Camping Jagershof-Kerlinga in Bredene België 4.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > België > West Vlaanderen > Bredene > Camping Jagershof-Kerlinga

6,7
4,4
4,1
met partner, 2011
Zeer slecht, Zeer onpraktisch, geen aanrader
Peter
24-8-2011 Mijn bevindingen :

- Het binnenrijden van de camping is een totale ramp, de weg is zo smal dat je slechts in één richting kan rijden. Tegenliggers moeten uitwijken, met de wagen over borduren rijden en door gras rijden, bij regenweer wordt dit een totale modderpoel

- Op het einde van de lange weg vlak na het binnenkomen bevindt zich een enorm gat in het wegdek, dit gat is hier nu al bijna twee jaar, dit is goed om de wagen op stuk te rijden. Wanneer ik ga klagen dat dit mijn wagen kan beschadigen bedreigt de oude oma mij en zegt ze dat we zeker niet verder moeten gaan hiermee of we vliegen simpelweg van de camping.

- Vrienden van mij hebben een Chalet gehuurd voor 1 maand, 2000 € ??? En dan hebben ze nog twee vole dagen mogen kuisen om die chalet proper te krijgen. Dit is schandalig !

Ik heb jammer genoeg maar 1000 karakters, als ik er 5000 meer had bleef er absoluut niks positief meer over om te vertellen over deze camping.

Dit is geen lastercampagne maar mijn oprechte bevinding

met jonge kinderen, 2011
Super bien
Bauwens
Staat van het sanitair
25-4-2011 Super camping avec de beau emplacement et de très beau chalets a vendre

met oudere kinderen, 2010
Gewoon verschrikkellijke camping WEGBLIJVEN !!!
patje vermeulen
1,0
23-8-2010 Deze camping is een echte hel. Oud, vies en vuil. Waar ze geld aan verdienen onderhouden ze. Bv veel te dure kinderopvang en kantine. Van zodra je betaald hebt ben je de klos. In hun chalets (bali, waikiki) zitten luizen in het beddengoed, men kinderen hebben een speciale schampoo moeten gaan halen. De straten zitten vol putten waar je uw banden kunt in stuk rijden. De WC's waren zo vies en vuil dat we op cafe naar de WC moesten gaan. Op het terrein mogen honden, die kakken alles onder. Op de gazons ligt het vol met hondenstront. Op het bureel vanvoor gaan reclameren hielp niet. Daat zat een oude tante die scheel kijkt. Haar zoon Vincent is zo stom dat je er bijna medelijden mee krijgt. En die runnen daar de ganse camping... MENSEN, GELOOF ME BLIJF DAAR WEG !!! Ik heb U hiermee een grote dienst bewezen. PS: Die mensen die zogezegd daar content zijn hebben allemaal hetzelfde IP adres ....Ze foefelen dus met deze site om toch nog volk te lokken.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Jagershof-Kerlinga bij:

met partner, Apr. 2010
Wij niet meer
Verhelst
Staat van het sanitair
5-5-2010 Vriendelijkheid laat te wensen over, vooral die gepensioneerde oma, op een normale vraag, zoals waar is er hier in de beurt een winkel, word onvriendelijk, onbeschoft beantwoord. Het sanitair is heel miniem, vier toiletten. Om te douches betaal je 1€ in een ruimte zonder afscherming voor U kleding, alles nat. Was erg rumoerig, en schijnbaar zijn de avonduren de geschiktste momenten om op de camping met graafmachine, tractors en dergelijke te werken. Er wordt te hard gereden dag en nacht. De mij toegekende plaats was geen 80m², maar amper 45m² Gelukkig kon ik mijn auto op een nabij gelegen parking zetten anders was het niet gelukt. ( Onze caravan is amper 6m lang) Terug komen, zeker niet.

met partner, 2009
Zeer tevreden mensen!!!
Fam.Wils-Therssen
Eetgelegenheden
17-10-2009 Wij hebben 4 jaar op camping Kerlinga/Jagershof verbleven in een Chalet.Nu hebben we afscheid genomen wegens een dichtere plek bij huis.Wij wensen er de nadruk op te leggen dat wij zeer tevreden waren over de camping!De mensen van het bureel doen hun ongeloofelijke best om iedereen tevreden te stellen en werken elke dag keihard!Het is een heel goede camping en is vlakbij de zee gelegen.Ook is er voldoende onstpanning en eetgelegenheid vlakbij! Kortom, voor ons was het een reuzecamping!
Wij willen dan ook Oma(die wel vriendelijk is) ,pascal,vincent en sylvie van harte bedanken voor hun inzet!
Wij wensen hun nog veel succes en zullen ze zeker missen!
Fam.Wils-Therssen

met jonge kinderen, Mei 2009
Prima camping
De Paemelaere
Staat van het sanitair
30-5-2009 We zijn het hemelvaartweekend geweest en het is ons heerlijk bevallen. De percelen waren er ruim en voldoende parking voor de auto. Meevaller is dat het zo dicht bij het strand is gelegen, je kijkt er als het ware naar de duinen. De speeltuin vonden onze kinderen fantastisch.
Het sanitair was sober maar voldoende proper voor ons. Op de receptie waren ze voor ons WEL vriendelijk.

met jonge kinderen, Mrt. 2009
Hier komen we nooit meer terug !!!
familie T
Staat van het sanitair
15-3-2009 vriendelijkheid laat te wensen over, vooral die gepensiondeerde oma, amai amai. Precies geen zin om te werken. Geen echt camping gevoel. Veel staande caravans. Niet echt veilige camping voor kinderen. Ze rijden er heel hard. veel dingen die kapot zijn, en oa gevaarlijk voor kinderen bv deksel van controleput was in twee. niet afgebakend! tv-distributie eerst mogen herstellen om te gebruiken. Geen aanrader. Het enigste goede aan de camping was het vernieuwde speelpleintje, maar wel verder gelegen, vooraan aan de camping, niet om je kleine kinderen alleen naar toe te sturen.
Wij komen hier nooit meer terug! jamais de lavie!

met jonge kinderen, Mrt. 2009
Ramp camping -> bezin voor je gaat!!!!!!!!!!!!!!!!
Neimod
1,0
15-3-2009 Al van bij aankomst waren we al uit ons lood geslagen. Die gepensoneerde Oma is gewoon niet te doen, zo onvriendelijk en arrogant, zo iemand hebben we nu nog nooit tegengekomen. En dan nog te zwijgen over de camping zelf, als je de camping op rijdt zie je al genoeg. Staan daar caravans die gewoon uit elkaar vallen en het sanitair is één en al een ramp. totaal niet verzorgt. EN DAT ZE DAN NOG DURVEN ZEGGEN DAT ZE EEN KINDVRIENDELIJKECAMPING ZIJN, ik weet niet in welke eeuw dat ze dat uitgevonden hebben maar das totaal geen waar. Je moet gewoon als volwassenen op letten dat je nergens in trapt of over valt en dan zijn er de auto's die over de kleine campingwegen vliegen, dus kan je daar geen kleine kinderen laten rondloppen. Het enigste wat wel mooi is de speeltuin en die ligt dan nog VOOR de camping, je moet dan elke keer met uw kindje mee als het wil gaan spelen. !!!!IK KAN GEWOON ZEGGEN GA DAAR NOOIT HEEN IS EEN WARE RAMP ZOWEL VOOR UW TIJD EN GELD DAT JE DAARAAN SPENDEERD!!!!!!!!

met jonge kinderen, Dec. 2008
Leuke speeltuin voor kids maar smerig sanitair
anja van loo
Staat van het sanitair
1-1-2009 Wij verbleven er vorige week. De toiletten waren meer vuil dan proper. De doucheruimtes waren volgens ons niet veel verwarmd. Het was er ijskoud om douche te nemen, voor kinderen zelfs helemaal niet te doen, zo koud

met partner, Nov. 2008
Viel wel mee .
Winkelmans
Staat van het sanitair
13-11-2008 Met trekcaravan samen met partner en hond .Mochten plaats zelf uitkiezen van vriendelijke dame aan de receptie , zelfs een verharde plaats (betonsokkel) .Oma hebben we niet gezien en het was er zéér rustig (waarschijnlijk wegens de tijd van het jaar) . Het sanitair en de douches kan stukken beter en was niet verwarmd tijdens ons verblijf

5,3

met partner (5)
Familie (3)
met oudere kinderen (2)
met jonge kinderen (5)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?