerst een probleem te worden maar kwam later dik in orde, de obers van de brasserie brachten zelfs de drank tot in de kelder. Zwembad en welness in orde.

met partner, Okt. 2009
"Fantastisch hotel -zeker voor herhaling vatbaar"
Andy en Veerle
2-12-2009 Heel vriendelijk personeel en een mooie eetzaal met een rijkelijk buffet met zicht op zee. Verder kan je gebruik maken van het zwembad en de jacuzzi. Echt een prima hotel met mooie kamers. Voor herhaling vatbaar

Familie, Aug. 2008
"Voor herhaling vatbaar"
Jérôme S
4-8-2008 goed hotel echter beperkte keuze warm buffet (tijdens ons verblijf). Ruimte hotelkamer voor 2 volwassenen en 1 kind was beperkt. Lang (zeer lang) wachten op de lift. Hoogte in parkeergarage is niet bepaald geschikt voor hatchbacks (kofferklep komt tegen betonnen plafond). Of ik (wij) er nog eens naar toe gaan??? gezien de ligging en de prijs: JA

met partner, Juni 2008
"Zeer goed"
David
27-9-2008 zeer net en goed hotel
de kamers waren perfect in orde