Vakantiepark Center Parcs De Haan*** in De Haan België 6.1 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Center Parcs De Haan***

6,7
"Mooie verbetering"
Van Driessche
Eetgelegenheden
21-5-2012 We hadden een gerenoveerd huisje dat zo goed als in orde was, op een aantal kleinere zaken na. De schoonmaak was heel goed gebeurd! De binnenspeeltuin en het zwembad waren ook in orde; het is enkel jammer dat de afgesloten betonnen glijbaan niet wat gezelliger afgewerkt is, bijvoorbeeld door er wat extra planten omheen te zetten. Vriendelijkheid van het personeel was meestal wel oke.
Het park ligt wat afgelegen van De Haan centrum, in een heel mooi gebied. Veel natuur, veel diertjes, enz.
Het winkeltje heeft vrij beperkte keuze aan voedingsmiddelen, zoals vis/vlees/groenten maar is daarbuiten wel in orde.
Alles bij elkaar is hun eigen kwalificatie van 3* (Erperheid heeft bijv 5*) wel in orde. Alleen jammer dat de prijzen ook niet wat lager zijn, overeenkomstig met hun 3*. Wij betaalden nu, dankzij een promo-actie, 450 € voor een weekend (volle prijs was 550 €), en dat vind ik teveel; 350 € zou correcter zijn.

"VIP cottage lake side"
davynpg
Eetgelegenheden
21-5-2012 Leuke vakantie gehad in centerparcs in Lake side cottage.
Goede ligging, alle comfort aanwezig.

Kinderen hebben zicht goed geamuseerd in indoor speelplein, subtropisch zwembad, bowling en minigolf.

ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

met een groep, Mei 2012
"Leuke vakantie, mooi zwembad"
steph
Eetgelegenheden
15-5-2012 huisjes aan het water zijn heel gezellig. Weinig keukengerief aanwezig.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Center Parcs De Haan...

met jonge kinderen, Mei 2012
"Uitvalsbasis om de kust te verkennen"
Steven
Onderkomens
21-5-2012 CP De Haan is een toffe locatie om als uitvalsbasis te dienen voor het verkennen van de Belgische kust, met daarbij nog een leuk zwembad met verrassende glijbanen

met een groep, Apr. 2012
"Altijd mooi weer en natuur"
Lief
7-4-2012 cakntie park de haan, zeelucht en activiteiten voor jong en oud

met vrienden, Mrt. 2012
"VRAAGT OM ONDERHOUD"
Sebbe
Activiteiten
19-3-2012 Fijn weekend achter de rug maar het park is in het algemeen toch wel wat 'afgeleefd' ... VIP-arrangement is wel een aanrader ...

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Vip Cottage?wat een vuil en kapot kot is me dat"
Peter
1,0
24-2-2012 Amaai, een heel vuil cottage, de mat was zo erg dat we aan de poetsdame vroegen deze direct mee eruit te nemen... POETSDAME??? ik denk niet dat ik ooit al iets gezien heb dat zo slecht onderhouden was

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Fijne tijd gehad met 2 kindjes (3 jaar en 1,5 j)"
Reinoud, An, Jinte,...
Onderkomens
24-2-2012 Bij aankomst was het huisje (Comfort) in orde en proper. De kamers waren ruim, alsook keuken en living. Badkamer en wc in orde.Voor onze kindjes wel een gevaarlijke trap. We huurden een traphekje (5 euro) maar dat paste niet over de hele opening van de trap aan de bovenkant. Uiteindelijk hebben we het hekje aan de slaapkamerdeur bevestigd. Lukte goed alleen jammer dat er geen deurtje in was (dus telkens overheen klauteren). Het zwembad was voor onze kinderen prima. 1 ruime kleedkamer voor het gezin, was heel handig. Het peuterbad was voor onze kids super, meer hadden ze niet nodig. De baluba was echt op hun maat gemaakt. We zijn iedere dag gaan spelen en de kinderen vonden het fantastisch. De animatie van de clown was zwak. De winkel was vernieuwd, mooi en ruim aanbod. Ook de eetgelegenheden waren nieuw maar we hebben enkel gebruik gemaakt van de snackcorner (was ok). Fijne vakantie, dichtbij de zee, vriendelijk personeel, grote parking. Basic maar voor ons prima! Fijne tijd gehad!

met partner, Jan. 2012
"Leuk weekendje weg"
ConnyD
Eetgelegenheden
23-1-2012 Wij gingen voor een weekend, en hadden een VIP cottage geboekt. Dit is heel goed meegevallen. Dagelijks verse broodjes aan huis, rond 7u reeds geleverd. Ideale start vd dag. Ons zien ze zeker nog terug!

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Veel beter dan gevreesd"
Albert Dhondt
Onderkomens
7-1-2012 Geslaagde midweek doorgebracht. De kinderen (7 en 9) vonden Aquamundo fantastisch, het strand en de kusttram zijn makkelijk bereikbaar en het huisje (Comfort, 118) was niet luxueus maar goed onderhouden en net. De open haard was een onverwacht en leuk extraatje. Er was te weinig bestek, maar dat werd meteen en met de glimlach opgelost. Vriendelijk personeel. Winkel vrij duur, maar goed aanbod. Restaurant niet gebruikt. We maakten gebruik van een last minute-aanbieding - op die manier was de verhouding prijs-kwaliteit ok. Onbegrijpelijk dat zoveel mensen op deze site zo giftig doen over Center Parks De Haan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende