Bungalow Noordzeepark Zeewind in Bredene West Vlaanderen | Zoover

26 mei 2012

Bungalow Noordzeepark Zeewind Bredene

Beoordelingen Bungalow Noordzeepark Zeewind

Klemskerkestraat 26, 8450, Bredene
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Noordzeepark Zeewind gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Noordzeepark Zeewind achterlaten.

34 beoordelingen over Noordzeepark Zeewind

6,7
6,3
7,3
met jonge kinderen, Juli 2011
"Tegenvallende voorzieningen en gedateerd huisje"
Egon
Hoeveelheid ruimte
6-8-2011 Hoewel er in de beschrijving van het reisbureau geen fouten staan, viel ons het geheel erg tegen. De afstand tot het strand en dorp/winkels is ver (niet te lopen, wel te fietsen), de voorzieningen op het park vallen tegen: geen winkeltje, cafetaria zonder snacks, weinig speeltoestellen, zwembad verwarmd tot slechts 23 graden, 2e zwembad op niet aangesloten ander park. De spullen in het huisje heel gedateerd en stoffig en bijna stuk. Douchegordijn en douchestang zijn naar beneden gekomen. Lege batterijen (in klok, afstandsbedieningen). Receptie is verder alleraardigst en heeft de boel hersteld. De slaapkamers zijn te klein voor de bedden die er in staan. Bij het naar boven lopen en in/uit-klauteren van het bed stootten wij regelmatig ons hoofd aan de balken. Park wordt kennelijk beter gepromoot in D dan in NL en B, waardoor er geen NL-sprekende speelvriendjes voor ons zoontje waren. Ruimte in kamer/keuken en buiten was wel goed.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Goede startplaats voor vakantie rondom de panne"
Creemers
Hoeveelheid ruimte
18-8-2011 Tja, het is ook net wat je gewend bent of wilt betalen.
Wij zaten in het duinenhuis. Twee slaapkamers, aparte wc, aparte badkamer en leefkamer. Dit zag er redelijk netjes uit. De keuken was prima (nieuwe combi).
De tuin was fijn afgezet zodat de kinderen buiten konden spelen.
Op het park zelf inderdaad geen winkel. Het is 10 minuten lopen naar de warme bakker, 10 minuten naar aldi/colruyt en 15 minuten lopen tot aan het strand.
In het restaurant kun je alleen drinken en ijsjes krijgen, wat een gemis is.
Het zwembad is prima voor kleine kinderen maar inderdaad niet al te warm.
In bredene is wel binnen zwembad.

Verder neem de kusttram om ergens naar toe te gaan. Spotgoedkoop.
Aanbeveling: Dagje Oostende, blankenberge en natuurlijk plopsa.
Verder mooie omgeving om te gaan fietsen en wandelen.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Matige voorzieningen, klantonvriendelijk personeel"
Deirdre
Hoeveelheid ruimte
5-8-2011 De huisjes zijn van particulieren (veelal Duitsers), dus de inrichting verschilt. Wij hadden huisje 58 (via touroperator) en dit huisje was zeer fris en modern ingericht. Prima huisje, met veel privacy. De omgeving is ons ook goed bevallen - op een paar km van winkels, zee en kusttram. Het park zelf was echter een behoorlijke afknapper en een reden hier nooit meer terug te komen. Voorzieningen als fietsenverhuur, bakker en winkeltje waren gesloten (in het hoogseizoen!), er zijn ook geen wasmachines. Speeltuintje is vrij simpel en wat verouderd, het zwembad is een kille bak beton achter een groot hek. zonder stoelen of speelmogelijkheden. Bij park Zeewind 2 is een cafetaria met terras naast het zwembad, bij park Zeewind 1 alleen een houten bankje. Personeel bij zwembad, cafetaria en balie was bepaald niet gastvrij. Andere minpunten: je moet speciale vuilniszakken kopen van 2 euro per stuk, (reguliere zakken in het dorp kosten 1 euro) en er ligt veel hondenpoep op het park.

met partner, Juni 2011
"Schlechres Preis- Leistungsverhältnis"
Martina
Hoeveelheid ruimte
12-7-2011 Wir waren nur 5 Tage dort. Der parkeigene Supermarkt und das Lokal waren Ende Juni noch geschlossen.
Der Garten und die gesamte Anlage war sehr ungepflegt, die Gartenmöbel kaum nutzbar.
Die Sauberkeit ließ zu wünschen übrig.
Nicht zu empfehlen.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Servicewüste Zeewind II"
Frank
Hoeveelheid ruimte
19-7-2011 Wir waren mit unserer zweijährigen Tochter im ZeewindII.
Der erste Eindruck unseres Häuschens war frustrierend: Es schlug uns eine Dunstwolke aus kalten Zigarettenrauch entgegen, die wir erst (ungelogen) nach vier Tagen Dauerlüften und einigen Lufterfrischern aus den Polstern, Gardinen und Betten hatten. Bis dahin wachten wir morgens mit dem Gefühl auf, am Abend vorher selbst ausgiebig geraucht zu haben.
Die vorhergehende Reinigung kann nur sehr sporadisch stattgefunden haben: Auf den Betten war die mit Flecken versehene alte Bettwäsche drauf, das Sofa haben wir in den beiden Wochen wegen der unzähligen Hundehaare nur benutzt, wenn wir unsere mitgebrachten Decken drauf gelegt hatten, der Boden war sicherlich längerem nicht gewischt worden und im Garten lagen Hundehaufen. Das alles kann noch an unzivilisierten Vormietern liegen, aber sehr ärgerlich war, dass die Rezeption nicht einmal den Eindruck erweckte, sich kümmern zu wollen. Und dafür war es dann doch zu teuer!

met partner, Mei 2011
"Appartement uit de jaren 60"
'stel zeeland
1,0
Hoeveelheid ruimte
23-5-2011 bedbank zeer vies en keihard,afstandsbediening tv kappot,geen dop in het bad,stinkt bij binnenkomst,inboedel van de kringloopwinkel

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Wij hebben een heel aangenaam verblijf gehad"
Rachel
Hoeveelheid ruimte
3-1-2011 Vissershuis was zeer netjes. Tuintje afgeschermd, wat zeer ideaal is als je met kleine kinderen reist. Het park ligt op wandelafstand van de zee, centrum van Bredene ook op wandelafstand. Mensen aan onthaal zeer vriendelijk.

met vrienden, Okt. 2010
"Wie immer nur toll und entspannend"
Fam Groß
Hoeveelheid ruimte
20-10-2010 Wir haben mal wieder einen wunderschönen Urlaub in Bredene Zeewind 2 verbracht.
Jetzt konnten wir den ganzen Tag den Strand mit unserem Hund nutzen, war echt super.Die Taverne in der Anlage hatte auch noch geöffnet. Wir müssen uns nun leider eine neue Bleibe suchen für nächstes Jahr im Sommer , da der Vermieter das Haus verkauft. Wir waren wie immer mit allem zufrieden .

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Viel niet tegen"
Barbara
Hoeveelheid ruimte
20-8-2010 Ondanks wat negatieve verhalen op zoover is het ons niet tegen gevallen onze vakantie week op Zeewind
Huisje groot genoeg, alles aanwezig, op het park alles netjes en inderdaad een afgezette tuin is heerlijk als je een hond bij je hebt
Geen overlast (blaffen) van andere honden, daar heb ik hier thuis meer last van dan toen we op vakantie waren
Niet zo fijn voor toch een groot park, de receptie heeft wel erg beperkte openingstijden ( 9.00-12.00 en 14.00-17.00) In nood zijn ze wel te bereiken maar een deur die niet op slot wil is geen noodgeval en dan hebben ze toch wel een erg lange pauze
Verder niets op aan te merken en dat het weer niet mee zat, tja daar kunnen zij ook nix aan doen

met partner, Aug. 2010
"Saai park weinig te doen"
Carin
Hoeveelheid ruimte
26-8-2010 Wij zaten in een 2 pers apartement, rook er erg muf en vies. Maar we zijn er veel op uit geweest. Lekker aan het strand en in Oostende en Blankenberge geweest.