Hotel Apollo Arthotel Brugge (vh Scandic)**** in Brugge België 7.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Apollo Arthotel Brugge (vh Scandic)**** Brugge

7,5
met partner, Apr. 2012
"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!"
cindy_Veyt
8-4-2012 Gezellig hotel met waar voor je geld, vriendelijk personeel. Zeer verzorgd en lekker buffet, onbijt alles erop en eraan. Kortom een tof weekendje brugge gehad! Een AANRADER!!

met vrienden, Dec. 2011
"Heel knus hotel"
schamp mario
13-12-2011 Heel goed weekend achter de rug ,tof hotel lekker eten misschien iets te weinig keuze bij het dinner maar in ieder geval lekker,vriendelijk en behulpzaam personeel,mooie propere kamers ,propere badkamer, wat ver van het centrum van Brugge maar dankzij de taxiservice die het hotel biedt ideaal te doen kortom een heel fijn kerstmarktweekend achter de rug.

met partner, Sept. 2011
"Enkele dagen brugge"
ria-en-ivo
11-12-2011 verzorgd hotel met verzorgde kamers. als je boekt weet je dat het niet in het centrum ligt, alles is op te zoeken op internet. vriendelijk en behulpzaam personeel aan de balie en in het restaurant. lekker en voldoende te eten bij het ontbijt, menu a la carte was goed, geen sterrenrestaurant maar brasserie-niveau. als je aan de achterkant van het hotel ligt kijk je uit op de keuken en heb je daardoor ook voortdurend "gezoem", waarschijnlijk de afzuiging. ook de koelkast maakte lawaai ( wij trokken die 's nachts uit). misschien dat de personeelsbezetting op andere momenten niet zo optimaal was, maar wij hadden zeker niet te klagen.

met partner, Sept. 2011
"Geen aanrader!!"
Dens & Sabrina
13-9-2011 Zeer matig hotel, geboekt via bon. Al dikwijls een bon gedaan maar dit was echt de minste. Badkamer niet proper en ijskast stonk. 's Avonds iets gaan eten in het restaurant, ook geen aanrader smakeloos. Ontbijt was niet verzorgd, pistolets op, eieren koud en ga zo maar door.
Maar de stad Brugge heeft ons weekend toch nog goed gemaakt!!!!

met vrienden, Aug. 2011
"Nooit meer"
Apers patrick
1,0
22-8-2011 apollo art hotel is een bijzonder zwak hotel. De kamers gaat wel, proper en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Alleen als je douche neemt is heel de badkamervloer nat. Het eten dat is een ander geval. Op ons ontbijt was er ca.250 aanwezig in het hotel. Het restaurant wel bediend door 1 kok en 1 vakantiehulp. deze mensen moesten tafels dekken, afruimen, aanvullen, bakken. Dit liep volledig in het honderd zodat op het moment dat wij kwamen eten er niks of zeer weinig te eten viel. Lege schalen met gekookte eieren, spek, roerei, charcuterie, brood e.d. 'S avonds hetzelfde. toen was het buffet vorm. Te beginnen met soep(goed) dan bordjemet salade(met 250 reservaties waren er 100 salades) de rest moest van een schaal nemen die ook vlug leeg wasx en niet meer werd opgevuld. Idem met het hoofdgerecht( kon kiezen tussen vispannetje en kalkoenrollade) ook deze schotels waren direct leeg en werden maar héél sporadisch terug bijgevuld. We zijn begonnen met kroketten dan rosti's gevolgd door f

met vrienden, Mrt. 2010
"Voor 4 sterren verwacht ik wat anders......"
Caroline
11-3-2010 Zeker geen vieze randen in de douche. De bediening was kortaf, en niet echt behulpzaam bij het uitzoeken van vervoer naar het centrum. 's Nachts lawaai van..(ventilatie?) systeem. Ze hebben echter geen 9,00 parkeergeld gerekend, (wat wel vermeld stond) en dat vond ik zeer klantvriendelijk en ook terecht, er was plaats genoeg en het is eigen terrein. Uitgebreid ontbijtbuffet, maar zeer standaard, niets verrassends.

met een groep, Feb. 2010
"Rustig, mooi hotel aan de rand van de stad"
Sarah
18-4-2012 Wij hebben hier verbleven via actie en hadden en super leuke kamer. Kregen een welkomstdrankje en hebben daar bij de open haard zeer goed van genoten! We deden alles met het openbaar vervoer, je moest er een parkje door om bij de bus te raken, na een 5 a 10minuutjes stappen ben je daar en dan is het nog een 20minuutjes rijden en dan zat je midden in ht prachtige centrum van Brugge.

met partner, Dec. 2009
"Moet beter zijn voor een vier sterren hotel"
alain Mahieu
2-1-2010 spinnewebben in slaapkamer - douche houders zeer vuil - zeepvulling over datum:01/03/2009 bij overnachting op 31/12/2009 -folder in slaapkamer vermeldt parking gratis en nochtans prijs 9€ aangerekend - bij de opmerking was het antwoord: we weten het maar hebben nog een 40.000 van die folders nog !! en nog meer ...
Hotel in het algemeen te simpel en te goedkoop ingericht voor een vier sterren (resto vb.. ) weinig mooie dingen

met partner, Okt. 2009
"Kamer vol verrassingen......"
Pascal
26-7-2010 Verbleven in dit hotel Oktober 2009.
Geboekt via een Bongo bon.
Mooi uitziend hotel,vriendelijke ontvangst.
Bij regelmatig hotelbezoek,durft men al eens wat kritischer zijn,dus dacht ik eens naast en onder het bed te kijken:opbrengst,snoeppapiertjes,een BH en een herenslip.Niet echt wat men verwacht van een kamer welke een reinigingsbeurt heeft gehad.Bij de receptie heeft men zich natuurlijk verontschuldigd en ons een andere kamer aangeboden (geen upgrade).
Verder is de parking naar mijn mening diefstal bij klaarlichte dag,daar het hotel echt buiten de stadsring in een rustige omgeving ligt.En men deze dus zeker gratis mag maken.(tip :parkeer niet op deze parking maar op de oprijlaan = 9€ in je pocket/dag)
Het onbijtbuffet was rijkelijk en zeer goed qua versheid en diversiteit.

met vrienden, Feb. 2009
"Perfect hotel, super service!"
Dwight
25-2-2009 Het voorbije weekend hebben wij kunnen genieten van een perfect verblijf in het Apollo Brugge. De auto kun je makkelijk parkeren naast het hotel en op vijf minuutjes ben je met de auto in het centrum; of je kunt gebruik maken van de goedkope taxi-service (€ 14 retour). Het avondeten was prijs-kwaliteit perfect in orde. De tweede avond wouden we in het centrum eten, de receptie gaf ons enthousiast een aantal aanraders.
Indien je net buiten het standscentrum van Brugge wilt verblijven, dan is dit het perfecte hotel!