Strand Beoordelingen Strand Heist

Het weer

20  °C

2 oktober 2014

Strand Heist
8,8
3 beoordelingen
Strand Beoordelingen Strand Heist
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

3 beoordelingen over Strand Heist

8,8
3 beoordelingen
Waardering
8,8
Toon score en beoordelingen van:
beoordelingen in taal: 
met jonge kinderen, Juli 2010
"Breed zandstrand met voor elk wat wils"vertalen
Chris
Waardering
9,0

03-12-2010 Het strand van Heist is het meest westelijke van de vijf stranden van de badplaats Knokke-Heist. Een mooie strandpromenade verbindt de stranden, zodat je er kilometerslange wandelingen en fietstochten kan maken van de haven van Zeebrugge tot het Zwin. Het strand van Heist is hoe langer hoe breder, door de verzanding die een gevolg is van de kunstmatige in de zee uitspringende zeehaven van Zeebrugge. Vlakbij deze haven is er nu een beschermd natuurgebied: de 'Baai van Heist'.
Op het strand zelf is er van alles te beleven: er is een zeil- en surfclub, er zijn speelpleintjes voor kinderen, er is plaats zat om te zonnen en vliegers op te laten, je kan er ligbedden huren achter windschermen, kinderen spelen er winkeltje door crèpe-bloemen te kopen en te verkopen met 'couteaukes' (smalle schelpjes), enz.
Op de dijk vind je talrijke café's, restaurants en fietsverhuurbedrijfjes. Summum is het sterrenrestaurant 'Bartholomeus'.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Breed zandstrand met voor elk wat wils"vertalen
Chris
Waardering
9,0

02-12-2010 Het strand van Heist is het meest westelijke van de vijf langgerekte stranden van de kustgemeente Knokke-Heist. Het ligt tegen de in zee uitspringende zeehaven van Zeebrugge, waardoor dit strand uitgegroeid is tot het breedste strand van de Belgische kust. Het gedeelte dat tegen de havendam van Zeebrugge ligt is een beschermd natuurgebied, de 'Baai van Heist'. Op het strand is er voor elk wat wils: er is een zeil- en surfclub, er zijn speelpleintjes voor kinderen, je kan op diverse plaatsen achter windschermen ligbedden huren, op de brede dijk zijn er tientallen café's en restaurants, je kan fietsen en 'kwistaxen' huren om de 10km lange zeedijk af te rijden, .... Op de dijk is één van de beste restaurants van de kust: Bartholomeus. Tijdens de zomermaanden is er plaats zat om te zonnen, terwijl kinderen winkeltje spelen en zelfgemaakte bloemen verkopen met als geld de 'couteaukes', smalle schelpjes die je ook langs de waterlijn aantreft mits veel speurwerk.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Heerlijk rustig en breed strand!!!"vertalen
marij aanraad
Waardering
8,0

24-08-2009 Het strand in Heist is breed en daardoor ook lekker rustig. Er is ruim voldoende plaats om te zitten/liggen. Voor de luxe-paarden zijn er ligbedden te huur. Voor de kinderen is er bij "Anne" een strandspeeltuin. De kids moeten wel een consumptie nemen, maar daarna een hele dag klimmen, glijen, schommelen en noem maar op.

Ook erg leuk: aan de belgische kust heerst een ware bloemenhandel. Van crepepapier worden bloemen gemaakt die voor schelpen, de zogenaamde "couteaux" (frans voor mes) worden verkocht.


Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij jij het liefst auto?