Knokke beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

9,5
9,6
9,7
met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooi maar druk vooral in de namiddag."
Bart Vanden Berghe
Sfeer
17-5-2012 Mooi maar druk vooral in de namiddag.

met partner, 2011
"Sfeervol in zomer en winter!"
Danielle Bout
Sfeer
19-11-2011 duizend dingen te doen, gastronomisch, sportief, cultureel, shopping, en 3 golfcourts in de omtrek

met partner, Jan. 2011
"Prachtige badstad"
Stef Puyt
Sfeer
7-2-2011 De titel vertelt alles. Knokke is gewoon 'af' ! De stad biedt gewoon alles wat je maar kan verlangen. shoppen, golfen, wandelen, fietsen. Noem maar op, hoe kan je 'gewoon af' beter gaan omschrijven

Familie, Aug. 2008
"Zwoele zomers!"
Gazelle
Omgeving
2-8-2008 Elk jaar keer ik met mijn familie terug naar Knokke in de zomer. Het is er altijd leuk, of het nu regent of dat het nu prachtig weer is! Je komt er altijd wel iemand tegen. Op het strand of in de winkelstraten verveel je je nooit! Het is altijd al mijn favoriete vakantiebestemming geweest en dat zal ook zo blijven! Knokke is puur genieten!

met partner, Sept. 2007
Robert R.
Omgeving
6-9-2007 Knokke is voor mij als kersverse inwoner een huis waar je steeds wil terugkeren. Telkens heb ik heimwee buiten de stadsgrenzen. Hoe komt dat ? Het is de enige plaats die ik ken met zo'n uitstekende mix van shoppen (heel breed aanbod,ook in traiteurs),strand (goede badkarren,fijn strand), horeca (van bruine kroeg tot michelinster),sport (golf,tennis,watersport),cultuur(scharpoord,galeries),natuur (Zwin,polders). Je kan je onmogelijk vervelen in deze badstad. Knokke is door zijn verschillende stadsdelen niet een eentonige stad. Veel verscheidenheid in bouw, waarbij het jammer is dat oude panden verdwijnen. Dit is volgens mij een historische fout. Denk recent aan KBC-pand Kustlaan en Gaelens Driehoeksplein. Ik kan een ieder dan ook Knokke ten zeerste aanraden en voel je je er niet thuis, zoals enkele vorige schrijvers , kom dan niet. Het is jammer dat Knokke vaak door de pers wordt afgeschilderd als elitair en extreem prijzig. Wat is duur? Immo? Wellicht, maar goede waar heeft z'n prijs.

Familie, Juli 2006
Vander Haegen
Omgeving
5-8-2006 Kindvriendelijk. 20 minuten tot aan het strand.
Zeer proper. een aanrader voor enkele dagen