Hotel Saint Sauveur**** in Blankenberge België 7.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Saint Sauveur**** Blankenberge

7,5
7,4
6,7
met partner, Nov. 2011
"Zeer mooi en centraal gelegen hotel"
carina
17-11-2011 zeer zeer prachtig hotel
vriendelijke ontvangst
personeel ook heel vriendelijk
zeer centraal gelegen
kamers zeer ruim,zuiver alles er op en aan
wat ik ook kan aanbevelen ga eens eten in het restaurant een topper proficiat voor de kok
beste mensen ben je op zoek aarzel niet en boek dit hotel je zal er geen spijt van krijgen

met partner, Juli 2011
"Zeer goed!"
Van Impe
8-7-2011 2 nachten verbleven, met een 'bon', dus 149 ipv 320euro.
Zeer vriendelijk personeel, zowel aan de receptie, ontbijt, personeel van restaurant starckx.. Goede sfeer! Wij konden al inchecken om 11u, meevaller dus.
Kamer was netjes, badkamer ok, mss toch wat te klein vooral dan de douche.
Kamer heeft geen airco noch eenvoudige windmolen, dit zou wel welkom zijn aangezien je 's avond/nachts echt niet je raam kan openen door de geluidsoverlast.
Restaurant Starckx is een aanrader, prijs/kwaliteit klopt zeker!
Het ontbijt is meer dan goed!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Aanrader!!!"
M4D
6-5-2011 Keurig verzorgd hotel, zeer vriendelijke gastheer en gastvrouwen, prachtige kamer (design suite) en uitstekend restaurant.
Wij hebben ons echt gast met de grote G gevoeld.
Het ontbijt biedt voor grote en kleine eters voldoende aanbod en als het mogelijk is blijf dan zeker dineren in het restaurant.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Saint Sauveur**** bij:

met partner, 2010
"Voor die prijs gaan wij niet meer terug (390€ 3n.)"
M.K.
22-8-2010 Ligging: - dichtbij het strand/dijk - op 1km gratis parking (wijk achter station) - hotel in de zomer enkel smorgens tot 11uur met de wagen bereikbaar (koffers in en uitladen) - winkelstraat en kusttram op wandelafstand (tip: kusttram 5€/pers. voor 1 dag onbeperkt rijden)
Onthaal: - niet erg vriendelijk - waren niet op de hoogte van een voorschot wat ik gestort had (is uiteindelijk wel in orde gekomen) - gaven nagenoeg geen reactie toen wij vertelde dat wij tijdens ons verblijf 10 jaar getrouwd waren - bij het verlaten van het hotel geen "goedendag", "tot ziens" of iets dergelijks, ook niet als alles naar wens was.
Kamer: (design kamer) klein - netjes gepoetst - afwerking minder goed - geen verluchting/airco, erg warm op de kamer (buiten slechts 20°) - oude tv - minibar was niet koud - kluisje
Algemeen: ontbijtbuffet = verzorgd en voldoende (+champagne voor de liefhebbers) - zwembad =veel te koud, vloer was vies ; jaccuzi = lekker warm, jets werken goed maar onderhoud is nodig

met vrienden, Sept. 2009
"Ok"
Wouter
16-4-2012 Ietswat verouderd hotel(bezoek in 2009).
Kamers waren ruim en proper.
Zwembad in kelder is ok, jacuzzi was aan herstelling toe; sauna ok.

Familie, Feb. 2008
Dirk en nathalie
1,0
3-2-2008 zo terug van een dagje weg, via boeking internet actie een 4*voor 44€ p.p.
we kregen het bevestiging formulier met de prijs op 176€, slik ja we hadden 2 baby's bij.
Na gebel met de eigenaars ging de prijs naar 138€ 2 personen aan 44 we kregen zogezegd een suite.... bijbetaling 40 en 1 babybedje 10€.
Ik dacht ja we hebben een suite kamer.
Aangekomen om 12u30, eerste min punt geen parking meer beschikbaar, mochten al op de kamer, was niet gekuist en heel verouderd, de zeteltjes kapot, ze kosten nog amper 40€, we zijn gaan eten waren terug om 15u kamer nog steeds niet gepoetst, gaan zwemmen hun zwembad was veel te koud bubbelbad was ok. Terug naar de kamer, het kamer meisje was eraan bezig. We twijfelen sterk of handdoeken en lakens(waren nog nat) ververst zijn, maar natuurlijk hebben we geen bewijzen we gingen het melden,daar kregen we te horen 1 van hun drogers was stuk. en blijkbaar strijkijzer ook. We voelde ons bestolen, het is GEEN 4* waard. Jammer. Je belt beter eerst !!!!