Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Home Review toevoegen België West Vlaanderen Brugge B&B 's Brugge Bed and Breakfast De Vijf Zuilen***** Populaire bestemmingen Antwerpen Brugge Mol (Kempen) Gent Oostende Brussel Lommel De Haan Durbuy Vielsalm Populaire bestemmingen Brugge Oostende De Haan Blankenberge Oostduinkerke Nieuwpoort Knokke De Panne Bredene Ieper Populaire in Brugge Appartementen in Brugge Hotels in Brugge Bezienswaardigheden in Brugge Campings in Brugge B&B 's West Vlaanderen B&B 's België Info Bed and Breakfast De Vijf Zuilen ***** Reviews Foto's Tips Vraag en Antwoord Weer B&B info Kaart 9,7 67 Nederlandse reviews 43 Internationale reviews Adresinformatie en informatie over faciliteiten De onderstaande informatie is geleverd door onze bezoekers en geeft een indicatie van de faciliteiten die aanwezig zijn bij deze accommodatie. Het is mogelijk dat u hieronder niet alle informatie ziet. In dat geval hebben wij nog niet alle gegevens van onze bezoekers ontvangen. Zijn de gegevens onvolledig of onjuist? Klik dan op "wijzig"-knop onderaan deze pagina. wijzig 2° / 5° 23 Jan 2021 Weer Nummer 2 van 110 bed and breakfasts in Brugge Bekijk de beste prijzen De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Bed and Breakfast De Vijf Zuilen***** bij : 1 Booking.com Bekijk prijs tip 2 Expedia Bekijk prijs tip Meer aanbieders Verklein aantal aanbieders Adresgegevens Straat en huisnummer Graaf de Mûelenaerelaan 49 Postcode B-8000 E-mailadres Website De Vijf Zuilen Telefoonnummer +32 476 301 381 Aantal sterren Locatie Toon op kaart Algemene informatie Voorzieningen aanwezig voor minder validen nee Huisdieren toegestaan nee Geldautomaat in directe omgeving ja Aantal kamers onbekend Number of beds onbekend Verzorging Logies-Ontbijt Faciliteiten Restaurant nee Snackbar nee Airco nee Animatie programma nee Bar/kantine nee Winkel nee Draadloos internet ja Handdoeken(service) ja Internet ja Kinderopvang nee Kinderspeelplaats ja Zwembad nee Kluis op kamer nee Koelkast/ minibar nee Lift nee Roomservice nee Sauna nee Tennis nee Fitness nee TV ja Wasserette nee Kaart wordt geladen Acties voor Bed and Breakfast De Vijf Zuilen***** Review toevoegen Foto's toevoegen RSS feed Bezienswaardigheden in Brugge Begijnhof Ten Wijngaerde Boudewijn Seapark Heilig Bloed Basiliek Belfort Onthaalkerk Onze-Lieve-Vrouw Brouwerij De Halve Maan Choco Story Informatie over Brugge Weer Brugge Kaart Brugge Foto's Brugge Video's Brugge Vraag en Antwoord Brugge Bent u de eigenaar? Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.