Camping Duinzicht in Bredene België 7.8 vakantie beoordelingen | Zoover

met partner, 2010
"Is er heel goed"
De Rijcke
Staat van het sanitair
30-9-2010 alleen jammer geen cafetaria, waar campeerders elkaar kunnen leren kennen

met jonge kinderen, Mei 2010
"Zeer vriendelijk ,proper onderhouden."
Milo Degryse
Staat van het sanitair
1-6-2010 Zeer goede camping voor jong en oud. Veel sport en spel. We komen zeker nog terug.

Familie, Aug. 2008
"Goede camping voor zijn geld"
de kampeerders
Staat van het sanitair
24-8-2008 Wij zijn net terug en vinden het een prima camping . Het sanitair is heel proper en zo een douchezaal hebben we nog niet gezien . Wel jammer dat hij bij de receptie ligt. Ook uistekend is de ligging vlakbij het strand en tramhalte. De plaatsen zijn ruim en de kinderen konden hier prima spelen. Een aanrader voor onze kust. Wel is eer een kamp vlak naast de camping waar je overdag een beetje geluisoverlast vazn hebt. Niets voor absolute rustzoekers maar voor ons was een beetje muziek geen probleem.

Familie, Aug. 2008
"Zeer toffe camping"
Kloek Peter
Staat van het sanitair
10-8-2008 Wij staan op deze camping al verschillende jaren op een sezoenplaats met een trekcaravan en hebben in tussen tijd al veel vrienden.
De uitstekende liging van deze is een +punt niet ver van het strand en ook niet van de tramhalte om zo naar andere badsteden te rijden.
Ook rondwandelen in Bredene is gezelig.
De camping zelf is zeer proper en goed onderhouden.
En plezier moet je zelf maken met bier,vrienden en nootjes ( zoute nootjes).

Familie, Juli 2008
"Tof"
Sam Niville
Staat van het sanitair
3-8-2008 Toffe camping, sanitair kon met momenten beter. Ook was er maar één echte blok waar je kon douchen. Deze was echter wel héél proper maar voor velen een serieuze wandeling. Wij zijn er 14 dagen geweest en we hebben ons geen moment verveeld. Op wandelafstand van het centrum, het strand en de kusttram. Deze camping is zeker een bezoekje waard.

met partner, Nov. 2005
Vandamme Ronny
Staat van het sanitair
12-1-2007 Meningen Europa oor onze eerste kampeerervaring met de caravan is het hier heel goed meegevallen. Bij aankomst kwam de eigenaar helpen met het in plaats stellen van onze caravan. Was nochthans druk want er was een cyclocross aan de gang op en rond de camping. Met de kusttram kun je de ganse Belgisdhe kust aandoen (Halte recht over de camping). Zeker een plaats om nog eens terug te gaan